PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
20.10.09 11:45

Janči úplně Ti rozumím. Jako cuchta vypadám i já. Jsem se blbec nenechala v září doma ostříhat, tady se mi nechce dávat tolik „éček“, tak vypadám příšerně. Už musím nosit takovou sportovní šustákovou bundu, kterou jsem nosila i normálně ale jak k tomu mám ty těhu rifle, tak si připadám jak modrý pytel. :( Se spaním taky rozumím, ale neboj, Kačenka určitě nebude placička :D :D
Cancerko tak snad to se skříní u truhláře klapne dobře!! A hlavně rychle. S depinkou rozumím, já tu nemám moc co dělat a to je na depinu nejhorší. Pak si ještě uvědomím, co všechno zařizování mě po návratu čeká a přitom ted tu týdny nemám do čeho píchnout.
My se vracíme fakt na furt, manža částečně, ten bohužel každý měsíc bude jezdit na týden do Německa. Což nejsem vůbec ráda, ale nenadělám s tím nic. Tak aspon bude vozit z D nějaké věci. Škytavku má mimi taky, ale usuzuji, že tentokrát je otočené obličejem dovnitř, protože mi škube někde v dálce. Od včerejška mi vrtá v hlavě tak poloha, omotaný pupečník a nízká váha. Jsem blbá, protože nervovat se je zbytečné, stejně s tím nic nenadělám. No ale znáte to,…
S těma homeopatikama mi vždycky Dr. říkala,že to je fajn, když se příznaky nejdřív zhorší, že to je dobré znamení, že to reaguje a pak má nastat zlepšení. Tak holky uvidíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
20.10.09 11:59

Jo a ještě jsem Vám chtěla napsat, jak mě tady pořád udivují ty metody, co používají zdejší porodní asistentky. Na různé ty těhu problémy používají běžně homeopatika, dělají i akupunkturu, včera mi říkala, že by mi zkusila pomoci s tou špatnou polohou moxovacíma tyčinkama,.. prostě alternativní metody tu jsou běžné. Já na to slyším, věřím tomu, ale představa, že o tom vykládám svému Dr. v Čechách, no ten by si určo ťukal na hlavu. Na bolavá záda mi hebamme vždycky nalepí takovou speciální náplast, kterou nosím týden. Dr. tady byla v pohodě, se ještě ptala, jestli mi to pomáhá. Tak to jen tak,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.10.09 20:19

cancerko tak to je dobra finta!! to musim zavest! :D ale ted se mi nechce napisu jen v rychlosti pac jsem zas uplne vyrizena, cely den s julcou venku :roll: mazeeeec jinak skytavku nema ale juli ji mela furt. me staci jak me kope mam ji uplne tesne pod kuzi, je to neprijemne.. jinak depku jsem ted mela taky takovou divnou, ze me nikdo nema rad :lol: a hlavne manzel me toci se svymi odpovedmi ano ne hmm… :roll: nemam tu moc kamosek a ja jsem normani drbna a potrebuju s nekym kecat! :D

janci, cuchta :lol: tak nejak.. jsem rada (i kdyz vim ze je to hnusne) ze se tak citite taky.. aspon mam pocit ze je to normalni. tvuj popis je presny, ja se tak citim kolikrat i pres den, ale vecer je to fakt masakr. spani je taky mazec ale ja na tom skoro brise spim, jinak to nejde. jedna noha je pokrcena takze to odlehcuje tomu brichu a je to pohodlne, no je to skoro na boku no.. janci pisemne testy ti vubec nezavidim :poblion:

dnes jsem byla na kontrole. tak eli ma 2kila 100g, na cisar jsme se nemohli domluvit protoze on operuje jen v pondeli a manzel ma jen tri dny k dispozici. jako moh by vic ale to by zas nemel cely tyden na vanoce.. takze se domluvime priste (20.11.)

roxi jedine mliko.. jinak nevim, je hodne rad ale tato je nejzdravejsi a nejucinnejsi..

zdenu to ja znam nosim culik uz deset roku :roll: a jendou za rok jdu na melir :lol: je to tu priserne ale nikdy nejsem schopna si zajit v cr. zavidim ti ze se vracis, vaz si toho, je to fajn mit rodice po ruce, ale to ty vis. jinak ti rozumim ja na tebe dneskamyslela a ptala se jestli nema omotanou snuru.. taky bych nebyla nejklidnejsi i kdyz vim ze to nic neznamena a ma to tak spoustu deti. opravdu, nedelej si starosti, i kdyz je to tezke. zdenu tady je to taky bezne, naopak rekla bych ze prevazuje homeopatie nad normalni lecbou.

tak jsem se totalne vycerpala jeste mrknu na fejsbuk a uz to vypinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.10.09 23:33

Ahoj holky,
tak koukám, že máme asi všechny stejné problémy…taky vypadám jak debil-ještě víc se tak i cítím,jsem furt navrčená, sotva lezu,záda bolí jak čert, v noci nespím, protože nevím jak…přesně-na boku bolí kyčle, na zádech to nejde,tak to aby se člověk snad vznášel či co…Źáha mě občas pálí taky a to někdy i tak, že mě to v noci probudí a nemůžu spát,jak to štípe…/nebo jak to mám nazvat/ a to mě před tím nikdy v životě žáha nepálila-je to teda hnus fialovej…Teda holky ti Vaši drobečci ale krásně váží!!! Já jsem docela zvědavá, jak jsme byli posledni, tak říkali,že je malá menší a přiští týden jdeme na přeměření,tak bych si přála,aby měla taky kolem těch krásných dvou kilek…-(( Nevím co to semnou je,ale přijde mi že nějak moc přibírám…minule jsem měla u dr.72kg a dnes /pravda-večer/jsem se vážila a měla jsem 74,7kg-je to vlbec možný?Je teda pravda, že bych se teď užrala, ale jak nemůžu sladký, tak furt chroupu jablka, pomelo,zeleninku…tak z toho snad nemůžu tak tloustnout ne? Resp.přibírat…-))) V pátek jdu na KO ke své dr.tak mi budou dělat ty druhý krevní testy-budu zas na nervy…A co se těch Vánoc týče,já se to budu snažit hodně vyřešit přes net-dárky…Jak už jsem psala, běhat po obchodech nemám sílu, takže holt to vymyslím doma a pošta SNAD do Vánoc doručí…-))) A rodina holt taky musí pochopit, že jsou i jiné starosti, než Vánoční dárky…(i když u tchánovců pochybuju…no nic…-se i hrozně divili, proč s nima na konci listopadu nepojedeme 150km někam na hory lyžovat-hm…čím to asi bude?já myslela, že to už pozná i slepej…)

Mamušky,jdu se zavrtat do pelechu,tak se opatrujte a hlavně se nějak vyspinkejte!-)

Papapaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.10.09 07:45

Leni posledni mesic je masakr na pribirani, pribiras nejvic, no je to logicke miminko roste cca 250g za tyden. tchanovci nou koment, ale taky mam kolem sebe lidi co to nak nechapou.. uvidis ze pribere, jsem zvedava.

holky v listopadu je prvni miminko na svete!!! ja su tak dojata!! chodim i tam, pac budu mit nejspi taky jeste listopadatko, a boze, uz to zacina!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
21.10.09 08:36

Ahoj, to já jsem dneska taky ráno stoupla na váhu a 3 kg nahoře, vzhledem k tomu, že jsem 3 kg přibrala předtím od začátku, tak jsem taky dost čučela. Avšak já taky docela žeru i sladké, za prvé mám nervy trochu na pochodu a za druhé mám pocit, že jsem furt unavená a tak se něčím cpu.

Občas mám taky pocit, že porodím už v listopadu, jinak to není možné, já to mimčo cítím hrozně dole, občas mě tam bolí jak před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
21.10.09 09:01

Ahoj holčiny !

zdravím vás všechny ! Vidím, že už všechny víceméně „lezeme po zdi“. Mě furt bolí záda jak prase..resp. žebra na jedné straně a to dýchání je čím dál horší. To mě trochu děsí, nakonec jsem se totiž objednala k zubařce (na 6.11.), tak nevím jestli to tam udejchám :(

Jinak jsem se včera registrovala k pediatrovi, resp. malýho a byla jsem u obvoďačky pro razítko do průkazky. No bylo to fakt jen razítko, zeptala se, jestli mi je ok a nemám alergie…nějakej poslech srdce ani náhodou.

Jo, včera jsem objednala monitor dechu, ten Babysense II…na ten slevovej kupon z Prenatal boxu. Pokud to máte taky v úmyslu, tak si pospěště. Je prej o to velkej zájem a dodací lhůta je měsíc, takže honem honem ! :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
21.10.09 09:02

Jo a kdy začnem pít ten čaj z maliníku ? To by se nějak mělo od 35tt ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.10.09 10:08

Ahoj, čaj a masáž hráze… :) Sháněla jsem ten olej od Weledy, ale ve 2 lékárnách se na mně koukali, cože to chci? tak uvidíme.

Zdeni: ano, dívám, se že budeme mít stejný věkový rozdíl. Jak se malá těší? syn to docela prožívá, uhání mne že ještě nemáme kočárek, a že už tolik nem¨ám jíst :D docela sranda. Schválně jsem s ním objela kamarádky, co mají úplně malé děti, protože jsem měla pocit, že si myslí že mu porodím hned nějakého partáka na hraní :). A tím, že nevíme pohlaví, tak si usmyslel, že budou 2 (holka i kluk). Stěhování nezávídím, stěhovala jsem se 2 týdny před prvním porodem…

Roxy: mlíko, když už nezabíralo, tak takové ty mléčné výrobky (jahodový zákys atd.)

Lolika 79: myslím, že čaj můžeme klidně začít pít. Já jsem minule nepila, a přenášela jsem 10 dnů, tentokrát začnu pít poctivě hned, přenášet NECHCI

Moc zdravím

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.10.09 10:11

ahoj holkyyyy
ty jo magdi jak si to napsala ze je prvni listopadatko na svete tak ve me uplne hrklo…ono uz je to zachvilu…no me klepne :lol:
jinak ja mam ted nejaky dobry obdobi…me skoro nic neboli…zada presly - dikybohu..to bylo sileny…rano me bpli trisla ale jinak nic…jen mam teda obcas takovej pocit ze se ten mrnous snazi rucicku nebo nozicku vystrcit spodem ven a vyzkouset pocasi nebo co :-))))

jinac vanoce…no u nas je to o to veselejsi ze maji vsichni aji narozeniny aji vanoce behem jednoho mesice…takze letos budou jen narozky…k vanocum dostanou vsichni mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
21.10.09 10:19

Čaute, tak já monitor asi kupovat nebudu. Byla mi řečeno, že je to výborný u nedonošených miminek a nebo u miminek kuřaček a že ten monitor maminku podvědomě stresuje ještě víc, než kdyby nebyl. To víš, že jsem ho chtěla, ale ještě uvidím.

Ten čajík, kdy hned Elo? Všude píšou, že od ukončeného 36tt. Ale zrovna dneska nad ránem jsem si říkala, že bych už od zítra začala ( dojde mi těhotenskej čajík). Tak co, jdete někdo do toho čajíku se mnou?

Listopaďátko, četla jsem to. Miminko je prej dost veliký 52cm? Takže je to paráda a pohoda.

Holky, zažili jste někdy žaludeční orgasmus? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já včera. Dala jsem si dva naložený hermelíny a k tomu čerstvej rohlíček. To si nedovedete představit, jak mi to zvedlo náladu :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.10.09 10:25

Lolinko, já ten monitor dechu taky chci objednat. Můžu se zeptat, na kolik to s tím slevovým kuponem vyšlo? Na Ani jsme to měli půjčené, ale od bývalého kolegy, tak ted to musíme koupit. Je to dobrá věc.
Maliník jsem minule pila od 36tt. V mém případě však efekt nula nula prd, ještě jsem měla od bylinkáře další speciální čaj pro snadný porod :D Ale pokazit se tím nic nemůže, takže budu pít i ted.
Holky, já mám ted taky strašnou žravku!! Dokonce jsme si tu koupili na ulici bramboráky a Němci to mají rádi s jablečnou přesnídávkou. Před tím mi to přišlo nemyslitelné, si to dát dohromady. Ted jsem to sežrala. Pak mě teda bylo blbě a žáha pálila, ale chut je chut.
Leninko tak asi malá pěkně přibírá!
Magdi s těma kamarádkama Ti to nezávidím. Musíš to mít pěkně těžké v té cizině. Ale v jazyku už asi problém nemáš,že ne. Jaké jsou holky ve Švajcu? Jsem četla jeden článek, že Němky jsou na první dojem komunikativní, to jsou, na hrišti není problém se dát do řeči(když jí člověk umí :D ), ale na pevnější kamarádství, tak to prý je s nimi problém. No já to nemohu posoudit, jsem se na hřišti potkávala pravidelně akorát s Polkou a ta byla fajn. Jinak nula bodů. Tady jsou super hřiště, ale skoro nikdo tam nechodí. Manža přijde večer z práce a je normálně nekomunikativní, natož když je unavený. Tak z toho jsem tu měla a mám depiny.
Cancerko tchánovci ještě neví, že čekáte druhé mimi? Ty jo, tak to je horší jak u nás. Tchánovci to aspon ví, ale zájem je stejně nulový. Za týden máme přijet, ale oni se na nic neptají, vůbec nenapíšou,neskypujou, na maily neodpovídají,.. Za to když jsme kupovali v srpnu auto, tak to jste měli vidět ten zájem. Já byla vzteklá, jak jsou ještě závistiví, se ptali,„prý jestli kupujeme malé auto?“ No chápete to? Jsme měli krátkou felicii, jako exoti jsme tím jezdili do Německa, pořád nějaký problém, např. s brzdama, taky nám cestou upadl výfuk, o bezpečnosti a velikosti auta ani nemluvím. No prostě adrenalinové tisícikilometrové jízdy. Tak jsme se zadlužili a koupili větší a lepší auto. A oni nám ho závidí. Já to nemůžu pochopit,protože od mých rodičů byl přístup takový, že když jsme jim psávali o našich problémech s autem, tak nám pak půjčili jejich lepší auto a nechali si naši feldu a pak nám ještě na nové půjčili. Já jsem pěkně od našich rozmazlená. Proto naprosto nechápu rodiče, co mají o své děcka a vnoučata nulový zájem. Jeje, jsem se zase vykecala.
Holky, ale krátí se to, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.10.09 10:31

taky monitor nekupuju…pry to vic hlasi falesne nez dobre…stresovat se nechcu…uz tak toho bude nad hlavu :-)

jinac caj z maliniku…to asi pit taky nebudu..ja bylinkovi caje nerada…nejlepsi je obyc cernej s citronem…no a to masirovani hraze me taky moc nelaka…myslite ze to k necemu je? ja si myslim ze je to dany asi uz tim jaky jsme nez masazema koho nastrihnou a koho ne…

no a ten zaludecni orgasmus…to ja mam prave ze nonstop…prosto sem pribrala 15 kg :lol: vcera napr. sem do sebe narvala pet zakusku k snidani..pak pytlik bonbonu…pak tycinku koko…a pak celou studentskou pecet…a to je jen sladky behem dne…mimoto jsem zvladla jit do KFC a vecer si dat rizek s hranolkama…no proste parada… :lol: jeste ze takhle nezeru fakt kazdej den…joooo a v noci uz chodim na mandarinky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.10.09 10:35

Magdi, nesvětlají Julince vlásky? Ani byla v roce najednou úplná blondýnka, ale pak jí zase vlásky ztmavly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.10.09 10:35

joooo a jeste mam problem ze sem to nebyla schopna rict otci…a vubec nevim jak to mam udelat…nas vztah je spis zadnej…nevidela jsem ho asi sest let a pred tim jen kdyz neco chtel on…no tim vas nebudu zatezovat…ale je to muj otec tak mam takovou potrebu mu to jako rict ale vubec nevim jak to mam udelat…kdyby mel aspon mejl..takhle mam strach aby nechtel treba prijet nebo neco…ale nejspis na to nema prachy…chjo..nevim jak to vyresit!!! nemate nekdo nejakej napad dobrej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí