Poradna duly
Jana Čurdová
Batatu, popisuješ ty záda úplně přesně. Taky je to horší, když více tlapu, ale i Hebamme mi říkala, že se mám hýbat. Že ležet je ještě horší. No však ty dětičky se o ten pohyb postarají, že ![]()
Magdi, před 2 roky jsem taky objednala teploměr do ucha a na čelo, nebot měření pod pažou u nás nefungovalo a od roku a půl jsem nebyla schopná jí ten teploměr udržet v prcině. Zdá se mi, že to na tom čele taky nefunguje, ukazuje méně než v uchu. ted už je Ani v poho a drží.
Holky, co děláte? Já zase žehlím a chcípám u toho. Ty záda jsou fakt na odstřel. ![]()
AHoj holky,
tak jsme doma z kontroly-) Vše v pořádku,dr mě uklidnila i s těma průtokama,že je to naprosto v poho,byly jsme 15min zase na monitoru,taky v pohu,hlavička je dole,takže bezva…-) Jediné co,tak mám na levé noze křečáky-já si toho nijak nevšimla,tak si mám koupit punčochu…hihihi…jak strá bába…Vzala mi stěr na streptokoka,tak budu doufat,že bude v pohodě…No a naposledy jdu ke své dr příští pátek a pak už toho 19.11. do porodnice…mazec…tak to se tak fakt už blíží-)))Tak mám radost,že je vše v pohodě…ufffff…-)
JančaK: Co dělám?Teď musím něco popracovat a pak budu čekat na mužíčka a pojedeme reklamovat ten monitor…Mikit-děkuji za radu,už jsme to vyřešili-včera nám náš IT přivezl náhradní-sice stará hrůza,ale hlavně že nemusíme kupovat nový…-)No a jinak mám straaaaašnou chuť na sladký a nesmím…-(((
CO nadělám…
Luci: To je super,že je Ti lépe!To je bájo! Hlavně že nemusíš do porodky a můžeš zůstat doma!-)
Magdi: Děkuji za podporu…monitor dočasně vyřešen-otázkou je zůstává,zda nebudu v obchodě moc vřískat až ho půjdeme po těch dvou měsících reklamovat…spíš asi vřískat budu…
![]()
Holky jsem mimo-nevím už co jste psali…tak jen doufám,že je vše v pořádku a je Vám v rámci možností dobře…-)
zdenu diky, taky mi jedna psala ze od dvou let uz zas bude drzet, toz to jsem zvedava ![]()
ooo zada, ja mam nekdy pocit ze proste jednou nevstanu, strili mi tam jak blazen a to uz jsem myslela ze mam relativni klid, do tho otekaji nohy bleee.
mikit ty se mas ze te nekdo foti to ja jedine se samospousti pac i kdyz ho ukecam tak me nikdy nevyfoti jak bych chtela ![]()
leni jen tam na ne vlitni! novy pocitac, to se neomlouva, akorat te nechci strasit my taky rekamovali a rikali ze to bude trvat tri tydny, pak prisel dopis ze se to o mesic prodluzuje, pak dalsi dopis ze o dalsi mesic.. no nevim byly prazdniny, a nakonec to prislo hned po tom druhem dopise ale ty nervy aja chudak celou tu dobu bez emimina.. ![]()
uz vic zas nevim kyz se to ted neda precist pozpatku.. ![]()
Ahoj holky, nestihám, ale sem tam mrknu, abych byla v obraze, jinak reagovat totál nestíhám… ![]()
JančoK: at se vám dobře bydlí v novém
Lucialinko: s tou nemocnici nestraš, já mám pocit, že to je ještě daleko…
Jinak pro info, já nemám připravené vůbec nic, sháním kočárek, postýlku mám u známých v praze, další věci - vůbec…ještě jsem v práci, tak doufám, že neporodím dřív..
Moc zdravím
magdi: nemam se..me nikdo nefoti…to batata
ja se nefotim vubec…pokud to neni vylozene potreba…pro me je foceni a video prace tak to doma nechcu ani videt ![]()
jinac sem dneska upekla linecky…ale to se do vanoc stejne sni..a z toho dvouhodinovyho stani v kuchyni me teda solidne boli trisla. vcera jsem vyhazela hnuj z celych chlivu a nic..tak to teda nechapu
tak si jdu schrupnout ![]()
ela: to si teda dobra ze shanis teprva ted…to ja uz mam docela radost ze vsecko mam…snad. jen to nositko jeste resim…
Mikit: super nosítka jsou na www.ditevsatku.cz
ja teda tem satkum neveřím, hodně práce a ja ne takové veci jsem dost levá
ale ty nosítka jsou PERFEKTNI, drahé ale kvalitní..já mám půjčené od švagrové
http://www.ditevsatku.cz/…uca-kremova/
lze v tom nosit 1,5 leté dítě. Já jsem si minule koupila něco od Chicco, ale dítě už musí sedět, a když muj syn sedel tak už měl zas přemrštěnou váhu..tak ho mám doma uplne nepoužité…ráda prodám
A s tou mou přípravou, prostě nocomment, tak hektické období jsem ještě neměla, a to mi příjde, že ho mám pořád ![]()
začínám se normálně těšit do porodnice ![]()
Mikit: Fakt nechápu…vykydat celý chlív…jak to prosím Tě zvládáš?…Jinak co se týče toho nosítka,tak nám teda v poradně bylo řečeno,že až od určité doby-aby se mimču nekřivila páteř-tak nevím…Asi co doktor to názor.Nám bylo doporučeno takové to lehátko s kšírama a má i uši na přenášení,tak jsme ho pořídili…
mikit satek musi byt super taky me to nak nebralo ale myslim si ze je to pohoda jak se to jednou naucis. muzes s mimi delat co chces. ja mela klokanku a to neni ono vubec se nemuzes predklonit chodis jak bys mela klacek v dupe protoze jinak je to pro miminko nepohodlne.. takyze se to julci nelibilo, nositka neznam, nebo to bude ta klokanka? ted se mi ale zas nechce satek objednavat i kdyz mozna mi jeste prdne v bedne.. mozna napisu kamosce jestli posle pujcit
jo a stou pateri ma leninka pravdu, nenito dobre, v satku jsou jak by byli v brisku je jim tam moc dobre.
Magdi, tak jsi to zase rozštípla s tím klackem v dupě, jsem málem smíchy porodila ![]()
Ke klokance nic nemám, ani zkušenosti známích. Jen mi to příjde strašně super když je mimino trošičku větší, tak třeba na výlety do přírody atd.
Tak já už mám všechny ty pidihadříky vyžehlený, ale byla to šichta. Ještě mě čekaj deky a hračky a povlečení atd.
Mikyt, zírám jak jsi akční, ale to je dobře a to stání u plotny je asi na ty třísla horší než pohyb u kydání chlívků ( se akorát divím, že tě z toho kydání nebolí záda). Jsi holka odolná ![]()
Leni, hlavně, že je vše ok a punčochu vem čert, když pomůže, tak jí nos.
Elo, neblbni a zvolni. Kdy jdeš na mateřskou?
holky je to haluz…ale ja o zadech ted vubec nevim…doufam ze to nezakriknu…jediny co me obcas boli jsou ty trisla jinak si pripadam uplne v pohode…vsechno mi sice trva dyl nez netehotny..ale v pohode secko zvladam…nechapu to ale nestezuju si ![]()
magdi: jo klokanka a nositka jsou to stejny…jeste jsem nsala takovy jakysi vaky…co se nemusi vazat a prijde mi to podobny jak ten satek..co myslite?? zkusim to pridat jako fotku
ela: ty cos poslala jsou sice krasny…ale je to pro me moc penez…
ty jo tak ja si mezitim uz zaridila satek
pujci mi ho ta kamoska tak jsem na to zvedava!! jdu hned studovat uvazy ![]()
mikit nevim ten vak mi prijde dobry ale jen pro pidimimi ten satek muzes vazat na hodne zpusobu ze v tom muze byt v nekolika polohach. ale zas rikala ze to ma sve nevyhody, ze dite dost rve nez no tam narves ![]()
janci je to tak! pozoruju to i na okolnich maminach jak srandovne a pomalu chodi.. jsi sikovna ze uz mas skoro vse hotovo ![]()
Holky, kdyz jsem videla jak vazou miminka africanky…to je par chvatu a decko drzi ani se nehne…akorat na to nase to nejak nepusobilo…proste malej je urvanej od narozeni az do ted. Pokazde, kdyz ma jit spat, je z toho cirkus. Je to desne unavne. Pokud neusne v naruci, je to hysterie…ale ja se snazim vytrvat a uz i usina v postylce, ale to se kravalu nevyhneme. Takze proste nektery dite snese cokoliv (viz muj prvni)a nekdo nic (viz muj druhej). V noci se mi zdalo o nasi male a byla moc hodna a vubec neplakala. Nechala jsem manzu ju hlidat a on uplne zapomnel, ze ji ma a kdesi ju zapomnel
Ale myslim, ze to se mi nemuze stat, takovy stesti…jako klidny miminko. ![]()