PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
8.11.09 20:31

Leni to je mi taky uroven, co kdybys tam uz mela miminko, nam loni netekla tepla taky jsem se nervovala pri koupani, to je des.. dneska jsem si zdrimla tak jsem po dlouhe dobe takova prejeta ae je to prijemne.. :lol:

Mikit rikaji tak nemoci pri ktere mas tri dny horecky a pak se osypes a konec. nic zvlastniho, ale ma to vzdy stejny prubeh, bez kasle bez rymy, cek se strachuje proc ma ditko horecky a pak zjisti ze to bylo tohle. jinak odborne ti to vysvetlit neumim. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.11.09 20:59

ahoj holky, mám pustit manžu 27.11. na koncert do Prahy? abych tady mezitím neporodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.11.09 21:59

Magdi: To je teda ale blbá nemoc…člověk aby byl pořád ve střehu viď a stejně dítko neubrání…-( Tak hlavně aby to rychle odeznělo!

Jančo: Já bych to asi řešila tak-jestli má v plánu se po koncertě vrátit domů,tak ať si jede :mrgreen: a když by to nešlo-vrátit se-tak by mě to asi štvalo…přeci už jenom je to takový blbý datum,kdy už se opravdu může mimísek drát ven…Ale to je jen můj názor,já jsem takovej radikál v tomhle-mě by to mrzelo a stresovalo,když bych věděla, že mužíček je přes noc někde pryč a já můžu začít rodit… :oops: takže toť můj názor…

No a jinak holky slavnostní zpráva-TOPÍME! Byl tu technik,spravil kotlik a funguje!Byl vyhozenej nějakej ventil či co…Každopádně jsme o 2000kč lehčí :evil: …takže žádná sranda…no ale hlavně že to šlo opravit, představa být tu třeba 14dní bez teplé vody a topení mě celkem děsila…

Odpočívejte a nechte si něco krásného zdát!-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.11.09 00:53

jani: ja bych jela na koncert taky…ale ja su magor…nas jeste ceka ted svatomartinsky slavnosti…pak je na konci listopadu sohajsky kost…a pak mame jeste na zacatek prosince listky do divadla…tak snad nikde neporodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.11.09 08:15

Janci pokud mas mamku nebo nekoho kdo by te pripadne mohl odvezt tak by to bylo lepsi, ale treba meho manzela by to ani nenapadlo nekam jet, a me by to zas na druhou stranu nevadilo. vzdycky se neco najde a znam spoustu zenskych co dojelo samo nebo volalo sanitku, ono to neni tak rychle takze bych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.11.09 10:41

Tak oni přijedou Prodigy ( nebo jak se to píše), on na tom netrvá bo mě tady nechce nechat samotnou, ale já vím, že by mu to udělalo hroznou radost, kdyby mohl jet. Ale asi ho pustím, z Prahy je kdyžtak za hoďku doma, tak by i ten porod stihnul. O odvoz do porodky bych se nebála, asi 200metrů od nás bydlí moje ségra a asi 100metrů od nás bydlí i jeho ségra :-D .
Na tom koncertě by určo přes noc nezůstával.

Mikit, ne díky na Prodigy by se mi asi nechtělo ani netěhotný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.11.09 10:43

Holky, jdu za chvíli na kontrolu. Zase po měsíci. Tak doufám, že vše ok.

Co vy? Se nic neděje?

Magdi co ta vaše šestá nemoc? Už lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
9.11.09 11:13

Ahoj holčiny,
dnes jsem si konečně uvařila ten maliníkovej čaj. Mám ráda bylinkové čaje, takže jsem ho zhltla ani nevím jak.
Konečně jsem zvládla návštěvu u obvoďačky, no zážitek jak hrom, malá mi tam po ordinaci lítala jak zběsilá a dr. mě chtěla opravdu vyšetřovat (což jsem popravě nečekala). Sestru má ta doktorka šílenou, prostě nějaká přestárlá důchodkyně,která podle mě na svoji práci vůbec nestačí, stejně si nakonec všechno dr. dělá sama…vůbec nechápu, proč jí tam zaměstnává, buď je to její příbuzná, nebo ji nemusí skoro nic platit.Ale stejně nechápu :nevim: Jo a to jsem si tam volala předem, že by mi řekli, kdy tam mám jít, abych něco nechytla, nu samozřejmě telefony bere ta sestra a ta se mi málem vysmála, že proč to řeším, že přece nejsou žádné chřipky 8-o :evil:
Taky jsou všichni kolem vás nemocní? Malá teď chytla rýmu a doufám,že to nebude víc než to, když vidím, jak jeden synovec, má zápal plic, druhej chbrle už 3. týden, švagr je totálně na hadry. :roll:

Leninko
Jak jsi na tom s tím monckem? Vůbec nezávidím.
Koukám, že se vám kazí nějak všechno, to je fakt na pytel :-? A hlavně teď když se podělá kotel, je to nahouby, protože všichni servisáci, dělají servisní prohlídky, na začátku topného období. A jak vám ten kotel odešel? co to dělá? a co je to za značku? …ááá zrovna čtu, že už máte kotel vyřešený, tak to je super :potlesk:

Zdenu
Ahoooooj tak už v rodné Olomouci? Stěhování si vůbec nedokážu teď představit, včera jsem cosi vyměřovala a musela u toho sedět na zemi a měla jsem za chvíli dost.Haha že by se vám ještě z holčičky udělal chlapeček? Nu třeba měl doktor jen nějaký špinavý monitor :mrgreen:

mikitoo
Já mám doma babyvak (to co jsi fotila), ale mockrát jsem ho nepoužila. Teď ho možná využiju víc, když budu potřebovat obstarávat i druhé dítě, ale je fakt, že to je jen pro menší mimčo, protože z toho pak bolí záda. Pak mám klokánka, ale toho jsem používala až cca od 7mi měsíců na dovolené.
Jinak 6.nemoc jsme taky prodělali. Malá měla horečky, ale jinak jí nic nebylo, po třech dnech, jako když utne horečky zmizeli a celá se osypala (nijak ji to nebolelo ani nesvědilo) pak se to myslím do dvou dnů ztratilo a bylo po nemoci.

Roxo
Skate na kočár, musím pořídit, bude to u nás nezbytnost, malá skoro nic neujde. Možná ho budu mít půjčený od známé, ale není to ještě jisté.

JančoK
Myslím, že manža na koncert klidně jet může, projistotu buď nachystaná a on ať je na příjmu. Jsi prvorodička, tak by to případně nemělo být tak rychlé.
My chceme jít 25. do kina a taky doufám, že mě v půlce filmu nebude rušit porod :lol:

Nuže zatím páááá jdu vařit nějaký ten oběd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.11.09 13:32

Janci jsem zvedava co na kontrole! s tim koncertem bych ho teda taky pustila :-D kdyz mas ‚segry‘ blizko.

my jsme byli dneska u pediatra, se mi to nak nezdalo. ale je to v pohode, byla to pravdepodobne ta sestka plus ma cerveny krk takze naka viroza k tomu a jeste se rve spicak, to je hajzl, prvni ji taky dost bolel, najedem zas na hom.koule asi.

cancerko joooooooo tady ted radi nestovice a praseci chipka na vrcholu :roll: , cekarna byla narvana chrchlajicimi ditky :zed: :zed: :zed: takze se fakt modlim!! to by me fakt nasralo ze jsem tam vlastne jela zbytecne a odvezla si nakou novou nemoc.

leni supr ze kotel fachci, aspon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.11.09 16:29

Čau holky, tak nevím nevím, ale mě dneska doktor řekl, že malá má 3348 gramů a že porod vidí tak do 10 dnů. Tak to mě dost dostal. A prej jestli nee, tak se kdyžtak za 14 dní dohodnem na vyvolání. Tak to jsem jako dost čuměla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
9.11.09 18:40
JančaK píše: Čau holky, tak nevím nevím, ale mě dneska doktor řekl, že malá má 3348 gramů a že porod vidí tak do 10 dnů. Tak to mě dost dostal. A prej jestli nee, tak se kdyžtak za 14 dní dohodnem na vyvolání. Tak to jsem jako dost čuměla. :think:

aaaaaaa jaktoze tak brzo? Protoze je velika nebo co? Ty brdo !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.11.09 21:11

Cancerko, jo jo, už jsme v Olmiku. Ve středu nás čeká malování, pak pojedeme pro postele a snad už se to začne nějak u nás chystat na druhé mimi. S tím pohlavím se tomu už jen směju. Ale chlapečkovi dávám tak 30%. Dr. má fakt už hodně starý UTZ, tak kdoví, co tam viděl :lol: Aňule už stejně Lucinku nemůžeme nějak vymluvit. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.11.09 21:12

Janci to jo! 8-o to by me taky dostalo, tak to pujdes este k nam do listopadatek :lol: a je si jisty? dyt je to jen odhad ta vaha ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.11.09 22:05

No, ta její velikost nás oba překvapila, ale prý to není neobvyklý. Za 14 dní jdu na další kontrolu a tam se uvidí jestli se sekl a nebo jestli i za těch 14 dní vyrostla víc a pak se rozhodneme.
A já se divila, že jsem za poslední měsíc přibrala 3 kg, no jo, když holka z toho přibrala 1750g a taky už jsem trochu oteklá.
Nicméně tlak mám 60/115 a v moči ani stopa po cukru.

Jdu spinkat, jsem grogy. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.11.09 00:11

Tož přidávám svoje panděro, doufám, že se to podaří vložit :-)
TT 36+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital