PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
5.11.09 15:43

Ahoj holky, tak už Vás zdravíme z Olomouce. Teda jsem úplně KO, vyřízená totálně z toho stěhování a uklízení. Příští týden musíme malovat dětský pokoj a chodbu, takže zase ten čurbes přesuneme do obýváku. Už se těším, až to bude, protože už melu z posledních sil. Dnes jsem ještě ani nebyla s Ani venku. Manža se snaží, jenže jeho metoda házení věcí do skříní je trochu mimo mé představy o pořádku. V po jsem byla na kontrole, mimíško má najednou neuvěřitelných 1700g, vše je OK, už je hlavou dole, pupečník nemá už kolem krku. Tak jsem moc ráda. Ale pan Dr. se díval na pohlaví, že prý při troše fantazie by tam mohl být šourek. Jsem myslela, že padnu, ale nevěřím mu, jeho UTZ je už starý a myslím, že to bude Lucinka. Včera jsem koupila růžové polodupky.
Tak se holky držte, vidím, že už pečete, tak to jde ted úplně mimo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.11.09 15:47

Magdi, teda nevím, kde ty kila dáváš!! Bříško máš moc pěkné, člověče, já mám snad větší a to mám termín až 31.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.11.09 17:32

Nevydržela jsem a jela k dr,,obvodní řekla že mi nepomůže když jsem těhu všechno by uškodilo miminku,,poslala mě k mojí na gyndu,,udělala ozvy,,a dohodli jsme se že zítra nastoupím do nemocnice,,na kapačky tam mi něco dají od bolesti a kdyby to nepomohlo napsala at mi vyvolají porod,,ale to si prý rozhodnou oni sami,,malý má už 3100g,,takže bych byla ráda kdby šel asi ven dřív ,no uvidíme snad mi ty kapačky pomůžou,,tak kdby se tu neukazovala jsem v nemocnici,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.11.09 18:02

luci: me nejak uplne uteklo kvuli cemu potrebujes pomoct od bolesti??? a vubec co se deje???

zdenu: vitej doma :-P

magdi: tak sem se ptala po tech mletych mandlich a vsici si tu tukaji na hlavu ze to by se ti libilo co takhle si usetrit pracu…takze tady to fakt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.11.09 18:23

Chytli šílené bolesti,,kostrč,a kyčelní kloub nemůžu skoro ani chodit,, :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
5.11.09 20:48

Luci, hlavne at vsechno dobre dopadne a jde to jako po masle. Vsechny na tebe budeme moc myslet…zejo holky!!! Jinac manza mi povidal, jak na me tak kouka, ze bych mela taky jit radeji do porodnice, ze jsem na tom moc blbe…mnohem hur nez minule :zed:

Zdenuli, zrovna dneska rano jsem na tebe myslela. Ja si nedovedu predstavit, ze bych se v tomto stavu stehovala. S prvnimnklukem jsme se stehovali v 7.mesici a stacilo…ale to jsem byla jeste mladunka a FIT :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.11.09 21:01

Batatu, fakt jsem ráda, že to nejhorší mám za sebou. Nikdy před stěhováním mě nebolelo břicho, ale ted jo. Nahoře, dole, píchá mě. Myslela jsem, že to budu zvládat lépe. Lucinku chválím, že je to hodná holčička a všechno to vydrží. A bolest zad? Děs a běs, chybí mi ta pravidelná každotýdenní masáž od Hebamme.
Luci, drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
5.11.09 21:36

AHoj holky…

Luci,myslím na Tebe,drž se a odpočívej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.11.09 22:32

jeee leni tak to bych ten pocitac asi roztriskala na kusy :pocitac: ja mela taky den blbec ale pak zas prisla moc hezka zprava tak se to aspon trochu vyrovnalo. nasralo me ze jsem si z cech objednala teplomer na celicko a do ucha, ale me slo o to celo, bylo mi jasne ze do ucha ji to rvat bude stejny boj jako ji to cpat pod pazu.. no a pochopitelne to na tom cele vubec nemeri jen v uchu, litr v prdeli..

zdenu ahoooj! jaj to ti nezavidim, vydrz a hlavne klid, jednou to cele skonci a bude klid. vy jste ve svojem nebo u vasich? super ze ta snura uz neni kolem krku to sis oddechla co? a dik za kompliment :-P ja mam taky bachora ale na te fotce vypada nadherne o polovic mensi :mrgreen:

luci to je des,preju at se to brzo vyresi co nejlip a nejdriv!

mikit ted jsem to zjistila v jinych diskuzich z to u vas nak neni k dostani, jedna psala ze v intersparu (jestli jsem to ted nepopletla, jeste to jednou omrknu) maji a dokonce v akci za 9kc

batat no ja bych ho hnala takovy kompliment :-x

me je nak na zvraceni dneska jdu spat papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.11.09 07:29

mikit je je to ve Sparu, to bude asi interspar ne? :-D ja nevim.. :oops: je to akce s marcipanem na vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.11.09 09:22

tak luci uz je asi ve spitalu…ale i tak ji drzim palec…kyby bylo uz ted prvni prosincatko tak zacnu asi hystercit ze rodim :lol:

magdi: diiiiky…zaukoluju mamku pac tu spar (nebo interspar-te to samy) nemame…za sest korun to je nejaky az moc podezrely…ale uvidime :)

leni: zkuste si nekde monitor pujci kdyztak…lidi vetsinou po starych komplech schovavaji aspon monitor nebo bazary…ja mam velikej z bazaru 22palcu za 1500 uz 4 roky a jsem naprosto spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.11.09 09:39

Ahoji holky tak jsem nakonec doma,bolest oproti včerejšku ustoupila,,tak jsem volala dr jestli ještě mlžu být doma,,říkala že ano když je mi lépe ale kdyby něco tak nástup do nemocnice platí,,tak snad se to uvolnuje a už se to nevrátí,,ale je pravda že čím vic chodím tím víc to bolí,,budu muset asi opravdu jen ležet,,mno uvidíme,,děkuji že na mě myslíte,,ale ještě se stím poperu doma,,takže žádný porod,,ještě máme čas= :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.11.09 10:30

luci: tak se drz :)

nemeli jste nekdo na maly mimi nositko? neporadite jaky mam vybrat? ja bych to tu uzila vic nez dost…ale vuebc nevim co vybrat…koukala sem i na ty satky…ale to mi prijde silene slozity to uvazovani..ja vubec nemam trpelivost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
6.11.09 10:59

Luci, tak ja to mam podobny. Clovek si rekne, ze se rozhejbe a ze bude v kondici a cim vic se hejbu a chodim (prochazky atd.), tak je to horší. Nejraději bych taky odpočívala, ale s těma dětma to není tak jednoduchý, žejo. Jenže si pak taky říkám, že když budu furt ležet, pak už nevstanu vůbec.Hlavně na sebe dávej pozor.
Magdi, taky mam pocit, ze mam nekdy oooobr břuch a někdy celekm maličký. Až přijde manža, řeknu mu, ať me vyfotí, pokud zas nebudu ležet jak na márách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
6.11.09 11:00

Mikit, ja jsem měla, ale jen na prvního a už ani nevím co to bylo…už je to táák dávno. TAkže asi moc neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí