Poradna duly
Jana Čurdová
roxa: Jeeeee…bude další miminko !!! Držím palečky… i když teď už asi bude miminko na světe ![]()
mikitaa: víš už něcoooooooo ? Asi ne, že ?
batata: do Bohunic jdu zítra na 8:00..klasika: monitor a prohlídka. Jsem zvědavá jestli jsem se z jednoho prstu posunula dál ![]()
Zdravím při něděli, teda holky, ono už fakt jde to tuhého prosinec už je skoro tu!
Magdičko: gratulace,malé Elise vše nejlepší, at rychle roste atd.
Cancerko: Tobě a Klárce také gratulace!
Roxo: držím palce, možná až seš s malým ![]()
Tak a kdo další? Já jdu zítra na KO, jsem teda moooc zvědavá…manžel mi odjíždí na služebku, tak bych potřebovala ještě cca 3 dny a pak HURA na to!
Hezkou neděli
ela
Ahoji holky tak hlásím že jsem v celku,,asi mi vytekla hlenová zátka v noci to bylo pořád růžové ted už zase normální barva tak nevím no,roxi taky na tebe myslím jestli už to máš za sebou,,tašku mám zbalenou taky už delší dobu,,krásnou neděli
Roxa:Myslím na Tebe, už jsi doufám s mimi-)))) Těším se na zprávičku!
Holky, tady se nám to nějak rozrodilo…já už taky sotva držím pohromadě…už dva dny nespím, třísla bolí jak sviň…v kříži…mravenčení…včera mi dokonce řekla pokladní v obchoďáku,že už to čekám každým dnem?…a to jsem měla kabát…teď tu máme rodiče a ti počítají tak do středy že se prý rozdvojím…hihihi…no tak to jsem zvědavá kde je pravda…ale už bych taky měla ráda malou u sebe…tašku mám tak nějak sbalenou tak uvidíme…-)
Holky držte se a Mikit hlavně písni jak Roxa!-)
Mějte krásnou neděli!-) Nám dnes domalují v porodce,takže už jsem klidná-i kdybychom jeli zítra…hihihihi
taak zprava od roxa: krystof se narodil dnes v 1.16. 49cm 3kg,. porod byl rychly s peknym finisem…mame se fajn.
Superr Roxi že to byl rychlý porod…na to jak jsi měla malinké bříško je to pěkný macík,,moc moc moc gratuluji,,zdravíčko,,štěstíčko,mlíčko,a co nejdříve domůů,,
:dance
Roxi: Velké gratulace k chlapákovi Kryštůfkovi!-) Šlo to nějak rychle tak to je super! Tak hlavně zdravíčko Vám oběma a brzký návrat domů!-) Těšíme se na podrobnosti!-)
roxa: skvělý !!!!!!! moc blahopřeju !!! je bezva, že šlo všechno dobře !!! tak až to půjde, hoď detaily a fotky ![]()
janča: já mám normálně pocit, že mi dvě tu budem těhotný nejdýl ![]()
Jééééé, Kryštůfku, vítáme tě na světě. Buď hodnej na maminku a ona ti za to bude vyrábět hodně mlíčka.
Loli, no neboj. Tak to prostě bývá. Já to opravdu u sebe tipuju na 15.12.
Roxo: Moc gratuluji, at je ,malý Kryštof hodný a spokojený…
tak a kdo další ? 2.12. vychází úplněk, ten termín bych brala ![]()
ela
Elo, máš recht. Pěkný datum. Na ten úplněk jsem se dívala do kalendáře už včera. Tak jsem zvědavá na koho to zapůsobí.
ahoj holky…tak jsem vcera vsi silou po vsech navstevach sbalila tasku do porodnice…a ted se jedu domluvit na to datum…v noci se mi zdalo ze si me tam nechali ze ma prcek 70cm ze hned musi ven…tak doufam ze neeee ![]()
Mikito: dobrý sen
, 70 cm to je asi rekord!
Já za chvíli valím na KO, tak jsem zvědavá co a jak
Hezký den
ela
Juuuuu, tady uz se rodi!!
![]()
Gratulace vsem novym miminkum, at se jim na svete libi!!
U nas nic noveho, osluju jak vztekla, ale jinak nic, zitra jdu na KO, tak uvidme, jak se to hnulo (snad), minule CS6 a otevrena pro prst.
Navstevy mame v nemocnici zakazane, tatinky pousti k porodu jen pokud projdou vstupnim vysetrenm a jsou shledani zdravymi.
Tak doufam, ze manzel neco chyti, ja teda sama rodit ROZHODNE nejdu.
![]()
Stazi: Tak ať Ti zítra KO dobře dopadne-) Já byla také minulý týden už na prst,tak čekám,kdy se to konečně rozjede…-)
Mikit: Tak si to tam dobře domluv…Ty máš teda sníky…70cm…to by ses pěkně nadřela-) Neboj, 70cm mít určo nebude!-)
Ela: Ty také dobře pořiď na kontrole!
Já měla včera děsnej večer…Už pár dní mě nesnesitelně bolí třísla. Posledních pár dní i docela běhám na velkou…Včera večer se mi udělalo nějak divně, najednou zimnicie a takové divné mravenčení a pak mě děsně bolel podbřišek a v kříži…Tak nevím, jestli to byly ti poslíčci nebo co…Pak to docela přešlo,ale v noci jsem myslela že při každým otočení na bok zešílím, jak mě zase brala ta třísla a ještě v nich tak jako křupalo…Dnes mě taky bolí a k tomu ještě podbřišek…tak já nevím co je to zase za hru…Zatím žádná zátka,nic,takže si semou malá asi pěkně hraje…-( Dnes jsme měli jít zase zařizovat nějaké pracovní záležitosti,ale mužíček půjde sám,nechci po tom včerejšku někde courat, když nevím, co to mělo znamenat…aaaach jo…Co asi naše holky s miminkama…
Mějte hezký den a dejte vědět jak Vám dopadly kontroly!-)