PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
30.11.09 09:37

Tak jsem zvědavá na ty kontroly. Já jdu taky zítra a na monitor. Minulý týden na kontrole jsem byla CS 4-5 a úúúúplně zavřená a dítě vysoko převysoko ( dokonce to, že je vysoko barevně zvýraznil a udělal vykřičník).

Stazko, tak to je od nemocnice pěkná podpásovka s těma tatínkama. Tak toho tvýho preventivně cpi vytamínkama a ať si hodně myje ruce. To je síla. A taková nachcípaná rodička jim nevadí? Že by jako řekli, jé paní vy máte rýmu a teplotu, tak to běžte domu a dorodíme to až budete zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.11.09 09:42

Leni, na to si zvykni, to je teď nový stav, který tě bude provázet až do porodu (asi). Ty třísla jsou hnusná a netipická bolest, viď? Nevíš co si o tom myslet, že? A to břicho je taky divný. Někdy bolí jako na MS a někdy v něm jako píchá nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.11.09 09:51

Jančo: Nějak podobně no…Ale ta tříšla mě už bolí dlouho, jen se to stupňuje…pěknej hnus…někde psali,že je to proto,jak se kosti rozestupují,aby udělali prostor pro mimi…hm…tak to je teda lahůdka…Já bych ani neřekla,že jde o píchání-včera to byla fakt taková intenzivní bolest jako při MS,kdy máš pocit, že se Ti urve celej spodek od pasu dolů…No já doufám,že už mě to brzo čeká a že mi doktorka ve čtvrtek na KO řekne,že jsem se zase víc otevřela než na ten 1cm jako minulý týden…/nebo že se už na KO ani nedostanu…-)/Představa, že budu 14dní přenášet mě neskutečně děsí…-((( Ty už to máš koukám za 5 dní! Tak to je taky mazec…hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.11.09 09:56

Ahoj holky, omlouvám se, že sem lezu, ale mám pro Vás vzkaz od mikity:

Čau. Tak mě vezou do Brna sanitou na akutní císař. Mimi není dost vyživovaný. Držte palce!

Jakmile od mikitky budu cokoliv vědět, zas napíšu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.11.09 09:59

Rybana: No Ty vado-prosím Tě co je to zprávy…-( Mikitce i miminku držíme pěstičky,ať je všechno v pořádku…a to ještě psala, že se jde domluvit…Moc na ně myslíme!!!Tak ptosím Tě, potom písni co a jak-děkujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
30.11.09 10:08

Jejda !!! Tak ať to mikitce dopadne dobře..ještě, že si konečně sbalila tu tašku, že jsme ji vyhecovaly !!!

Já jsem se teď vrátila z Bohunic…čekala jsem megavývoj..no jsem otevřená na „prst volně“ (zvláštní míra, že?) :))) Takže asi nic moc. Jinak v Bohunic je nával jak prase, že měli plný porodní boxy a dokonce dvě ženský, který šli na domluvenou indukci poslali domu, že bohužel maj děsně plno, že jim dají nový termín. No, to by mě šlahlo !!!

Ježiš, furt myslím na tu mikitku…ať je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.11.09 10:09

Jéžiši Mikitko. Držte se holky. Budu na vás myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.11.09 10:14

Jejda holciny, Mikitka ma termin az po me! Ja se jdu domluvit zitra, tak doufam, ze tam taky rovnou nezustanu 8-o Si to planuju tak na 7.12.
Krystufku vitej mezi nami, pekne papej a bud hodny na maminku :wink:
Trisla jsou desna bolest. Me kdyz to chytne, tak nemuzu ani zvedat nohy, abych chodila a sunu se jak pako. Nastesti me to ted prestalo a i v noci celkem dobre spim. Zato otaceni si opravdu vychutnavam. Nastesti hned zase usnu. Prava kycel blbne uz asi 14 dni, hnusik.
Jinak oslava dopadla velmi dobre, manza byl nadsenej. Co se nesnedlo se rozdelilo a odneslo. Jedli myslim 3 nebo 4 „chody“ i s detma to bylo 11 lidi a pak delit mezi 7, takze se po tom jen zaprasilo.
Jo a od vcerejska mam takovy divny pudy, abych mela vsechno nachystany a chci delat to nejdulezitejsi a nejlepe vsechno…doufam, ze to neco neznamena. Jednou se mi to uz stalo, ze jsem jela jen do nemocnice na vysetreni, cely den pred tim a dopo nez jsem vyrazila jsem gruntovala a nakonec si me tam nechali 12 dnu 8-o Ale to nebyl porod…
Holky co jeste nerodite, preji vam hodne trpelivosti (taky uz mi dochazi) a vsechny potize co mate, at jsou snesitelne a co nejmensi. Co rodite, at to jde jako po masle.
Rybano, pokud jsi vice v kontaktu s Mikit, tak ji od nas vsech moc pozdrav a moc na ni myslime! :kytka:
Tak ja jdu „gruntovat“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.11.09 10:19

Loli, tak to me asi trefi slak. A jak jsi cekala dlouho na vysetreni? Ja nevim, jestli mam zitra vzit malyho…nechci otravovat kamosku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
30.11.09 10:42

Ahoj holky, omlouvám se, že se neozvývám,dost často na Vás vzpomínám a občas v rychlosti něco přečtu.

Vítám Kryštůfka a velké gratulace !!!
A držímě pěsti Mikitce.

Já nepíšu proto, že mě pěkně trápí záda a sezení u PC mi to vždycky zhoršuje a občas pomáhám ještě holkám s něčím do práce, takže vždycky udělám jen to co potřebují a jinak se počítači vyhýbám. Jinak od včerejška mě už bolí třísla a spodek tak, že jsem usnula dnes asi ve 4 hodiny ráno. Ale jinak je vše ok,všechny KO zatím v pořádku, tak uvidíme co se z toho vyvine,příjemný to není, to sami víte,ale snad to nebude trvat měsíc :-)

Moc na Vás myslím, držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.11.09 12:03

Ahoji,,ty jo mikit určitě to bude v pořádku moc na vás myslím,,drž se,,já ted dorazila z ko,,pěkně otrávená,,malý prý se posunul o něco výše,,že tento týden to na porod nevypadá že by to byl zázrak :cry: ,,říkám no ale mě tekl hlen ružový,,tak to je tím jak se čípek uvolnuje a měkne,,ozvy jsou v pořádku,,chjoo a já naivka myslela že mi řekne že už tento týden když minule hlaviku krásně cítila,,a ted do mě uplně špárala a po chvilce řekla hlavička je vysoko na porod,,no jo holky musíme to vydržet,,jisté máme že porodit musíme,,na začátku čekáme na 2// a ted na porod :wink: …jinak o těch tříslech moc dobře vím co to je auau,,ai ted mě bolí strašně podbřišek upně me tak fiká ale to je z té kontroly,,a na rozdíl od dr jsem myslela že když mam takové tlaky dole že je to tím jak mi klesá hlavička,,tinuš tak hlavně že jste v pořádku,,batat je fajn že oslava vyšla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.11.09 12:14

Ahoj také se hlásím po kontrole, dnes rekord s čekáním 90 minut, normálně jsem tam byla 30 min is monitorem, no nic, už jich moc nebude :potlesk:
Lucialinko: stejný stav, že je nějak víc nahoře, a že se na 99proc, uvidíme za týden…vzhledem k tomu, že mi dnes odjel manžel na služebku, tak jsem docelá ráda
Mikito: držím moc palce, budeš to mít rychle za sebou, s tou taškou to byl dobrý tip, asi si ji také zbalím
Moc všechny zdravím!!

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
30.11.09 12:20

batata: No objednaná jsem byla na 8 (ale chodím dřív, vyplatí se to). Čekala jsem cca hoďku a něco..ale je fakt, že po té deváté se to hromadilo a bylo tam asi furt kolem 5 mamin. Jenže tam chodily ty na indukci a oni je brali hned..a hned zase poslali dom. Normálně jako na monitor tam moc bab nebylo.
Takže žádná tragoška to nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.11.09 12:28

Holky…mě teda neděste…mě říkali už před dvěma týdny,že hlavička je na špičku prstu, minulý týden na 1prst otevřeno+hlavička hezky dole…jestli se posune zase nahoru,tak mě asi trefí…každý den navíc,je teda útok na mou trpělivost…-)To si z nás miminka asi dělají srandu…-)Přesně jak píše Luci-nejdřív čekáme na dvě // a teď zas na porod-to máš teda pravdu…Jen v tomto případě si můžeme být jisté, že do konce měsíce už budou mimi určitě s námi!Alespoň něco…-)

Tino: Jééé,to je fajn žes o sobě dala vědět!To jsem ráda, že je u Tebe všechno v pořádku!

Jsem si vytiskla náš seznámek „PROSINEC 2009“-abych měla přehlad koho to kdy čeká…Tak jsem koukala, že prosinčátek už máme 5-teda i s Mikitkou-tak to je docela síla,když je 30.11.-))))) Nakonec bychom mohly být všechny do Vánoc s miminky doma!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.11.09 12:38

Holky,jak poznali že se mikit miminko pomalu vyživuje podle utz soudím,,ale ten mě dr mesíc nedělala tak sjem nervozní,,asi ji příští ko řeknu,,el tak aspon se ti vrátí manžílek,,já jsem z toho otrávená chjoo,,leninko jojo to je ta jistota porodit musíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí