Poradna duly
Jana Čurdová
mám zprávu od mikit: holky tak změna, jsem na porodních sálech. zítra mě čeká zátěžový test a nejspíš vyvolání porodu
,,,jevaj,,,copak se děje,,snad je vše v pořádku,,raději at už to máš za sebou a mimi u sebe ,,asi to tak bude lepší
juj myslim na mikitku
a co je to zatezovy test? ![]()
batat a o co jde? vzdyt jdes na cisar ne? promin ja nedocitam tak nechapu, asi jsi to uz vysvetlila.
Holky, me asi migne…todle asi jen tak nezaspim zase. Mikit pise, ze je na pokoji s pani, ktera ma za sebou 2 cisare, prijali ju pred tydnem, ze ji budou delat treti a ted se rozhodli, ze ji to budou vyvolavat prirozene. Tak nevim, jestli tam delaji pokusy jak na zviratech nebo co to ma znamenat. Pry kazdy den je tam vsechno uplne jinak…tak nemam ja jit do jine porodnice? Boze, jeden doktor rekne, ze se to nedoporucuje, druhej ze se to musi zkusit.....
![]()
Magdi, padla na me depka z nemocnicniho prostredi a ze zpravy, ze tatinek nesmi byt u porodu kvuli chripkove epidemii
![]()
batata píše:
Holky, me asi migne…todle asi jen tak nezaspim zase. Mikit pise, ze je na pokoji s pani, ktera ma za sebou 2 cisare, prijali ju pred tydnem, ze ji budou delat treti a ted se rozhodli, ze ji to budou vyvolavat prirozene. Tak nevim, jestli tam delaji pokusy jak na zviratech nebo co to ma znamenat. Pry kazdy den je tam vsechno uplne jinak…tak nemam ja jit do jine porodnice? Boze, jeden doktor rekne, ze se to nedoporucuje, druhej ze se to musi zkusit.....![]()
![]()
Magdi, padla na me depka z nemocnicniho prostredi a ze zpravy, ze tatinek nesmi byt u porodu kvuli chripkove epidemii![]()
![]()
batata: já jsme slyšela, že to dělá jeden primář. Akorát jsem mmyslela, že ten co je na Obilňáku. Známá rodila podruhé (poprvé CS) a ten primář ji nutil do druhého přirozeného. On je prej tzv. „za každou cenu přirozeně“. Naštěstí v době kdy rodila měl tento „odborník“ dovolenou a netrápili ji. Bohužel na jméno si nevzpomenu, ale je to událost z letošního srpna, takže celkem aktuální.
No je to děs !!! Je asi rozdíl se psychicky připravit na CS nebo normální porod, hlavně každá změna člověka nerví, že.
Já jsem teď nasraná na manžela, protože je nachcípanej. Já vím, že za to nemůže, ale když celej jejich kancl začínal bejt nachlazenej a on cítil, že asi na něj něco leze, říkala jsem mu ať si domluví dva dny práci z domu (u nich to jde) a dá se do kupy, zbytečně v tom prostředí není. Byl línej !!! Teď má kašel, rýmu…chřipku naštěstí ne… ale na sál by ho normální člověk se mnou nepustil, že. Debil je to … No takže asi tak žiju den po termínu ![]()
Doufám, že doklepu tak do soboty, neděle, kdy už by snad mohl být ok.
batat chapu to by metaky svihlo.. a tobe to chcou napotreti vyvolat prirozene??
ja myslim ze pokud jsi pod kontrolou tak to snad nenechaji zajit tak daleko aby ti popraskala jizva, co ja vim tak par kontrakci by vydrzet mela ale teda nechtelo by se mi do normalniho porodu kdyz uz jsem mela naplanovany cisar, zvlast kdyz jsi si skoro jista ze te pak stejne riznou..
loli jsou desni ti chlapi my se pohadali den pred nastupem do porodnice a pak i den po porodu no hnus ale brzo jsme se zas udobrili, omluvil se (asi po deseti letech
) ze je nervozni.
elince od vcera dost hnisa ocicko nevim co s tim, asi zavolam dr.
Magdi, zkus ho zatím vykapávat mateřským mlíkem.
Co Mikit, mě se zatím neozvala.
Ja jsem si vcera teda pobrecela, dneska zase pospala a ted se snazim se vyrovnat s tim, ze k me smule narazim na nejakyho „uzasnyho“ primare. Taky jsem se rozhodla, ze jestli me mini dopovat jednou kapackou za druhou po dobu 22 hodin jako minule, tak to se radeji sbalim a odtahnu do jine nemocnice.
Loli, ja jsem minule rodila u Milousu a taky me nutili k prirozenymu porodu. Ale to me nevadilo, sama jsem to taky chtela zkusit. Ale proste, kdyz do me lijou kapacky na vyvolani porodu a furt se nic extra nedeje…tak pochybuju, ze tentokrat se dit bude. Manza rika, ze kazdej pripad je jinnej, ze neznam souvislosti co ma ta pani, tak se nemam stresovat, kdyztak ze ja (jako zasahova jednotka-to mam prezdivku doma, co?) se od nich testovat stejne nenecham ![]()
No…uz je mi lip???? ![]()
toz furt nakukuju na mikitu a ona se vraci domu jo? ![]()
batat rekni ze chces cisare a hotovo, to nejde? ja si rekla!
Zdravím,
Magdicko: vitej doma, malé Elsa je nádharná
Mikito: divám se, že ono to je chvílí tak a za chvíli zas jinak, přeji pevné nervy, protože to je síla
Lolinko: den po termínu je v poho, já mám termín za 4 dny, ale po zkušenostech z minula, si myslím, že se začnu balit až po termínu..
Jinak, MUJ PAN DOKTOR, si odjel na 3 týdny na jachtu, to jsem teda padla..byla jsem s ním domluvená, že nebudu přenášet, že maks. den..no a ted ho zastupuje nejaka mlada dr, která je na „prirozene“
tak uvidíme, mejte se fajn!
ela
batata: čoveče já už jsem tak nasraná !!! Koukám, že brněnský Bohunice opravdu poslední dva týdny válej !!! Jak tam můžou nechat mikit 5 dní ležet a pak jí jen tak poslat domů ?! To jsou fakt kreténi. Oni si z těch maminek snad dělají prdel, ty holky se nerví na nějaký konkrétní den a pak je vesele pošlou domů.
Docela mě to fakt nerví, na Obilňák nechcu a v Bohunicích to vypadá, že prostě nestíhají ani akutní porody natož případně plánovaný
Fakt se začínám bát ![]()