Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,zkousim psat z toho mob.tak jsem zvedava.Batat taky mam depku,dobre to u tebe dopadne,tvuj dr.vi co je pro tebe nejlepsi.Roxi taky vas vitam doma,snad se vecer ukazes i s foteckou maleho.Uz se tesim az to budeme mit vsechny za sebou,a budeme vsichni doma.mikit,Jani myslim na vas.
Roxo: Vítáme Tě zpátky!Velké gratulace ke Kryštůfkovi! A jak se cítíte?
Holky, co máte depku,koukám, že jsme na tom všechny stejně…Já ji měla včera obří jako trám…ach jo…tyhle poslední dny jsou fakt nejhorší…Ale nesmíme smutnit, už jen pár dní a budeme to mít za sebou a hlavně miminka u sebe…Tak pojďme všechny společně depku sabotovat-jinak se z toho zblázníme…Já si dnes naordinovala hafo práce a hned mám náladu lepší-dokonce se cítím lépe i po fyzický stránce. Sice se trochu obávám toho co mi řeknou zítra na KO,ale co…stejně s tím nic nenadělám…Takže se koukejte držet, jak už jsem psala Janče, vydržely jsme to těch 9měsíců, tak nás teď už těch pár dní nezabije, no ne?!!!!
Dejte si nějakou dobrůtku na nervíky i za mě a odpočívejte!-)
Pac a pusu u kaktusu!
Tak dámy,tomu říkám gól…Jsem už definitivně magor…Měla jsem za to, že jsem včera hodila do pračky barevné prádlo, že ho dnes dám prát…Teď jsem si na to vzpomněla, kouknu do pračky a pračka prázdná…Manžel samozřejmě netuší-to je mi jasné-tak já teda nevím…Buď ho sežrali psi,nebo jsem definitvně debil…
![]()
Dobre ranko,sežrali ho psi
.holky celou noc špinim,čim dál víc,žadne bolesti nebo tak,ale uvažuji že dr.zavolam,at mám klid.nikdo se nerozrodil přes noc?
AHOJ HOLKY MAM ZPRAVICKU OD JANCI
ZATIM NIC JE NA RIZIKOVEM ODELENI BEZ NAVSTEV,ALE M. JI TAM DONESL TELEVIZI. MELA UZ VYSOKY TLAK TAK SE DNESKA DOVI PO VIZITE CO A JAK.
budu informovat
Ahoj holky,
Zkusím sem teda hodit popis porodu: Porod byl teda rychlej ale docela bolestivej, v 8 hodin jsme slavně dorazili do porodnice, odteklá plodovka, bez kontrakcí, tak mě natočili a jestli prý chci na porodní pokoj a nebo něco na spaní. Manžel že může jet domů nebo se mnou počkat, jak chceme. No já si myslela svoje, byla jsem přesvědčená, že do pár hodin porodím, dokonce jsme se shodli s manželem, že jsme si tak říkali, že dnes by to šlo, Vítek u babičky, já si odpočala, uklidila, prostě ideální čas. Porodní pokoj je v Hořovicích luxusní, fakt malý obývaček, relaxační vana, sprcha, žebřiny i porodní lehátko, nemusíte se odsud hnout, i mimčo je celou dobu s vámi, nikam ho nevezou, všechno dělaj před vašima očima.
Tak v 10 hodin mi začaly prvníkontrakce, trochu mě prudili s monitorem, nějak jim neseděli ozvy při kontrakcích, tak mi ho natáčeli skoro hodinu cca do 11 h, pak mě zkontrolovali, že jsem na 5 prstů otevřená a že prý můžu teda začít rodit Tak jsme vyrazili do sprchy a tam to začalo, já jsem měla do půl hodinky kontrakce fakt příšerný, to byla teda jízda, řvala jsem jak tur a fakt nevěděla, co už dělat, naštěstí mě po další půlhodince přesvědčila PA že mě znovu zkonroluje a povídá, tak můžete tlačit, koukala jsem na ní jako puk, ale je fakt, že bych takovýhle kontrakce už asi dlouho nevydržela, věšela jsem se ze zoufalství na všechno okolo (tyče, stoly, manžela). Asi po 3 kontrakcích byl venku, já malinko natržená, jinak vše OK.Jak jsem se rychle otvírala, cítila jsem se dost zhmožděná, druhý den jsem nemohla pořádně chodit,bolela mě kyčel.
Subaru: Děkujeme za info a Janince,vyřiď jí prosím, že na ní myslíme a držíme pěstičky!
Roxo: Takhle na papíře, to zní celkem fajn, ale umím si představit, že realita byla teda rapidně horší…
Holky já jsem zas na prášky…Dnes jsem nespala už od 3:30h…byla jsem na KO,vše v pořádku,jen ta moje dr co tam k ní chodím měla chřipku,takže poslalai k nějakýmu 80ti letýmu doc, MUDr…CsC…Byla jsem tam celkem 5min!!!A to i s oblékáním-manžel to počítal…Jen mě prohlédnul a to ne dost důkladně oproti té mé dr,prhmatal jestli je hlavička dole, přičemž mi tam něco zmáčkl,což strašně zabolelo,tak mám strach jestli malé něco neudělal a poslal mě se zase obléknout…Pak jen že mám přijít zase za týden…Tak se ptám jak to teda vypadá a on řekl jen nijak,to samé co minule…Holky já bych ho kopla do toho jeho 80ti letýho zadku…Vyšetřil mě jen tak na krajíčku,vůbec teda nemohl zjistit jak to hrdlo vypadá, kdybych se nezpetala,tak mi neřekne vůbec nic…Ještě mi začal škrtat v průkazce, protože moje dr počítá s termínem 10.12. a on to začal škrtat na 16.12. přičemž jsme se jasně shodli už na začátku,že když to není o více než 7dní,tak se má počítat termín dle MS…Prostě debil…Já jsem nepříčetná vzteky, že jsem tam byla úplně zbytečně, akorát mě bolí to místo jak ho zmáčknul a ani jesm se nic nedozvěděla…Holky, já to tady balím, a jdu se přihlásit do března 2010, protože evidentně v blízké době rodit nebudu, možná snad na jaře…fakt už mě to sere…nevydržím to ani den natož další týden…
![]()
roxa: děkujem za popis. Furt zní docela idylicky, aspoň ta rychlost
Já se děsně bojím, že budu ten typ co bude hekat 17 hodin ![]()
subaru: moc děkujeme za info o Janče !!! Nakonec to bude jak jsme říkaly, na Mikuláše už bude mít malou u sebe ![]()
JančaK: i když si to teď asi nemůžeš přečíst, myslím na tebe a držím palce ! Už zítra budeš s Kačenkou !!!
No a já dnes hlasím termín porodu a asi vás to „překvapí“, nic se neděje
Žádna hlenová zátka či co (výtok mám šílenej už asi dva týdny, stejně bych to nepoznala
), poslíčcci sem tam nějakej pokus ![]()
No ale depku nemám !!! Stihnu o víkendu Davis Cup…doufám. A nejpozději do 10 dní bude mimčo venku, buď se samo rozhodne nebo doktoři pomůžou. Tož co, to je dobrý !!! 10 dní nejdýl uteče !
Taaak holky, to byla ukázka optimismu, měly byste se taky nakazit !!!
Takže buďte v pohodě a hlavně bacha na všechny ty nachcípaný lidi kolem !
Leninko juj tak to byl fakt nějaky děda:-D,,nerozumí tomu,,neboj zlati za chvíli to třeba přijde a kdyžtak přinejhorším v pondělí už tam dr bude a bude to dál řešit,,Jani tak to je fajn že už se to nějak pohlo,,co mikit nevéte někdo???ROxi porod byl rychlý etě že tak,,kontrakce vždy bolí jak čert ale díky bohu jsi se netrápila dlouho,,a malá je kouzelný ![]()
Leninko, vydrrrrrrz. Ja vim, ze je to na prd, kdyz nevis nic noveho. Ale zase to znamena, ze je vse v poradku. On prece ve svym veku taky neco zna, to by me asi uklidnilo. Me se to pinda, kdyz uz cekam treti mimco a vsechno to znam, co? Taky jsem mela uz druhej vecer a i dneska rano desny krece, asi poslicky. Aabych pravdu rekla, tak s klukama jsem to takhle nemela. S prvnim me bolely zada den pred a den, kdy zacal porod a s druhym nastoupily bolesti celkem rychle, ale zadny pripravy nekolik dnu ci tydnu predem to nebylo. Takze je mi taky nejak na nic. Ja sice vim, ze to budde pristi tyden, ale myslela jsem, ze uz v pondeli a jdu teprve v utery na kontrolu.
![]()
Ted mam zase motaka jako neco, budu muset odpocivat a to mam jit dneska s kamoskou do detske kavarny. Tak to dneska asi nedam ![]()
Vydrzat vydrzat!
Roxo, za krik se stydet nemusis, pri porodu rve kazda, ktera nekouse do roubiku
Ja rvala jako tur a ve finale mi to stejne k nicemu nebylo, kdyz me delali cisara
Jinac malej je opravdu krasne baculate miminko. Pripomina mi naseho malyho, kdyz se narodil, taky mel ocka jen 2carky ![]()
ahoj holky v rychlosti zdravim je mi vas lito jak depkujete a chudak jani
batat co ti rikal o jizve? me vcerasundali stehy a jizva je nadherna!! hezci nez predtim chcete videt?? ![]()
co mikita???
Magdi v podstate to co jsem rikala, ze by mohla prasknout pri porodu. Teda on rekl, ze prasknout ne, ale rozjet se. Ja to chapu, jako kdyz je sterela latka a uz se blbe sesiva nebo nevim, jak to mam popsat. Ani na to nemuzu myslet…uz je mi soufl…
![]()
Ahojky,
hlásím, že depku jsem včera měla taky a pořádnou,ale dneska je líp. Asi proto, že v po jsem byla na ko, vše v pořádku,ale zavřená a Kačenka je prý furt hodně nahoře, takže na porod to taky nevypadá.Takže si připadám jako další adept do diskuze „rodíme bůhví kdy“ Ale dneska je líp, ani záda mě tak nebolejí, tak doufám,že i Vy máte lepší náladu.
Holky, všechny co už jste doma, moc Vás vítám, gratuluji k miminkám a přeji ať jde vše hladce a fakt vám taky trochu závidím.
Roxi, dík za popis, já jsem ráda, žes to napsala, jsem radši,když mám tucha , že do toho jdu a taky velká gratulace.
A držíme pěsti JančeK a Mikitce. Mikit se snad brzo ozve.
A Vy ostatní-držte se, snad těch pár dní (u mě spíš možná týdnů) nějak v klidu vydržíme.
Holky pise Mikitka, mala od pondeli pribrala 200g a vraceji ji zpet do Breclavi. Vse je v poradku, pripada si jako u blbych, ale ma radost.
![]()