PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
21.4.09 11:47

Magdi
AHA, jiný kraj jiný mrav. Tak to chápu… A jak to tak chodí ve Švýcarsku, poradna a tak… Zítra navíc nezapomeň napsat, jak jsi na KO dopadla.
A k k tomu spaní u tchánovců. To tchýně pořád tlačila na pilu, když se to tak řekně. Asi do 11měsíců jsem kojila , takže to nepadlo v úvahu a stejně by to bylo moc brzy. Ale asi v roce a půl do mne začal hučet i manžel, mě by ani ve snu nenapadlo ji tam ještě dávat.
První noc byla prý hrůza… :evil: ale to jsem řekla jasně manželovi, že když ji tam chtějí , ať si nemyslí, že v noci pro ni pojedeme. A´t si to vytrpí všichni tchánovci i ten náš brouček. :roll: Řekla jsem totiž,že přestávám skákat jak tchánovci pískají a to tedy ve všem… BYch se jinak musela zbláznit, protože když se vám pořád někdo plete do života, začíná se vám to pomalu zajídat. :oops: Ale dost už - to je na jinou dikuzi a sem to nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.4.09 11:48

Ahojky holky tak jsem doma z kontroly,,miminku bije srdíčko,,všechno je v pořádku UFF,,,ale ted jsem šla na wc a měla jsem na kalhotkách výtok a truchu růžový ,smíchyný s mrví myslíte že je to z toho jak mi dělala vnitřní utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.4.09 11:58

Lucialinko
ahoj, to je bezva, že je vše v pořádku… :lol: :lol: :lol: A ten výtok , já to mívám taky i když je ten UTZ vnitřní a někdy stačí jen když mne rukou Dr. vyšetřuje. :wink: No zítra už by si nic neměla na toal.papíře ani na kalhotkách mít. Pokud ano, bystři! Ale to bude z toho UTZ.
Ale je to krásné vidět to bijící srdíčko, já jsem z toho měla takový krásný hřejivý pocit u srdce. Vám musím říct, že když se mi na začátku objevil na UTZ můj gestační váček, měl divný protáhlý tvar, hned mne strašili mimoděl. těhu( protože prý se někdy v děloze objeví falešný prázdný GSV) a pravé těhu je mimo dělohu. A druhou variantu uváděla dr. jako nestandartní váček, který se dál nevyvíjí a těhu končí potratem. Proto jsem měla tak krásný pocit na dalším UTZ, když jsem hned zahlédla váček a bijící srdíčko uvnitř. :lol:

A jinak mezi námi děvčaty, na to, že jsem se do diskuze přihlašovala a psala , že velice opatrně, protože se bojím, že to nedopadne :lol: -jsem zde pečená vařená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.4.09 12:11

Lucialinko dostala jsi průkazku? Byla bys mezi námi první :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.4.09 12:23

ahojky petruško uvidíme sna to nic nebude,,jj už mám průkazku :dance: ,,pořád nan ní koukám,,v 10 týdnu půjdu na krev a pak na utz je to vyšetření na genetiku tak sand bude všechno v pořádku,,je to asi to vyšetření o kterém psala cancerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.4.09 12:40

Tak to se máš… :lol: Já ti tak závidím :oops:
Mě se zase motá hlava, jdu něco sníst :wink: papa holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.4.09 12:43

neboj petruško taky bude za chvíli ,,já jdu taky papat a pak hajat pak se ozvu,pište :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
21.4.09 12:53

to Petrusha
jojo ono je někdy těžké to držet pod pokličkou, když se potřebuješ příbuzných na něco zeptat :lol:
Nu já to mám naštěstí ve stejném městě, ale s hlídáním malé je to těžké, takže nevím, jestli tu krev nezvládnu i s ní.

to magdicka
ahaaa tak proto žádná průkazka
Tinuska je ještě malá, v tom věku bych ji taky nikomu nesvěřila natož tak na noc. Spát jinde klidně, ale jedině se mnou :wink:
Doteď jsem malou vlastně nikomu nesvěřila, jen prababička vozívá a jednou hoďku a půl hlídala. Možná by chtěla hlídat babička z tátovi strany, ale tam bych ji fakt nesvěřila, když malé chtěla už od narození cpát čokoládu a dudel, protože já jsem tyran, že jí to nedopřeju :! :evil:

Dnes jsem byla poprvé v mateřském centru a jsem tak trochu zklamaná, tak vyzkouším jiné. Ono prý teď když je teplo, je to slabší, ale vstupné je pořád stejné že? Ani slíbené divadlo nebylo…tak nevím…:roll:

to lucialinka
Tak super, že je vše jak má být. Ten výtok bych řekla bude z toho UTZ ono teď máme o něco víc krve a tak je vše víc prokrvené od dásní začínaje po spodek konče. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.4.09 15:10

ahoj, to se nebojte zitra popisu kazdy detai :lol: jen to bude pozdeji KO je v 14:15 nez dojedu vlakem…

tady prijdes kazdy mesic na kontrolu vzdy berou krev a delaji jednak porad ty same testy jednak jeste ruzne jine k tomu, jako na cukrovku apod. no vsak vy vite urcite se to moc nelisi. ale koukam ze ta pruka je asi fajn aspon vis co ti budou delat. jinak poradna jako myslis tehu? tu zadna neni jen predporodni kurz jestli chces,a jestli myslis poradnu pro mimisky tak ta je taky jako jedna z mala veci zdarma, chodim kazdy mesic, kvuli vyzive abych vedela co muze a nemuze papat a taky zvazit macka jestli moc nepribral (ve 4mesicich mela skoro 9kg :oops: 8O :lol:)

petrus ja bych prave neprezila dovedet se ze tam celou noc prorvala, bylo by mi ji strasne lito, ja bych tam urcite v noci jela :lol: teda asi ne to by to ditko bylo hodne zmatene ale nespala bych a trpela jak kun :lol:

zitra resim jak to udelam az pujdu na gyndu,juli v te dobe uz davno spi a tam je to dve patra bez vytahu. ted jsem nechala kocar dole a vzala ji na rukou ale zitra to budu muset vytahnout, ale zas sevzbudi…aha tak ji asi budu muset vzbudit.. :lol: pardon premyslim nahlas…

jo a tchyni malou taky nesverim, je trosku mimo a s tou cokoladou to mame taky a taky salam a hlavne spagety s rajskou a podobne vymozenosti…

luci ja to mam porad ale uz jsem rada ze to neni ani to spineni, urcite je totim ze do tebe hrabla :lol: uvidis zitra tam nic nebude.

jo holky ten strach o nase broucky at uz jsou jakkoliv malinci uz nikdy neprejde, ale stoji to za to.

petrus to je dobre ze jsi pecena varena! jen bud nadale! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.09 15:45

ahojte, zatím jsem tu „inkognito“, abych něco nezakřikla. Včera jsem si večer dělala testík, druhý dnes ráno a slabá čárka byla tam i tam :-)
Doma už máme 20ti měsíčního prcka, miminko jsme chtěli, ale já bych raděj o pár měsíců pozděj, na jaře nebo v létě. Ale první těhu přišlo až 9 měsíců po vysazení HA, tak jsme to teď nechali náhodě. Doteď kojím, tak jsem si říkala, že se asi nezadaří, ale je to tu…
Z čeho radost nemám vůbec, je termín porodu, podle MS mi to vychází přesně na Štědrý den :-( fakt mě to moc štve, je to pomsta miminku hned na začátku… A trávit Vánoce v nemocnici, to se mi teda fakt nechce. Ale nebudu předbíhat, ještě to nemám ani potvrzené od dr.
dnes jsem se objednala k drgyn, tak jdu za týden, 28. to bych měla být asi 5+5. co by tak mohlo být vidět, nevíte? srdíčko asi ještě ne, že?
minulý těhu jsem zjistila až v 8 nebo 9tt, protože jsem dostala ještě jednu MS, takže hned na prvním utz bylo krásný srdíčko a krásnej červík. Teď vůbec nevím, co mě čeká.
navíc jsem minulý týden s prckem absolvovala 2 rtg hlavičky (rozbil si ji), měla jsem sice olověnou zástěru, ale pochybnosti, jestli to neovlivní miminko, mám pořád :-( vůbec jsem netušila, že můžu být těhu, jsem se pořád snažila, aby mě v ty „správný dny“ bolela hlava a asi jsem ty správný dny prošvihla :-)))))

těhu prákazku můj drgyn dává až nějak v 10 - 12tt, dřív prý není potřeba.
a ve 12 tt bych určitě šla na NT screening (jak jste tu psali „genetika“), tady se to platí, asi 1500, ale pro svůj klid… byla jsem i minule a byla jsem ráda, tripla jsem pak odmítla.

moje minulý těhu bylo krásný, pohodový, užívala jsem si to až do konce, jen ten porod snad bude u druhýho kratší (trval mi 36 hodin), tak doufám, že když klapne tohle, budu to prožívat podobně. Vám přeju totéž.

zatím pa,
nepřihlášená Petra

• Citovat
  • Upravit
2977
21.4.09 18:17

ahoj anonymní Petro
tak to už asi vítej mezi nás, pokud dva testy vyšly pozitivní, tak už to bude asi pravda :)
S tím termínem chápu, taky mě překvapilo, jak se nám to rychle povedlo a že termín je v polovině prosince, což pokud budu přenášet jako minule, tak abychom nebyli na vánoce taky v porodnici, ale doufám, že ne, že to stihneme. I když ono i to šestinedělí bude asi mazec na vánoce :roll:
Nu hlavně ať nerodíme zase moc brzy, raději vánoce v porodnici, než předčasný porod :wink:
Musíme vymyslet aspoň takové jméno, které bude na opačné straně roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.4.09 20:08

Ahojinky,,,výtok není ani krev tak jsem ráda ale lekla jsem se,,,magdičko zítra budu myslet,,pak hned písni,,,julinka bude snad hodná,,anonymi petulko,,,myslím že čárka bude jen sílit jujky,,musíš být mocc ráda,,tak si ti užívej,,,no já mám termín podle utz 12.12 tak taky stihuju jestli budu doma na vánoce,,,kvůli filípka,,,bylo by mi to líto ale když to nevyjde tak si vánoce udělame později a nějaký ten den,,a jak píše cancerka hlavně at není brzy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.4.09 21:28

Dobrý večer holčiny, doufám, že se mohu přidat. U mě to vypadá na 23.12 :-), na KO jdu až tento čtvrtek a už jsem tady v nějaké diskusi psala, že trochu plaším. Předchozí těhu skončilo jako zamklé,ale doufám, že to tenkrát bude Ok.
Jinak jak jste tu řešily ty testy, tak tomu testu v 1. trimestu se říká myslím kombinovaný a má být přesnější než trippletest a taky na něj chci jít, jestli to bude dobrý.
Pokud Vás to někoho zajímá,tak tady je to pěkně popsaný:

http://www.porodnice.cz/…az-z-poradny

Takže pěkný večer,ať Vám není špatně a ať miminka rostou. A pište jak se máte a co je novýho atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.4.09 21:32

ahojky tino vítám tě,,taky jsem po zmlklém těhu takže vím čím prožíváš,,musíme se modlit at je vše v pořádku,,, Mě holky kopla elektrika celým tělěm mi projela fuj hnus,,,mohlo se stát něco mimi,,bylo to 220V,,jak jsem davála nabíječku do mobilu,,,fuj jsem se lekla hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
21.4.09 21:40

to Tina1
Vítej, jestli dobře chápu, tak jsi tu myslím jediná prvorodička, nebo se pletu?
Nu podruhé to určitě vyjde, držím pěsti :wink:

to lucialinka
tož ta elektrika nevím, určitě to příjemné není, ale snad to prtě neohrozilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí