PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
24.4.09 11:50

A ještě něco, kdy se nejvíc přibírá? Ke konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.4.09 11:56

Magdi
no ty máš teda fakt hnusný sny, to ty moje jsou proti tomu úplný h…o že jsem tak sprostá.
Tino z mé zkušenosti od 20tt to jde nahoru dost rychle- a v posldním devátém měsíci jsem přibrala 5kilo a to rodila o týden dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.4.09 12:45

jo furt neco s julcou,nevim proc se o ni tak bojim. :D

ja mela 54 na nakonec 74 ale mozna ze uz i vic uz jsem se bala vazit. ted mam 54 nekdy 55 podle toho jak se nacpu.

nejvic se kyne na konci, posledni mesic je mazec! jo a jeste vam hodim do galerky jak jsem mela otekle nohy, v zivote jsem nic podobneho nevidela, a ja blbec pracovala (stat na nohou celou sichtu) skoro az do konce. snad uz me to nepotka ani nikoho z vas protoze v lete date zabky a je to ale v zime boty nenajdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.4.09 13:03

magdi bobku,,jujky to tě nožky museli moc bolet,,to já nic takového neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.4.09 13:09

Magdi a měla jsi problémy s otoky i mimo těhotenství? Jestli ne, tak to je fakt mazec, to já bych asi pak zůstala radši doma. Máš teda výdrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.4.09 13:13

Koukla jsem na ty fotky, no nohy jak balony, to sis taky užila, tak snad teď to bude lepší.
Ale Julča je fakt slaďoučká, vypadá , že je taková strašně vyrovnaná a klidná. Asi jak se tulí k mamince, tak je náramně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.4.09 13:36

petrusho
to je mi fakt líto, čím si musela malá projít, nu snad je to opravdu to nejhorší, co zažila a už jí bude jen dobře.

Děvčata co se týče prsou, tak to jsem taky spíše bez nich, takže už se zase těším až v těhu a při kojení budu vypadat opět jako ženská :lol:
Jinak protože mám AE a tím pádem dost suchou kůži, tak jsem byla naprosto smířená s tím, že budu mít popraskané břicho, ale nemám ani jednu prasklinku, byla jsem překvapená, protože bříško jsem měla na moji malou postavu opravdu uctihodné. Celé těhu jsem mazala především klasickou modrou indulonou, mazávám se i normálně cca 3× - 4× denně.

S těma divnýma snama, v prvním těhu jsem je očekávala, protože mi o nich vykládala sestřenka, ale ony přišli až se malá narodila a to byly fakt hodně divné a živé sny.
Teď když se mi podaří usnout tak tvrdě, abych se ke snu dopracovala, tak se mi zdají taky divné.

Nohy mi minule nenatýkaly, tak doufám, že ani teď nebudou, musí to být hodně nepříjemné.

Tino1
nejvíc s myslím žačne přibírat od cca páteho měsíce, pak se to někdy ke konci jakoby stoplo, tedy aspoň u mě. Proto se taky říká, že pokud se holka v těhu vdávat, měla by to stihnout do pátého měsíce, to ještě jde schovat.

holky asi se tu pořád ještě nevyznám, kde je galerka??? kam jsi dala Magdi tu fotku??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.4.09 13:49

Tak už jsem to našla, ale stejně se v té galerii nevyznám :roll: :oops:
Ale ty nohy, jsou teda pořádné, vůbec tedy nezávidím.
Gyndr se mě vždycky u kontroly ptala jestli nemám otoky nohou, tak teď asopň chápu, co měla na mysli 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.4.09 14:33

Holky, kde najdu tu galerku, ráda bych se také podívala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.4.09 14:35

Já to taky hledala, hned v hlavním menu nalevo pod Diskusním forem je Fotogalerie a mezinejnověji vloženými je pak Magdička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.4.09 14:38

Akorát že mezi naposledy aktualizovanými to není, už tam naskákaly další fotky a teď už to taky najít nemůžu,ale nějak to sakra jít musí.

Holky, tak jak to teď najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.4.09 14:42

Jé, díky já jsem hledala Galerii a ne fotogalerii :oops:

Magdi tak to byly nohy jak konve, tak to je mazec, muselo to být fakt nepříjemné. Julča je sluníčko :lol:

A je to v listopadu 2009
Ale jinak se v tom taky nevyznám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.4.09 14:43

tak jsem to našla v tom vyhledávání
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ale detail už nejde otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.4.09 14:45

Fotogalerie- diskuze a rodíme v listopadu 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.4.09 18:24

Holky založila jsem na emiminu novou diskuzi (viz níže), ale jestli máte k tomu i vy něco , co by mne mohlo zajímat, budu moc ráda, když mi napíšete. Zkuste se třeba zeptat i po rodině,známých, kamarádkách… pokud k tomu budete mít příležitost třeba přes víkend.

„Všechny zdravím a prosím o radu. Naše dcera není ještě očkovaná proti spalničkám, zarděnkám a příušnicím. Zhruba za 14dní, pokud by nebyla nemocná, k tomu mělo dojít. Jenže já jsem těhotná. Přeočkovává se vlastně vakcínou se živými viry a to by pro mne asi nebylo vhodné?
Víte jde mi o to, že jsem si to vůbec neuvědomila, a dostala se k dotazu na netu, jenže jsem nezaznamenala odpově´d. Máte s tím prosím někdo zkušenost. Zda dceru naočkovat, a zda to není pro mne a miminko v bříšku riziko. Budu ráda za každý komentář.“

Možná je to blbost nebo já nevím… víc hlav, víc ví :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí