Poradna duly
Jana Čurdová
Jo je to severni Italia region Emiglia Romagna a mesto Ferarra. Jinak manžel je ze Sardinie.
Dekuju, jo snažím se jenom mám hroznej strach, jestli vše dobre dopadne.
ja mam taky doma Terrone (holky omlouvam se to se neda prelozit
) rodice z jihu a Sicilie.
tak to mame kousek
zijes tam dlouho? jak je tam co prace? nezili byste radsi na Sardinii? ale asi ta prace tam prave vazne ze? a odkud jsi puvodne?
neboj ale musis se opatrovat dvojnasob, sebemensi prkotina radsi hned volej! a jaci tam jsou doktori? slysela jsem ze nic moc. jako celkove v it. aspon tady na severu.
ziju tu 2 roky, práce nic moc, já pocházim ze zapadniho slovenska, chvili jsme byli tam, tak ted manžel zhani práci ale neni zatím nic a o Sardinii ani nemluvím je to tam hrozny s práci tam není absolutne nic.
A doktori, se mi zdaji v pohode, když jdeš sukromne tak se to dá.
tak to je fajn. a tesis se na dvojcata? jsou jednovajecne? to uz se urcit da ne?
Jo teším se hrozne, na začátku to byl šok, ale ted se nemohu dočkat. Jsou dvojvajčená, pravdepodobne jeden je kluk a to druhé porad ukazuje zadeček.
To uz je to poznat tak brzo jo??
Julca uz spi byla hotova dala mi zabrat dneska nevim jestli ty zuby nebo co ji zlobi. konecne vegeeeet ![]()
Aspon že si ted trochu odpočineš.
Jo když má Dr. citlivý UTZ tak se to dá tak na 75% poznat.
Magdi, promin já byla jen mimo net. Nemyslím,že by na tvojí otázce bylo něco diskrétního. Na metřík se určitě chystám i nějakou fotku k profilu,ale já jen chci počkat až po tý kontrole, což je v pondělí 4.5. To není z pověrčivosti,ale mám strach, že kdyby to zas nedopadlo,tak tyhle drobnosti Ti to pak moc připomínaj, asi jsem přecitlivělá. To víš, ještě trochu plaším ![]()
Jinak hlásím, že dnes jsem poprvé zvracela, celý oběd šel ven a obávám se, že bude hůř.
Holky, je nějaká šance, že se to v tom prvním trimestru zlepší nebo teď ještě bude pár týdnů jenom hůř?
Pěkný večer všem.
Tino
Nu já jsem ani minule ani teď nezvracela. Nevim jestli bude hůř, spíš si myslím, že si na to zvykneš, takže si najdeš určitý systém jak s tím bojovat ![]()
Každopádně to ve většině případů odezní a v druhém trimestru bude lépe.
Jez spíše zeleninová jídla a libové maso, nemělo by to tak dráždit, teda když pominu česnek, který mi teď příšerně smrdí a zvedá se mi z něj kufr ![]()
Tinus tak fajn, ja jsem se vcera vyptavala vsech na vsechno a tak jsem si rikala jestli nejsem moc vlezla. uz chapu tvuj duvod a tesim se na fotecku. obavam se ze v prvnim trimestru se to nezlepsi az v druhem, taky uz se tesim.
izabel aha tak jsem zase chytrejsi to nas mi to rekne az v 5. mesici
Ahojky holčiny
![]()
Dneska jsem byla po dlouhé době konečně s malou venku, nějak se mi ale začala motat „šiška“
a tak jsme to raději zabalili a na oběd jsme se vrátili domů. Já nevím, mně fakt není zle od žaludku, ale to motání hlavy - není nic moc.
Cancerko mě také nedělá vůně česneku zrovna nejlíp a v minulém těhu jsem se z langoše s česnekem pozvracela a pak se česneku vyhýbala celé těhu. A teď preventivně také.
Zítra mám tu kontrolu, těším se jak malá.
Špinit už jsem také skoro přestala… tak snad bude vše O.K. papa ![]()
Petrushko, nemáš náhodou nízký tlak ? To motání by hlavy by mohlo být tím. A nebereš náhodou Utrogestan? Ten tlak ještě snižuje, já se s ním doslala na tlak 80/50 a na gyndě sestra nechtěla věřit, že tam sebou neseknu. Ale já mám nízký tlak pořád a žádné velké problémy mi to nedělá.
Jinak v mých nevolnostech asi jen tak nepůjde najít nějaký systém, dopoledne jsem prozvracela, pak jsem po několika hodinách úplně hotová usnula, teď jsem snědla půl banánu, víc nešlo a vypadá to, že se zas přestěhuji na wc. No a močák už mám ok a v úterý bych měla jít do práce, to bude ještě zajímavé.