PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
25.4.09 17:29

a gratuluju ke dvojcatkum davej na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.4.09 17:31

Jo je to severni Italia region Emiglia Romagna a mesto Ferarra. Jinak manžel je ze Sardinie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.4.09 17:36

Dekuju, jo snažím se jenom mám hroznej strach, jestli vše dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.4.09 17:41

ja mam taky doma Terrone (holky omlouvam se to se neda prelozit :) ) rodice z jihu a Sicilie.

tak to mame kousek :) zijes tam dlouho? jak je tam co prace? nezili byste radsi na Sardinii? ale asi ta prace tam prave vazne ze? a odkud jsi puvodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.4.09 17:43

neboj ale musis se opatrovat dvojnasob, sebemensi prkotina radsi hned volej! a jaci tam jsou doktori? slysela jsem ze nic moc. jako celkove v it. aspon tady na severu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.4.09 17:54

ziju tu 2 roky, práce nic moc, já pocházim ze zapadniho slovenska, chvili jsme byli tam, tak ted manžel zhani práci ale neni zatím nic a o Sardinii ani nemluvím je to tam hrozny s práci tam není absolutne nic.
A doktori, se mi zdaji v pohode, když jdeš sukromne tak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.4.09 18:07

tak to je fajn. a tesis se na dvojcata? jsou jednovajecne? to uz se urcit da ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.4.09 18:14

Jo teším se hrozne, na začátku to byl šok, ale ted se nemohu dočkat. Jsou dvojvajčená, pravdepodobne jeden je kluk a to druhé porad ukazuje zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.4.09 19:35

To uz je to poznat tak brzo jo??

Julca uz spi byla hotova dala mi zabrat dneska nevim jestli ty zuby nebo co ji zlobi. konecne vegeeeet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.4.09 19:45

Aspon že si ted trochu odpočineš.
Jo když má Dr. citlivý UTZ tak se to dá tak na 75% poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
25.4.09 22:42

Magdi, promin já byla jen mimo net. Nemyslím,že by na tvojí otázce bylo něco diskrétního. Na metřík se určitě chystám i nějakou fotku k profilu,ale já jen chci počkat až po tý kontrole, což je v pondělí 4.5. To není z pověrčivosti,ale mám strach, že kdyby to zas nedopadlo,tak tyhle drobnosti Ti to pak moc připomínaj, asi jsem přecitlivělá. To víš, ještě trochu plaším :-)

Jinak hlásím, že dnes jsem poprvé zvracela, celý oběd šel ven a obávám se, že bude hůř.
Holky, je nějaká šance, že se to v tom prvním trimestru zlepší nebo teď ještě bude pár týdnů jenom hůř?

Pěkný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
25.4.09 23:46

Tino
Nu já jsem ani minule ani teď nezvracela. Nevim jestli bude hůř, spíš si myslím, že si na to zvykneš, takže si najdeš určitý systém jak s tím bojovat :)
Každopádně to ve většině případů odezní a v druhém trimestru bude lépe.
Jez spíše zeleninová jídla a libové maso, nemělo by to tak dráždit, teda když pominu česnek, který mi teď příšerně smrdí a zvedá se mi z něj kufr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.4.09 07:07

Tinus tak fajn, ja jsem se vcera vyptavala vsech na vsechno a tak jsem si rikala jestli nejsem moc vlezla. uz chapu tvuj duvod a tesim se na fotecku. obavam se ze v prvnim trimestru se to nezlepsi az v druhem, taky uz se tesim.

izabel aha tak jsem zase chytrejsi to nas mi to rekne az v 5. mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
26.4.09 14:01

Ahojky holčiny :lol: :lol:
Dneska jsem byla po dlouhé době konečně s malou venku, nějak se mi ale začala motat „šiška“ :wink: a tak jsme to raději zabalili a na oběd jsme se vrátili domů. Já nevím, mně fakt není zle od žaludku, ale to motání hlavy - není nic moc.
Cancerko mě také nedělá vůně česneku zrovna nejlíp a v minulém těhu jsem se z langoše s česnekem pozvracela a pak se česneku vyhýbala celé těhu. A teď preventivně také.
Zítra mám tu kontrolu, těším se jak malá. 8) Špinit už jsem také skoro přestala… tak snad bude vše O.K. papa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
26.4.09 17:42

Petrushko, nemáš náhodou nízký tlak ? To motání by hlavy by mohlo být tím. A nebereš náhodou Utrogestan? Ten tlak ještě snižuje, já se s ním doslala na tlak 80/50 a na gyndě sestra nechtěla věřit, že tam sebou neseknu. Ale já mám nízký tlak pořád a žádné velké problémy mi to nedělá.

Jinak v mých nevolnostech asi jen tak nepůjde najít nějaký systém, dopoledne jsem prozvracela, pak jsem po několika hodinách úplně hotová usnula, teď jsem snědla půl banánu, víc nešlo a vypadá to, že se zas přestěhuji na wc. No a močák už mám ok a v úterý bych měla jít do práce, to bude ještě zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí