PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
28.4.09 22:36

Peťo, tak to moc gratuluji a přeji pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
29.4.09 09:02

Ahojk Péťo, také gratuluju :lol: :lol: . Tak ať je vše v naprostém pořádku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
29.4.09 09:46

Holky jaké máte favoritní jména? Já vím, že na to je ještě brzy… ale třeba vám nějaká zbyla od „minule“.
Já bych chtěla Rozárku :lol: nebo Vojtíška :lol: , ale ten Vojtík mi neprojde zřejmě u manžela :cry: . I minule byl proti a nakonec jsme psali Martina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.4.09 10:33

ahoj

manzel u porodu urcite bude a chce akorat se nebude koukat na detaily :lol:

jmena my chceme Simone tak bych mu rikala Simonku (S s hackem nemam ceskou klavesnici :D ) ale u holky je to horsi manzel chce Giorgia :? mi se docela libi ikdyz se mi zda tvrde ale hlavne cesky je to Jirin 8O :? to se mi nelibiiiiiiiii

pardon jestli je netera z vas Jirina :D

peto super! nejkrasnejsi puntik na svete ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.09 11:11

ahojinky ,,jujky peti tak to je super moc gratuluji,,my máme na holčičku nikol,,a chlapečka nevíme,,líbí se mi patrik,vašek,jakub,honzík,tak uvidíme :wink: mno doufám že mlj manžel bude taky u porodu ale má práci že pořád jezdí někde pryč tak uvidíme,,můj malý je bobek nemocný má teplotku kašle a na jazyku má moc aft bobíšek,,já jsem taky pořád nějaká unavená,,nervozní už se těším na další kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.4.09 11:25

jej bozatko aft strasne boli davas mu na to neco? julca furt vsechno olizuje tak se tresu kdy ho bude mit. nevedela bych co s tim. na horecku jsi mu dala nurofen? pujdete k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
29.4.09 11:28

Ahoj holky, nejprve gratuluji anonymní Peťce k tomu puntíku :wink: .
Co se týče jmen, tak to bude ještě zajímavé, musím to nejprve vytřídit, aby to nebylo jméno z rodiny (opravdu velká rodina), aby to nebylo jméno, které mě nebo manželovi připomíná někoho děsného, aby to nebylo dva měsíce před a dva měsíce po narození,když už ty narozky bude mít kolem vánoc. A z té trošky si pak snad něco vybereme. Minule jsme klučičí jméno neměli vůbec vybrané, protože jsem si nemohla žádné vybrat, tak jsem doufala, že na porodním sále nebude překvápko a z Verunky se nám nestane Veveřák :lol:
Zdá se, že moje nachlazení se odebírá snad už ke konci.
Jsem zvědavá na příští týden na odběry krve a kontrolu.

U druhého porodu manžel chce být znovu, minule byl rád, že mohl mít po porodu malou na očích a viděl, jestli jí někdo „neubližuje“. Jenom mi teď říkal s úsměvem „no doufám, že se u toho druhého s tím zase nebudeš tak roztahovat“ :lol: :lol: :lol: Jsem ale zvědavá jak to bude s volnem u něj v práci v prosinci, to bývá většinou problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.09 11:29

U doktora jsem byla včera ,,měli jsem jít na očkování ale říkala jsem že hodně kašla a má rýmu ,dr říkal at přijdu že ho porhlédne,,dýcháni bylo čisté,,krk taky,afta jen jedna,,ale ted to má po celém jazyku,,dala jsem mu paralen čípek,,a dneksa jsem mu kupila panadol sirup přichut jahoda,,na ty afty mám napsané nějaky herbadent,,tak uvidíme,,no jsen z thoo upně na nic,,ted mi zase usnul pořád spinká tak apson nabere sílu,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
29.4.09 11:32

lucialinko
tak to si prcek teda užije, chudáček jíst asi moc nebude, protože vím jak to bolí. Nu snad léky zaberou, myslím, že by se na to dala dát i nějaká homeopatika, ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.09 12:32

no cancerko má to poprvé jsme z toho na nic ,,sakriš snad to brzy zmizí,,jsem mu uvařila hovezí polevečku,,tak papal bobek a ted mu dělám palačinky,,je to nezvyk pořád leží je takový klidný,,chjo no,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
29.4.09 12:49

Hlavně nedávej žádná rajčata a kyselé věci, to bolí. Určitě bude brzy OK, nabere teď hodně sil a pak bude zlobit a zlobit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.4.09 13:03

jojo nebo bramburky ale to ty urcite vis ze? a kdyz ne tak to poznas :D bozatko je z toho vzdycky cloveku na nic ze? juli ted lezou zuby tak to mame taky des bes, furt jenom knuci az jsem z toho na nervy, ted usnula taky trosku driv ale to nevadi aspon si schrupne treba jeste navecer.

tak herbadent, pisu si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.09 13:18

jojo holky to vimm,,on ani papt moc neche porad na me lezi a tak,,bobek muj,,pujdu sis nim lehnut ,,kdyz chce at jsem u nej,,jujky zoubky beruska mala,,dej ji pusinku a ze teta vzkazuje zoubkum at ji moc netrapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
29.4.09 13:27

Luciallinko , chudáček oslavil předevčírem narozeniny a teď z toho chuďátko malé stůně. :cry: Afty jsou fakt hrozné :evil: , ale že se může udělat na jazyku jsem nevěděla. MY jsme měly aft jen jedenkrát v pusince a asi malý, protože nám na to naše mudra nic nedala. Chvíli nás trápil, Tina moc nejedla a hlavně nechtěla taky nic pít… no hrůza něco do ní dostat. Ale zachránily to polévky, které ona zbožňuje. Takže ta polévečka je přesně ono, co tvůj bobek malý potřebuje. Tak hlavně ať se brzy uzdraví a neboj on ti běhání a zlobení vynahradí jindy :lol:

Cancerko jsem nevěděla, že na ten papír, co se vyplňuje do porodnice- se jmény miminek, nemusíš uvést jméno…

Magdi a jedna osobní otázka, co mne napadla už dřív… Jak si se ocitla ve Švýcarsku? A nestýská se ti po Čechách…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.09 13:41

ahoj holky, děkuju za gratulace k PUNTÍKU :-)

všem marůdkům přejeme brzké uzdravení. Malej je taky lehce nakřáplej, ale nemá atb, tak snad se z toho brzo dostane…

co se jmen týče - my minule věděli, že to bude kluk, tak máme Ondru, holka měla být Terezka. Ještě jsme přemýšleli Viktorka, ale loni nám na její svátek umřela babička, tak je to takový hloupý dát zrovna tohle jméno. Kluk by se mi líbil Vojtíšek, ale nehodí se nám to k příjmení. Taky se mi líbí David, ale má svátek 30.12. :-( i když mám kamarádku Evu narozenou na Štědrý den… No a teď už jsme si tak říkali Martin, Martina. Ještě se uvidí. Mám takový tušení, že to bude holčička :-) Minule jsem taky měla tušení, že to bude kluk… Máme s manželem stejný čáry na ruce - prostě že budeme mít kluka a holku… tak se uvidí, jestli to funguje. Holčičku bych moc chtěla, abysme měli páreček. Když to bude kluk, budu mít taky radost, už bysme na něho byli připravení… ale znáte to, zas aby u nás doma na mě ti chlapi nebyli v přesile…

tak pa, nepřihlášená Peťa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí