Poradna duly
Jana Čurdová
Nu právě ono stačí se uvnitř v puse něčím drobně poranit klidně žužláním hračky, nebo i skousnutím, přece jenom lucčin Filípek má přes dva roky, to má pusu plnou zubů a pak se tam dostane nějaká ta bakterie až už od zubů nebo z ruk, to je jedno. A taky byl nachlazený, takže o to snažší to pak ty bakterie mají.
Jinak to jméno se pak píše u porodu, jak se sepisuje při příjmu anamnéza a kdejaké info, tak se tam píšou jména pro mimi a stačilo jim holčičí ![]()
aha jasne ja myslela jen na sveho dvojzubacka, ale u tech vetsich je to jasne. u nas uz to dva kloucci v diskuzi taky meli tak ja myslela spis na ty prcky nez na vase
![]()
dik za vysvetleni i s porodem.
lucialinko
našla jsem toto, zkus nějaký ten přípravek objednat v lékárně, problém, je že teď to bude nejdřív v pondělí
http://www.vseprozdravi.cz/…-dutine.html
a teď jsem se dočetla, že je dobrá šalvěj, tak vyzkoušej i tu
luci do dostal filipek k narozkam? dodatecne vse nejlepsi! byla mega oslava??
Ahojky všechny!
Tak pusa na 1.máje se konala, seděly jsme s malou pod třešní a tam si nás obě manžel odchytil, prý ,aby jsme fakt neuschly. Dostaly jsme obě letmo hubáka
![]()
Lucialinko, tak jak to u vás vypadá?
A dneska jsem se zrovna kousla do škráně, au -bolí. ![]()
Byly jsme na té chalupě včera a dneska, na zahrádce jsem ani nekopla a moc toho nepodělala, ale přišla jsem dom a byla jsem tak akorát schopná malou okoupat a prostě jsem si musela jít lehnout, 30minut jsem hodila chrupa-manža zatím bavil Tinku. Tak to poprvé na de mnou zvítězilo moje tělo a mimísek v bříšku. ![]()
Ahooj,
hlásím, že se ze mne stal hotový medvěd… po obědě jsem zalehla a 2hoďky spala, jak medvěd v zimě. Myslela jsem, že ta spavost jako jeden z těhotenských příznaků mne úplně minul a začlo to až teď. ![]()
A taky jsem zjistila, že se mi ohromně nafouklo břicho, zdá se mi to fakt dost brzo, protože už těď mám v pase džíny úplně na fest. Jak jste na tom vy?
Lucialinko, věřím, že malému je lépe.
ahojinky,,promintě nebyla jsem tu malý vyžaduje moc pozornosti,,je lítostivý,ale dneska konečně snědl jogurt,,a polévku kterou jsem mu rozmixovala,i konečně kakal,,ale pořád ty afty má ale je to už hezčí,,teplotky nemáme,,zítra jdeme k dr,,ja než byl malý nemocný jsme spali fakt pořád,,ale ted nemlžu a trpím spánek mi chybí,,břicho mám taky nafouklé ,ale asi z fify mam kilo dole,,jinak jsem pořád zavření doma takže už jsem z toho nervézní,,tak se těším až bude fit a my půjdeme ven,,ptrushko a ty spinkej a že se bříško zvětšuje je jen dobře,,magdi malý no oslava rodiná,,bylo fajn ,,dortík autko,,a dárky??od nás botky adidas,,papuče,,kalhoty,triko,pistol,bagr,dort,,a od druhých,,plyšaka,oblečení,,,aku vrtačku která se smějě,,dvd krtka,,letadlo,,knihu,,a penízky,,
Lucialinko
Mám radost, že je malýmu líp, tedy že nemá teplotky, teď už by se to mělo jen a jen lepšit…
Určitě se dočkáte a brzy budete lítat po venku. Opatrujte se
![]()
Luci fajn ze je to lepsi drzime palecky. super darecky, klasicke, paradni.
bricho no koment, mam ho jak vpatem mesici, dneska jsme byli na 1.prijimani nebo co to bylo
a vsichni mi koukali na bricho teda z tech co to jeste nevi, a jeden postizeny kluk se me zeptal jestli jsem zase tehotna
a to jsem teprv skoncila druhy mesic no tepic.
jinak bych taky spala azbych brecela dneska vstavala julca v 5
a my pak cely dn v cudu za cely den naspala tak hodku takze byla docela uknourana a me to strasne zmohlo. jeste omrknu naky kocarek na netu a bobonoc ![]()
Ahoj holky, tak na 1. máje políbená nejsem, ale to jsem nebyla už párkrát a žádné známy schnutí nepozoruju ![]()
petrush
Tož s tím spaním a nafouklým břichem jsem na tom stejně. To bříško ač vlastně ještě nemá být z čeho, tak je opravdu větší asi je to tím, že to bude druhé mimčo.
Spala bych pořád, ve dne mi to nedělá vůbec problém, ale v noci nemůžu pořádně zabrat achjo to usínám až kolem páté ráno a za hoďku vstává Verunka ![]()
lucialinko
Jsem ráda, že už jste na tom o trošku lépe. Držím palce ať je to brzy OK.
cancerko
zadne znamky schnuti nepozoruju… hihihi ale jak todelas ze usnes az v
to musi byt masakr…! juli se v 5 budi
aleuvidis ze se to zlepsi, snad to patri jen k prvnimu trimestru. ja uz taky pocitam dny at uz ty nevolnosti zmizi..
ja mam taky bruch ze uz to neschovam… ![]()
ahojky holky tak už je nám zase lepe tak sjem ráda je to už otázka pár dní,,jinak já včera ráno i dneska zvracela ale jen takové hleny a štavy jakoby,,ale ted se cítím zase dobře,,tak uvidíme,,
ahoj
![]()
Magdi tak to Julča vstává opravdu brzo
. To my máme ještě půlnoc a vlastně musím říct, že Tinka tak brzy snad nevstávala nikdy. Myslím tím pravidelně, když už se to stalo, tak musela být nemocná. Budeš pořizovat nový kočárek, pro mimi nebo pro Julinku sporťáček nebo golfky?
A s tím břichem máš Cancerko asi pravdu. Bude to tím, že je to druhé mimi, při Tince jsem byla snad do začátku pátého měsíce ještě štíhlá a oblékla kalhoty , co jsem nosila před těhu, sice už bříško vykukovalo, ale byl to už 5.měsíc. Teď už začátek třetího a je to děs. Mám pocit, že to s tím těhu už ten měsíc fakt neutajím, bo mne špíček na břichu už zřejmě prozradí.
Včera jsem se krásně vyhajala přes den
a v noci taky nemohla usnout, nebyla jsem teda do 5hod. vzhůru, ale, co fakt nesnáším , je když ležím v posteli a převaluju se z boku na bok a třebas jenom hodinu nemůžu usnout. Do toho slyším hlasité oddechování svého muže. chrchrchr ![]()
Tak jdem popapat polívečku, Tinka už má prý hlad.
![]()