Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Lendo
gratulace ![]()
Magdicka - no ja mela docela problem s tim jazykem..presto ze jsme oba umeli docela dobre anglicky..tak mi prislo ze mi ta cestina chybi…ze tim cizim jazykem nedokazu rict vsechno co potrebuju a tak jak bych chtela. A vsechno resit sexem nejde ![]()
ale tak hlavne ze ty jsi tam spokojena a vsechno zvladas..
mimochodem..ten dotycny z Lugana si nakonec vzal stripterku z Brna ![]()
Ahojky holky. Dnes jsem po kontrole a konečně jsem viděla mimíska
na UTZ. No nádhera, krásně nám mával ručičkou.
Prcek má 3,23cm. Těhu průkazku už také mám… Dle PM jsem 9tt+4 a termín jsem si vypočítala na 5.12.
Ale dr. mi určila termín dle utz. , protože jsem dle utz 10tt+4 tak už na 29.11. 2009. Jestli vám to ale nevadí, tak bych se přiklonila k prosinci a zůstalu tu s vámi. Metřík si upravovat nebudu!! I tak si myslím, že když není rozdíl víc jak týden, měla to nechat na toho 5.12.
Jinak jsem objednaná na NT screening 22/5/2009 a KO u dr. 25/5/2009.
Vítám další těhulku Leňdu
Gratuluju !!!
Mikitaa, Magdi a JančoK tabulku doplním později , jdeme papat, uspávat a pak se snad k tomu dostanu. Papa holky ![]()
Tabulka dopsaná, holky, Magdicko, Mikitaa a JančoK mrkněte, zda to sedí ( str.20). Čekám další údaje ![]()
Leňdo klidně se k nám přidej a doplň údaje, rádi je dopíšeme do tabulky.
Ahoj Lendo, nesmis
no jasne ze smis! gratulujeme!!!! tyyy jo tva Nikolka je o rok a den starsi nez moje Julca.
mikitaa tak stripterku jo?
no jasne ten jazyk je problem ale italstina je jednoducha. sex
jasne ja to zvladam (no to si jeste povime pristi rok) me je to spis lito ze jsou nasi tak daleko od vnoucatek.
petush hodim dite do postele a jdu se mrknut ![]()
Petrus tak super! a co anonymni Peta taky tu dlouho nebyla ne? snad je vse vporadku a uz nebude anonymni ![]()
Leňdo, také gratulace.
Jinak naše údaje:
Martina 33 let, Bob 32 let, Praha 4, první mimi, KO 28.5., TP 21.12.2009
Jinak po prozvraceném týdnu v práci jsem ráda, že budu mít konečně volno. Tady už svítilo odpoledne sluníčko, tak se mějte pěkně a ať se prodloužený víkend vydaří.
tina1 -díky za info a opět si překontroluj na str.20 v seznámku, zda jsem se nepřepsala a údaje sedí ![]()
Petrushko, vše v pořádku. Díky.
Vypadá to , že jsem s tím mým bezkonkurenčně nejstarší ![]()
Ale jinak seznámek je super nápad, já v tom občas mám zmatek a takhle se v tom dá líp orientovat.
tino chlapa mas skoro nejmladsiho ![]()
magdi a jak si tam vlastne dlouho?
Petrus hlasim ze je vse OK
Tino no ty jsi ale stara
a mikitaa ma pravdu mas zas nejmladsiho! ![]()
Mikitaa jsem tu 5 let, jej toto leti..
Mikitoo, no, jo tak to není tak hrozný ![]()
Všimla jsem si, že Ti TP fakt vychází přímo pod stromeček,ale zajímalo by mě jak to ty ultrazvuky počítaj. Máš metřík podle MS nebo podle ultrazvuku? Já bych totiž dnes měla být podle ultrazvuku 7+3, o jeden den míň než ty,ale TP mi vyšel na 21.12. Není to určitě nic podstatnýho jen mě to zaujalo. Možná je to tím, že jsem měla extra krátké cykly a ovulaci již 11-12 den,takže mimi bude o trošinku starší než u klasicky dlouhého cyklu.
ahoj holky, nemám Vás dočtené, byla jsem teď na pidi dovolené a pak jsem řešila, že nás odpojili od plynu, neb jsme měli v domě 95% únik
naštěstí jsme nevybuchli… takže trochu stresu…
začínají mi trochu nevolnosti, ale zatím nezvracím a nehubnu…
na KO mám jít 28., což se mi nehodí, tak se zkusím přeobjednat…
takže já o miminku zatím nic nového nevím…
moje údaje Petra 31, manža 37, skoro Brno, TP 24.12. a už máme Ondru 8/2007
Anonymní Petro, tak to jsi mě pobavila, s tím plynem to je dost drsný,takový návrat z dovči nic moc. Hlavně že se nic nestalo.
Peto
tak to je mazeeeeec!!! jeste ze se nic nestalo..
Tino doufam ze ses neurazila ja to myslela ironicky
![]()
Taky to vubec nechapu podle toho ultrazvuku, to asi urci kdy bylo pocato tudiz pesne stari nebo jinak nevim. ja mela taky strasne kratke cykly a ovulaci 11. den ale nevim co to znamena
Julca se narodila tyden po terminu a to jsme se rozhodli porod vyvolat jinak by tobylo kdovi kdy. Ja myslela ze s kratsim cyklem se narodi driv nebo co. ![]()
Jej to je hodin jdu na kute dobrou noc ![]()
Magdi,
neurazila, úplně v pohodě.
Já už to teď vidím trochu jako chybu,protože určitě budeme chtít prcky dva a budeme holt muset s sebou pak hodit a zvládnout dva rychle za sebou. Dneska už přiznávám, že jsem byla trochu blbá, mám dobrou práci, zodpovědnost za menší firmu a nedokázala jsem z toho včas vyskočit a ještě jsme ztratili čas tím ZT a jak to pak víc než půl roku nešlo. Dneska si to trochu vyčítám,ale čas zpět nevrátím a aspoň že mi došlo, že práce není nejdůležitější, ikdyž asi pozdě.
Holky, venku vypadá, že bude nádherně, ten můj ještě spí, večer byl v hospodě a mě už se zas zvedá kufr, ach jo. Mám na balkoně spousta kyti k zasazení, vždycky mám balkon že se tam nikdo nevejde, plný kytek ale letos to asi nezvládnu. Trochu mě to mrzí, že jsem furt nepoužitelná,ale co se dá dělat.