PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
8.5.09 13:42

Ahoj mamči :lol:
Anonymní Péťo- tak to bylo teda takové nezáviděníhodné překvapení, po návratu z dovči. :( Ještě že to někdo uhlídal, no co by se mohlo stát, tak to nechci ani domyslet. „Plyn je dobrý sluha , ale špatný pán“ 8O
Prosím jen si pak také překontroluj údaje na str. 20, zda jsou správně.

Tina1- já mám taky dle MS termín, co jsem si vypočetla 5.12.09, ale včera na UTZ jsem byla 10+4tt to je o 6 dní víc než podle MS. Takže termín mám posunutý 29.11.09, ale metřík jsem si nechala dle MS a ne podle UTZ. A myslím si také, že to bude i tím, že mívám cykly 25dní a ovulka byla dřív.

Holky, kterým bývá zle a který zvrací, mějte pevné žaludky a my (vy) ostatní držme se taky… pozdravujte dětičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.5.09 13:44

A napadlo mne taky, že ten věk tady nehraje tak velkou roli. Navíc jsme tady zatím všechny kolem třiceti, takže je vidět,že se fakt začíná rodit dost pozdě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.5.09 13:44

Tinus me je taky strasne zle, mam pocit ze je to cim dal horsi… a do toho nasraneho a protivneho chlapa doma no dik. Taky vcera prisel pozde, vzal si volno, jinak by asi nezvladl jeste dnes kamaradovy 40tiny… jen skoda ze vypadne az v 22:00 to jsou mi manyry… :D

Chapu ze si to vycitas ale stihnes to v pohode neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.5.09 14:01

Buď v klidu , u nás je to to samé, byt jak po boji, ten můj byl včera v hospodě, vstal ve 12 h a přesunul se na gauč k TV a stihl se mi pochlubit, že tento týden byl na tenise, volejbale a nohejbale, což je velmi potěšující informace pro někoho, kdo se snaží ráno zvládnout aspoň vyčistit si zuby.Akorát vy máte Julču,tak se ho snaž trošku postrčit ať ti aspoň s malou trošku pomůže.

Rozhodla jsem se že ten balkon postupně zvládnu, že aspoň obden udělám jeden truhlík a prostě kyti budou.

A hlavně snad nám nebude takhle nemožně furt, já pořád doufám,že ty nevolnosti skončí a že si to pak opravdu budem užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.5.09 14:25

Jo jasne on pomaha, hlida ju a ja muzu vesele uklizet :-( ale umylnadobi a varil no. pak pockal az pujde juli spat a sel tez.

nevolnosti skonci ale u kluku jsou pry i v druhem trimestru,no budme optimisti…

co sazis za kitiiii? ja vyadila muskaty ale jen dva truhle jeste bych chtela aspon 6… ale to bych je musela nejdriv koupit.. mozna zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.5.09 14:38

tina: ahoj ahoj…ja abych pravdu rekla tak tem vypoctum moc nerozumim vubec :) metrik mi delala kamoska…a dr. mi rekla tenhle termin…ale posledne na kontrole mi rekla, ze se to muze jeste hodne zmenit protoze mam delohu naklonenou dozadu..tak vicemene na ultrazvuku nevidime nic moc, spis nic…to se pry srovna az bude prcek vetsi, ze zatim tezko urcit presny tyden. A ovulaci nevim kdy mam…a vlastne ani jakej mam prirodni cyklus..pac sem brala antikoncepci :). takze shrnuto..nevim nic…:)

Magdi: pri klukach byva spatne i v druhem a co kdyz nekomu neni vubec blbe..co to bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.5.09 14:40

petrus: a vlastne je zvlastni ze ti to posunula o tyden kdyz se pocita termin od posledni MS..tak by to znamenalo ze si otehotnela pri MS nebo tesne pred ne? pokud to teda aspon minimalne chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.5.09 14:54

Mikit :lol: jasne jsou to takove ty klasicke porekadla, zkratka to jednou prejde a hotovo. :D

a neni to nebezpecne mit delohu zaklonenou dozadu? ale asi si to pletu s otocenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.5.09 14:56

Mikitaa já taky nechápu, jak to počítá… ona se tou mou poslední MS ani nezabývala… prostě viděla na snímku z UTZ 10+4tt a ten Utz to vyhodnotil, že to odpovídá na 29.11.09 a tak mi to taky napsala do průkazky. Já ale spíš počítám s prosincovým termínem. Ale podle ní jsem otěhotněla hned po MS, ale to vím, že je blbost, tak proto beru spíš ten prosincový termín v potaz. A vím, že u prvního mimi taky pořád cosi špekulovala…ale počítala termín dle MS.
Ale každopádně jdu ještě na genetický ultrazvuk za 14dní, a tam se to ukáže, protože ty ultrazvuky jsou kvalitnější a dle něj ještě budu mít možnost srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.5.09 14:58

Holky, máte pravdu, ty termíny podle ultrazvuku nebudou asi nejpřesnější. Já jsem přesvědčená, že strávím Štedrý den v porodnici a původně jsem manželovi navrhovala, že si v tom březnu, dáme pauzu, že by to mohlo vycházet na vánoce. Nakonec jsme došli k závěru, že času není nazbyt a žádná pauza nebude a stejně jsme šťastný jak blechy.

Magdi, tak jestli je u kluků dýl blbě,tak já chci holčičku :-)
Do truhlíků nejradši petunie a fuchsie, máme balkon na skoro jihozápad, celé odpoledne tam praší ale každý rok jsou nadherné, ale musím zalévat, fakt hodně.

A těm co není blbě, ty budou mít dvojčata. (pro některé plašilky, to je pouze vtip a závidím Vám, že nezvracíte :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.5.09 15:12

Tino, moje švagrová, měla termín na Štěpána minulý rok, ale nakonec přenášela a mimi bylo až 4.ledna tohoto roku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.5.09 15:13

Tím chci říct, že si třeba užiješ štedrovečerní veče ři a večer až bude po všem si půjdeš odrodit dáreček.
A s těmi dvojčaty nestraš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.5.09 15:19

Petrush, s těmi dvojčaty to byl opravdu vtip. Já musím říct, že jsem si vždycky myslela, že těhotenství prozvracím. mě se dělalo vždcky ze všeho zle od žaludku, nesnesu skoro ani deci vína, kolotoč, letadlo,auto, vždycky zvracím. Tak že třeba ten můj žaludek k tomu má nějaký sklony.

Akorát já si myslela, že to je stejný jako s tou nevolností v autě, ale u mě ne, tohle je o hodně horší a ani po tom zvracení se mi na chvíli neuleví.

Jinak s termínem si říkám, že by mi nevadilo, kdybych trošku přenášela, vánoce bych ještě zvládla doma a hlavně my bychom pak byli 3 Kozorohové, to by bylo hezký.

Jak jste na tom Vy a znamení? Než ebych tomu úplně věřila ale někdy mám pocit, že na tom něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.5.09 15:54

Tak hele, já jsem panna a můj manžel a dcera jsou berani. Navíc i moje mamka je beran. Ale jak jsme na tom s tím, jestli to jde všechno dohromady, to nevím.
Každopádně mám doma 2berany. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.5.09 18:19

Ja jsem vodnar a manzel lev, Juli mela byt taky lev hrozne jsem si to prala aby se narodila 8.8.2008, ale jinak proste miluju lvy, (taky moje maminka) jsou hrozne hodni. ale nakonec je panna. Dalsi brouk bude strelec tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí