Poradna duly
Jana Čurdová
mikitaa
tak to byl super hovor s mamkou
![]()
nu a ten tvůj drsňák se už začíná těšit a to je dobře ![]()
Dnes jsem byla na genetice…těch lidí no hrůza, naštěstí jsem šla jen na tu krev, tak jsem čekala JEN půl hodiny. Malou jsem pak měla na klíně a naštěstí sebou nešila, takže mi krev nabrala sestřička napoprvé a to je opravdu šikovná, protože mám tenké žíly a přes ekzematickou kůži sotva viditelné. Na UTZ jdu až někdy na konci května.
Zítra jdu do poradny a už jsem zvědavá jestli je vše ok. Jen nevím jak zvládnu vstát v šest hodin s malou a vydržet nalačno až na ty odběry, které mám až v osm a to pokud mě vezmou hned. Protože mě je špatně jen tehdy, pokud mám prázdný žaludek, takže jím jednou denně od rána do večera v kuse ![]()
Jinak jsem přišla na tu genetiku pěkně vynervovaná, protože jsem zaparkovala auto a chtěla najít automat na placení.....chodila jsem tam snad půl hodiny v dešti s malou na rukách a automat stejně nenašla, tak jsem se na to vyprdla a šla na tu krev.
Pak jsem si říkala, pokud tam budou policajti, nebo lístek či botička na pokutu, tak si na nich asi ještě vyleju zlost.
Fakt nechápu, že je parkoviště placené a automat snad kilák kdo ví kde, když to tam neznám, tak to můžu hledat půl dne že? ![]()
na co vlastne berou tu krev takhle brzo? to uz jsou poznat nejakych chybky?
a prosim poradte jak jste to delaly kdyz jste jeste chodily s prvnima mimcama do prace a mely jste spavou nemoc…ja z toho asi zesilim…ja fakt usinam u komplu pri praci. Dneska uz to doslo tak daleko ze jsem se v poledne sebrala a sla se dom na hodku vyspat…a v pet uz se mi chce zas…no a pak zase nespim v noci ![]()
Ahojky holky
dnes jsme byly s Tinkou na kardiu. Srdíčko se lepší , ale za půl roku ještě kontrola. Tina byla moc hodná ani neplakala, takže jsme to vyšetření měly za chvilku hotové. To jsem ráda.
Mikitaa- máma byla dobrá… reakce na jedničku:lol:
a přítel je asi velkej drsňák, ale už byl odhalenej ![]()
Magdi dobrej nápad, ale musíme se touto cestou zeptat, zda jim to nevadí a souhlasí a tudíž jestli podají o sobě informace.
Cancerko hlavně klid, to rozčilování nám nedělá dobře
Ale jinak mne by to teda taky rozčílilo a navíc ještě ten déšť do toho, to bych přímo zuřila.
Mikitaa já ti moc v tomto nepomůžu… já jsem byla na neschopence hned od začátku… Ale myslím, že to fakt není příjemné. A nemůžeš se ničím nakopnout, myslím tím několik šálků kávy, energetické drinky prostě nic. Pomůže fakt jen ten spánek. ![]()
mikitaa ja jsem bez kavy nemohla, dve denne se muzou rikal doktor. a ja pila jen jednu a to na ranni kdyz jsem vstavala v 5.30 ale jinak mas pravdu jen spanek a spanek a spanek, a nebo aspon odpocivat at pak v noci usnes.
Holky mám teda udělat tu tabulku, co nám sem hodila pro inspiraci Magdička ? Bude to seznam našeho Prosince 2009. Pokud souhlasíte, napište svý jméno , věk, odkud jste ( nemusí být zrovna město, pokud nechcete-stačí třeba zlínský kraj, sředočeský …), jména svých narozených dětí a věk, termín porodu, a další kontrolu.
Pro inspiraci se koukněte na stranu 20 v naší diskuzi. Pokud chcete nějaký údaj vynechat nebo naopak připsat zkuste napsat.. ![]()
Pokud s tím někdo nesouhlasí nebudeme jej psát do tabulky, je to dobrovolné a ne povinné ![]()
Petruš, já ti nevím zda to jsou ploténky, nikdy předtím jsem to neměla, tak to nedokážu posoudit. Je to prostě jako kdyby tě někdo řádně nakopl, ale nebolí hýžďový sval, ale jako by pod ním. Ale co, každej máme asi něco a z námahy to nemám, jsem doma, mám klidový režim.
Jo, a seznámek, si mě tam napiš. Jana 28+ Michal 30, Ústí nad Labem, první děťátko, další kontrola 11.5. a 29.5 screaning a TP cca 10.12.
Jeee Janci obavam se ze mas skriply kycelni neboli sedaci nerv, to strasne boli, vetsinou to byva pozdeji ale kamoska to mela cele tehu. Ji ale spis bolel zadek na jedne strane a noha vzadu,jestli jsem to dobre pochopila. pomaha na to jakasi masaz myslim, nevim zeptej se dr.
Petrus jo vcera jsem vyfotila maleho pirata a vymenila fotecku. tak ja se budu opicit po JAnci Magda 30, Max 37, Svycarsko, Giulia 25.8. 2008, dalsi KO 27.5., TP 8.12.
magdicka…takze unesena…dobry
a spokojena?…to musi byt taky docela zahul byt nekde kde nikoho nemas a neznas..
Janca: plotynky to nebudou…kdyz to mel pritel loni tak zustal lezet a nemohl se hybat. to spis fakt nejakej ten prdelni nerv ![]()
do seznamku si me klidne pridejte
Majka27, Martin 35, jizni morava, prvni miiimo, dalsi KO 26.5., TP 24.12.
mikitaa byl to STRASNY zahul, jina zeme, jina mentalita, jazyk ktery neznas, chodili jsme porad nekde po kamosach a ja nerozumela ani slovo, porad se smali a divali se na me divne, myslela jsem ze se smejou mi. ted zarlivy ital do toho
taky jsem mu po mesici utekla, proste jsem vybuchla a sedla na vlak, protoze jsem nemela kam utect. ale vzapeti jsem toho litovala a pak se vratila. Ale i tak tady nemam moc kamarady ale prikladam to spis veku nez mentalite
proste mame kazdy svou rodinu a svuj zivot a uz to nemuze byt jako kdyz nam bylo dvacet. Uprimne mi chybi ted nasi uz kvuli julci a ted tomu druhemu. nahlidani ale i tak oni deti milujou a vyradili by se s nima.no ale holt smula, vybrala jsem si to sama. Ale jinak jsem moc stastna v krasne zemi a s tim ‚pravym‘
a hlavne se mi strasne libi ze se tady tolik nechlasta jak v CR ![]()
takze s italem nekde dole v italsky casti? Ja tam totiz malem skoncila s Italem taky..v Luganu…tak proto se ptam
ale nakonec se mi nechtelo prekonavat to co jsi psala a byt nekde sama jen kvuli chlapovi..to obdivuju
koukam ze svycari radi lovi v ceskych vodach…
To jo v Luganu? Ja jsem u Locarna! to bysme meli kousek! asi to nebyla tak velka laska jak ta nase
a hlavne me se u tetky nelibilo a ja vlastne nevim co mi ruplo v bedne, nejdriv jsem nechtela hlavne kvuli tomu ze by prisla o servirku
a taky s neznamym clovekem ale ona mi pak rekla ‚jsi blba? jed! nanejvys si udelas prazdniny a vratis se‘ no a tak jsem jela. ![]()
ano radi tam lovi, jeho byvala manzelka je slovenka ![]()
ahoj holky,
muzu se pridat?
Zatim mi TP vychazi na 5.12. dle MS - srdicko mame potvrzene v 6tt. a v pondeli 11.5. jdu na KO a uz bych mela dostat i prukazku.
Lenda.