PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
4.5.09 14:17

Asi to chce čas… než si zvykne. Možná má strach, že mu končí volnost, svoboda atd. Možná má pocit, že nebude mít na sebe a koníčky tolik času. Asi na něj budeš muset pomaličku. Oni ti chlapi neradi zrovna slyší , že miminko potřebuje to a to a že se bude muset přizpůsobit byt atd. Je třeba to všechno na něj narafičit a hlavně pomalinku a do ničeho příliš nenutit. Já vím, že si možná řekneš, že v první řadě by se mělo spíše začít pečovat o tvé zájmy a psychiku( a tím i o miminko), vždyť ty si tady ten, kdo je tu těhotný, ale někdy to tak bývá. Já mám manžela silnou osobnost, který mi dělal oporu celé mé předchozí těhotenství ale např. můj švagr, je úplný opak . A celou dobu těhotenstsví své partnerky doslova probrečel, že je neuživí, co že bude dělat atd. Tady je naopak ten tahoun právě švagrová :lol:
Možná , že s tvým rostoucím bříškem, si dá dvě a dvě dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 14:29

cancerka: diky :) ja se citim vcelku dobre…jen jsem silene utahana..ale to mam smulu…leda ze bych spala na klavesnici v praci :) od zaludku je mi obcas taky zle..ale nezvracim..tak doufam ze ani nebudu!!! jinac ja se srovnavam obecne s novymi vecmi velice dobre…ostatni tvrdi ze jsem ukazkovy priklad flegmatika…co prijde..to beru..a jeste si to odubodnim vzdycky tak ze je to pro me dobry :)

Petrusha: asi mas pravdu ze se boji hlavne o tu svoji svobodu..ale deti ma obecne moc rad…tak snad mu to docvakne ze s tim jde zit dal :)))

diky moc..ozvu se zitra jak jsem dopadla u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 14:35

Mikitaa díky za pokec. Jdu se těď tak na půl ho´dky natáhnout než se malá vzbudí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.5.09 15:11

ahoj holky ojoj ti chlapi :lol: kazdy jiny.. s julinkou to bylo taky divne vubecmi nechtel verit ze jsem tehotna,udelala jsem si asi pet testu :lol: a on porad ‚ale prosim tebe…‘ :roll: tak jsem byla nastvana ze s neraduje se mnou. ale nechala jsem ho byt a pomalu se zacal tesit taky.

mikitko a ty jsi brala antikoncepci a otehotnela i tak? 8O

me taky termin vychazi ruzne ale dr. rikal odprvniho dne posledni MS 40 tydnu tak nam to vychazi na 8.12.

petrus to byl jen takovy priklad ja si taky novy nemuzu dovolit, ale takovy bych chtela. tak shanim z druhe ruky samozrejme. ted mi kamoska slibila od nake jine kamosky :lol: ze prej mi jeden da… 8O :-) ale pry je hooooodne pouzivany tak se bojim ze to bude naka hruza. no uvidime. taky koukam do MMB je tam docela vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 21:34

Ahojky, tak jsem to odpoledne nestihla , ten chrupec, protože se malá vzbudila hned jak jsem vypnula PC. :cry: Aspoň budu spát v noci. 8)

Magdi šťastnou ruku při výběru kočárku, je fakt, že ten dvojkočárek je pro tebe nezbytnost. :lol: A třeba i ten od kamarádky nebude tak zlej. Možná bude potřebovat vyčistit a promazat atd.
Mě se ještě líbil, od peg-peréga dvojkočár s tím volantem, ale cenově opravdu nedostižitelný a v bazarech k nevidění. Ani na MMB. Navíc pro nás by se nehodil takovej ten , kdy jsou dítka vedle sebe, ale praktičtější byl pro mne, kdy jsou dítka za sebou. A v těch takovej výběr není , alespoň dle mého - třeba se mýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 22:33

Konečně jsem se snad naučila vkládat fotky. Magdi to je ten peg-perego.
Dovnitř se dává vložná taška pro mimi a záda jdou polohovat prý až do lehu. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 22:47

A zapomněla jsem napsat, že se můžou nástavby nasazovat pro i proti směru jízdy, což je super. Teď jsem ho na netu viděla za 15000 i s výbavou pro dvojčátka- z druhé ruky. Což je celkem přijatelná cena pro toho, kdo ví, že by se jinak vydal z peněz. Ale vzhledem k tom , že Julča zase za nějaký ten rok od narození druhého mimi bude už obstojně cupitat, by takovouto sumu nemělo smysl vydávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
4.5.09 23:58

mikitaa
na tu antikoncepci jsem se taky chtěla zeptat, ale koukám, že mě už magdicka předběhla :D
Aspoň jsem ráda, že nejsem sama zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.5.09 10:15

je petruso ty jsi sikulka a jak se tam vkladaji ty fotky??? ten je hezky ale chtela bych trikolkovy protoze pry na ctyrech se strasne spatne tlaci a zvlast kdyz jsou malinka a s vahou obou deti, vidim to na julci mame sportak ctyrkolkovy a s ni je to des to tlacit. jsem rada ale ze ted uz mam zkusenost a vim jak vybirat. tyyy jo 15 litru, to ja pocitala naky ojety tak za max. 8000 jsem naivka co? :lol:

jo jo ja jsem hrozne zvedava baba :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.09 10:17

Ahojinky,,jujky vidím novou těhulku mezi námi moc gratuluji,,jak budeš po ko,,napiš,,a chlapům to někdy trvá než jim docvakne že budou tátou a pak jsou taak pyšní :wink: ,,magdi tak snad vybereš nějaký vhodný kočárek,,mě maly od roku a půl chodí dá se říct pořád pěšky,,a jinak cestujeme autkem takže kočárek moc nevyužíváme,,copak vaříte dneska na obídek,,,petruško a co malá je hodná??copak děláte??cancerko zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
5.5.09 10:58

Ahojky, tak já dnes vařím hovězí polívku a žemlovku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.09 11:06

Mno mnamka,,,já čočkovou polévku,,a pak nevím ,,asi nic jsem doma jen s fifou a nám to stačí,,,ráno mi snědl asi 3 chleby ve vajíčku ,,dohání bobek 5 denní hladovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.09 11:35

Já ted přiletěla z hajzlíku,,,třetí den po sobe co jsem zvracela,,ale že až ted,,doufám že se něco nedějě,,minule jsem taky začala až tak pozdě a to bylo už tím že se tělo bránilo když už to bylo ve mě mrtvé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
5.5.09 11:45

lucialinko
Nu snad je to OK, mysli pozitivně.
Je dobře, že se Filípkovi vrátila chuť k jídlu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.5.09 13:59

Ahojky
Tak k obědu máme hrachovou polívku, tu já zbožňuju, a malé jsem dělala tvarohové knedlíky s jahodama( já to nějak nemusím)… ona se jich ani nedotkla. Snědla půlku polívky, ale druhé ani ň..... takže zase jsem zbytečně vyvařovala.

Lucialinko, ti zakazuju na něco takového vůbec myslet :? , ber to tak, že jsi těhu a to tak někdy bývá, že ženský zvrací. To bude dobrý. Možná , že ti nedělá dobře mastný. Chleba ve vajíčku určitě neděláš na sucho. Možná , že to smažené není ono. Pro mne teď rozhodně, ne! Já nezvracím, ale po mastném je mi na zvracení…ale rozchodím to. Jsem ráda, že se Fildovi vrátila chuť k jídlu. To je fajn. Okřívejte!!! :lol: OBA! 8)
A malá to je rarach. Holka v gatích… jak bych řekla, opravdu horší jak kluk. Ne vážně. Někdy bych ji roztrhla a z toho je to andílek. Ale zjistila jsem, že mne moc neposlouchá, já ji musím pořád dokola upomínat nebo peskovat, ale manžel řekne slovo a poslouchá ho.

Magdi, mě je jasný, že nebudeš kupovat kočár za 15000 tis. To já jsem ti jen ukazovala jaký se mi líbil 8) , při prvním těhu bych si ho možná mohla dovolit, :wink: to jsem měla ještě něco naspořeno z doby, kdy jsem vydělávala. Ale teď s jedním dítětem a mateřskou už ne! A já myslím, že do 8000 bys taky kočárek našla. Tady to peg-perego a jané jsou značky a za ty se platí. :cry:
Jo a ty fotečky jsem se naučila podle návodu, který jsem našla tady na emiminu ve fóru Testík a pod názvem diskuze -metřík a foto pro nechápavé :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí