PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
4.5.09 12:59

ahoj…jj prvni..a naprosto neocekavany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 13:00

jeste mi reknete proc se mi nezobrazuje ten metrik..vim ze se to tu resilo uz mockrat…ale nende to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.5.09 13:06

ahoj mikitaa gratulka!

petrus ja mam sportak od zacatku prodala miho jedna pani v obchode sm ze je pro novorozence :evil: ja blbec nic nevedela, a neda se uplne sklopit. nastesti jsem mela navic pujceny hluboky tak ten uz je vraceny. ala kazdopadne koukam vsude mozne budu potrebovat dvojkocarek neco takoveho

http://www.topkocarky.cz/…pts/show.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 13:18

Ahojky
Magdi mě to nedocvaklo :oops: , že asi sháníš dvojkočárek, když je Julča takový mrně. Máš vybraný Jané powertwin? Ten je dobrej , trochu drahej. Když jsem v minulým těhu, myslela že budou děti dvě. Byli jsme s manžou pro Jané twintwo, ale chtěli jsme z druhé ruky. Ale osud to chtěl jinak :cry:

Mikitaa , já bych řekla, že to musí být ve tvaru
http://tickers.baby-gaga.com/…357bfs__.png /> prostě začátek a konec vynech. Zkus to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 13:19

Mikitaa, já jsem to napsala jak to má být a mě se tam zobrazil atomaticky tvůj metřík. Tak jinak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 13:22

Mikitaa
vynecháš na začátku takže ti zbyde ta část, která začíná závorkou s Img a na konci zkončíš také závorkou s img - to url v závorce také vymažeš. No doufám, že jsi to pochopila.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 13:28

ja si samozrejmne nenapsala tu adresu toho puvodniho..sakrys..tak znovu a musim jinej… :D neni to se mnou jednoduchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 13:33

diky diky..uz to funguje…jen je zajimavy ze kazdej ten metr ukazuje neco jinyho :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 13:33

Aha, ale vidím, že jsi na to přišlo Mikitaa - tak je vše O.K. Už víš přesně termín porodu, nebo odhaduješ malého Ježíška ? Kdy jdeš na Ko nebo jsi už byla? Jsem zvědavá, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 13:36

jdu zitra…kdyz pocitam termin porodu podle MS a navodu na netu tak mi fakt vychazi 24.12. :) tak to by byl bezva darecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 13:42

Tak to bude fakt, pěkný dáreček. Zítra se teda ozvi, jak jsi dopadla na KO a zda jsi viděla mimi na UTZ. To je tu povinný :lol: :lol: :lol: Si dělám srandu, ale určitě budem všichni zvědavý. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 13:50

ja uz jednou u doktorky byla…vzhledem k tomu ze to nebylo planovane, tak jsem nevedela jestli dal pokracovat s antikoncepci nebo ne…aby kdyby nahodou…:) sem nejako mimcu neublizila. takze ultrazvuk uz mam..ale bylo to jeste prtaty, aale videt bylo…na zitra jsem objednana na znovu s tim ze uz mi daji i prukazku a budu oficialne tehotna :)…a klidne budte zvedavy…ja su rada ze se nekomu muzu sverit a pochlubit…doma to priteli jeste nedocvaklo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.5.09 14:01

Mikitaa, tak i když to bylo neplánovaně, myslím, že jsi ráda, co? A přítel ještě pořád nevěří nebo si na myšlenku, že bude otcen nedokáže zvyknout?
Oni to ty chlapy mají trochu jinak než my - i když můj manžel chtěl dítě ve třiadvaceti, kdy jsem já měla pocit, že jsem si ještě nic moc neužila. No a pak když už jsme chtěli oba , se nám zase nedařilo. Tak buďte rádi, že to máte tak, jak to máte. :lol: :lol: :lol:
A napiš určo po kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.5.09 14:05

nechce prijmout myslenku :))) my uz v klidu vek oba mame..ono ja jsem rada ze se to podarilo takhle protoze jinak by se to nepodarilo nikdy…porad jsme planovali ruzny cesty sporty a akce…a na deti nebylo pomysleni…ja mam 27 a on ma 34 takze mlady na to nejsme…jen se s tim nepocitalo..ja mam radost velikou..nejradej bych uz chodila po obchodech a nakupovala miniboticky a kosilky…ale martin se tvari jako drsnak a nic s nim nehne…kamosky me utesujou ze to prijde..tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.5.09 14:10

Nu to usínání brzy ráno, to jsem měla i před těhotenstvím, většinou je to kvůli ekzému a teď to podporuje i to těhu, tak je to ještě horší :roll: Nu tuto noc to jakž takž šlo, sice přerývaný spánek ale aspoň jsem něco naspala. Jinak to většinou snažím dospat po obědě, nebo ráno od těch šesti do osmi, to malá ještě vydrží po mlíku v postýlce a hrát si.

Mikitaa
vítej mezi nás. Já mám různé termíny podle MS a podle UTZ, takže se pak mrkni na obrázek z UTZ tam bývá napsaný TP dle CRR.
Jak se cítíš? Je fajn, že už jsi se s tím srovnala, příteli dej čas, bude rád, ale musí si to urovnat v hlavě. Já sama jsem se s tím taky srovnávala delší dobu ač to bylo dítě plánované a trvalo nějakou dobu než se zadařilo, prostě najednou člověku dochází, co bude a co nebude atd. :)

hih nu nic nejvyšší čas se jít natáhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí