Poradna duly
Jana Čurdová
fuuuuj ten ocet to je fakt mazec
kolik sis tam toho dala? bleee to jsou chute ![]()
ahoj holky,
diky za prijeti, omlouvam se ze vam sem jen tak vrthnu a pak se neozvu, ale uz jsem se o vikendu nedostala k inetu ![]()
dneska jsem byla na KO, tak miminko je v poradku, krasne mu busi srdicko a tady je nase druhatko ![]()
http://nikolka.txt.cz/…il_mimi2.jpg
doplnujici info o me, me je 26let, 5 let ziju s Tomem a mame spolu Nikolku *24.8.2007 - druhatko bylo planovane a povedlo se hned na poprve ![]()
Jinak bych rekla, ze mi ustupuji nevolnosti, ale jsem ted posledni dobou pekne unavena.
a to je asi tak vsechno, zase nakouknu, ted si jdu dat svacu ![]()
hezky den.
jeeeee to je krasne mimusenko, je fajn ty fotky videt aspon vim ze tak nejak vypada i moje
ja jdu az 27.
a hybalo se lendi?
mas krasnou nikolku a uplne te chapu ze nemas cas to s ni asi moc casu na net neni…
cancerko jsi z olmiku jo? ja tady mam kamaradku a ona je puvodem taky z olm. je mlada asi 25 bych rekla
a de deticky.
dobre ranko,
Magdi, nehybalo, chnelo jako dudek, ani ten UTZ ho neprobudil, ale bylo krasne videt srdicko, tak to bude asi poradnej lenoch, protoze Nikca v brise delala psi kusy ![]()
noprave taky sebou julca v tomto obdobi silene mlela, to mas dobry jestli to bude spac ![]()
juuu..to je krasny…vy se mate ze ty mimca tak pekne vidite…to ja uvidim az bude mnohem vetsi…tak sem ukazovala doma aspon to tvoje aby pritel videl jak asi vypada..i kdyz ty mas o fous starsi ![]()
Ahoj holky ![]()
Rada bych se pridala
TP mam cca 11.12. 2009
Momentalne jsem v 9 nebo 10 tt (byla jsem na dvou UTZ a byly tam rozdily v odhadu stari +- 4 dny, tak jsem z toho zmatena a uz ani nevim jak dlouho jsem - doopravdy - tehotna
).
Lolinko vítej mezi nás. Nic si z toho nedělej, z těma termínama porodu, je tu zmatenej každej, protože se to většinou od reality stejně liší ![]()
petrusha píše:
Snažím se dohnat, to co jsem v posledních týdnech zameškala. Špinění ustalo, motání točení hlavy taky… Není to moc sprostý, že to sem píšu, když vám některým je zle?
Parádně se mi to vymstilo, tak jak Ivánkovi V Mrazíkovi. V něděli jsem začala krvácet, už žádné pošpiňování , ale jasná červená krev. Ohromně ve mě hrklo a okamžitě se mi vybavilo minulé těhu a 10týdnů v nemocnici…
Na druhou stranu jsem se utěšovala, že to by vlastně nebylo tak hrozný, protože jsem dceru zdárně donosila a nešlo o potrat. Také jsem se ulklidňovala, že mne nebolí břicho, že nemám nějaké velké křeče. Takže jsem ulehla do postele a zvýšila dávky utrouše a čekala přes noc, co to udělá. Ráno vydatný špinění, ale už ne čerstvá krev.
Takže jsem opravdu poctivě včera ležela a došla si vždy jen na záchod. Dneska už opatrně vstávám a zítra budu volat k dr., protože má manžel volno -může mne tam hodit na KO, pokud mne bude chtít mudra vidět.
Stalo se mi to, když jsem vykoupala malou a zvedla ji zrovna z vany, má těch 12,5kila. Dostala jsem od manži vynadáno, že ji zvedám… ale ještě mi nevysvětlil, jak to mám teda udělat, abych dceru dostala do a z vany.
Je chytrej co? Asi by malou nekoupal, a zřejmě by mu nevadilo, že špinavá jak čuník. Kdyby byl co k čemu, napadlo mne v tu chvíli, koupal by ji on. Pak jsem si ale říkala, že se nemá cenu hádat, rozrušilo by mě to a mohla bych uškodit mimískovi. Ale myslela jsem si svoje ![]()
Jinak moc vítám novou těhulku, krásně se nám to tu rozrůstá. To mám radost. Lolinko vítej a pokud chceš k nám do tabulky těhulek( na str.20) přidej údaje a rádi tě tam zapíšeme.
Leňdo nádherná fotečka a moje mimi teď na UTZ vypadalo stejně, máme je asi tak stejně staré. Je to nádhené, já jsem byla fakt dojatá a navíc nám mávalo ručičkou…
a hned jakmile budu mít čas, doplním tabulku-jen si to pak zkontroluj a kdyby to nesedělo -dej vědět.
cancerko s těmi údaji tak podobně jako u Leňdi, ano? Díky a užívej si těhu.
JančoK teda ty máš ale chutě… Mě se zvedá žaludek jen při pomyšlení na takový drink-já asi kluka mít nebudu… Včera jsem zrovna poslala manžela na zmrzku, tak mám chuť spíš na sladké. Že by to byla další treperenda?
![]()
Každopádně velice zdravím všechny ostatní, které jsem přímo neoslovila předtím tzn. Magdičku, Mikitaa, Lucialinku, anonymní Péťu,Tinu atd.
A jinak u nás už to o těhotenství ví moje ségra a mamka. Takže už to tento víkend řekneme asi všem. Měla bych začít 12.týden , tak doufám, že nám to nepřinese nešťěstí.
Ahojinky já přišla před chvíli z poradny,,miminko je v pořádku,,srdíčko bilo jak o život,,fotečku ale nemám,,zhubla jsem kilo,,jsem pořád moc unavená ale jinak se to dá,,nové těhulinky vítám ![]()
Petrushka : Ahoj a dekuji za privitani. Jasne, ze chci do tabulky ! ![]()
Lolinka79 -Lenka 29+manžel 28, jihomoravský kraj, 0 dětí, TP 11.12.09,screening 25/5/09
Lenďa : ta fotka z UTZ je fakt nádherná, závídím a přeju ![]()
Ja jsem byla na dvou UTZ (v 7tt a 9tt) a byly takový „brambory v dálce“.
Můj doktror asi neumí dělat hezký snímky ![]()
petrus nestras s takovyma recma!!!! taky me to denni koupani stve zvlast kdyz jsemkrvacela jak ty ale nastesti to taky trvalojen kratce a pak spineni a uz nic. hlavne zadne tuleni to vis ze? dr. rikal ze az budu tyden ‚cista‘ takmuzem
manzel uz si stezoval ![]()
luci gratulujem k uspesne kontrole! ja jsem taky uplne ko uz at to prejde. ted jsem si schrupla s juli a bodlo to.
lolinko vitej