PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
13.5.09 12:36

Cancerko jsem ráda, že si to pochopila s tím tulením :lol: :lol: , my oba se v jídle vyžíváme a jen tak nějakou dobrotu si neumíme odříct. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.5.09 12:40

petrush jako bych viděla sebe :lol: :lol: :lol: není nad to se pak natáhnout na gauč, břicha na prasknutí a jen tak funět a nadávat si, kolik jsem toho zas do sebe naprala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
13.5.09 13:57

u nas jsem zrout jen ja prave se laduju luxusni tvarohovou buchtou

https://www.emimino.cz/modules.php?…

:lol:

manzel na sladke neni vubec a tak to musim sezrat sama…

anonymni Peto me to trosku mrzi, hlavne protoze si pak nezapamatuju jestli mas deti kdyz nevidim metrik. a vubec proste anonymy nemusim, ale klidne bych byla pro uzavreni diskuze, mame srpnatka taky uzavrene a je to fajn. no a bricho mam taky no koment, jak vpatem mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leňda
13.5.09 14:09

ahoj holky,

ja jdu na UTZ screening za tri tydny, ted v pondeli mi brali asi 4 ampulky krve a jednu budou posilat do genetickeho centra, kam pujdu na UTZ, takze to asi bude to vysetreni misto triple testu, mela jsem to tak i pri Nikolce.

jinak moje dr. mi dela UTZ pri kazdy poradne a fotky mi posila rovnou na mejla a nic za ne neplatim, ale v prvnim tehu jsem neplatila, ale mozna je to tim, ze si platim „nadstandart“ rocne, tak to mam mozna k tomu.

A taky jsem klidne pro uzamceni diskuse, s holkama tu mame taky jednu zamcenou.

Magdi, kdy mas narozenou Julinku? moje Nikca je taky v srpnu i kdyz 2007 :wink:

• Citovat
  • Upravit
Leňda
13.5.09 14:10

jo a bricho mam taky obr, mam uz 3-4 kg navic a vypadam jako s Nikcou v 5mesici, no hruza, jestli to takhle pujde dal… :roll:

• Citovat
  • Upravit
11574
13.5.09 17:03

julca je 25.8. a nikolka? maji teda rocek od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.5.09 05:01

No, holky, to jste mi dali s tím screaningem. Jsem si myslela, že můj doktor je docela pokrokovej, ale asi v tomhle ohledu docela pravěk. Jen mě tak napadá, že jedna holčina z jiné diskuse si screaningem v 12t prošla a vše bylo ok a pak musela na UPT, bo miminko mělo špatný srdíčko. To se nedalo na tom screaningu v 12 t poznat? Asi ne, asi se špatně vyvíjelo. Tak nevím, jsem na vážkách. 1500 nám rozhodně díru do rozpočtu neudělá, ale brala jsem to tak, že bych za ty penízky koupila radši něco mimínkovy.

Byla jsem dnes u kadeřnice, takže mám novej melírek a zkrácený chrouny a jsem zase krasavice.
A teď nemůžu spát, zdálo se mi o dušeným červeným zelí a pak jsem se probudila a už neusnula.

Jo, a jinak mám už od soboty pocit, že na mě lezou nevolnosti, ale ne ranní, nýbrž večerní a příjde mi to docela morbidní v 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.5.09 05:11

Jo a ještě k tomu doktorovy, on nebyl takhle hrubej. Neřekl mi, že jsem prase, ale čuně, že mě obdivuje, že jen když na ten ocet pomyslí, tak se mu staví chlupy na zádech. No ale na to, že jsem čuně jsem ho přivedla já svým konkrétním dotazem, on jenom řekl : No, tak to teda jste!
A stím screaningem vlastně řekl, že co mě tam oni cpou, že je to tedy zbytečný. Jsem mladá, bez onemocnění, žádný vadya nemoce a ani problémy v rodině taky nejsou.
No a CARu mi řekli, když jsem tam volala, že taky k tomu nemají žádný důvod, že si jen vedou statistiku a že vlastně nejde ani o ten screaning v pravém smyslu slova, že dělají jen ten podrobný ultrazvuk na projasnění šíje a nosní kůstku.
No a to mi slíbil doktor taky, že to prostě dělá automaticky, ale že z toho nevyvozuje žádný závěry, že stejně má najradši ty testy v 16tt.

Takže já už přestanu o tom screaningu žvanit a jdu do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.5.09 07:30

Janci taky mam nevolnosti nejvic vecer. hod foto!! hele proc my vlastne nemame galerku???

Na ten screening bych nejspis zasla, aspon budes klidnejsi ze je vs ok. to asi se srdickem holt nema nic spolecneho, proste ti to nezaruci ze dite bude zdrave, jen ti zaruci ze nema ty a ty nemoci. no uvidis vsak ty se nejak rozhodnes a klidne zvan, od toho tu diskuze je ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
14.5.09 08:15

Janci tam je ale problem, ze spravne vyhodnotit to sijove projasneni umi jen akreditovane pracoviste..a tech je v CR par. Jasne, ze UTZ muze udelat kazdy, ale v techto centrech maji UTZ daleko podrobnejsi, takze se tesim, ze snad konecne neuvidim jen tu bramboru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
14.5.09 13:29

JančoK já teda nevolnosti nemívám , ale když už mi není zrovna nejlépe, tak je to právě večer. :wink: A jedna moje kamarádka měla zá:,–(ně večerní nevolnosti, druhá celodenní a někdo má mmožná jen ty ranní. Je to individuální.
Magdi já jsem se snažila na to přijít, jak galerku vytvořit, ale na to jsem teda nepřišla. :oops: Pokud třeba víš jak na to, můžeš nám ji založit. Nebo holky je tu někdo , kdo to svede?
A pak mi ještě někdo vysvětlete, co to znamená uzavřená diskuze. To znamená , že už se nikdo nemůže přihlásit a jen ty co tam pravidelně chodí , tak přizpívají. A číst to může kdokoliv? Nebo já tomu nerozumím?

A Jani já mylím, že u toho NT screeningu se opravdu nejvíce jedná o downův syndrom. To, že tvé kamarádce nepřišly na srdeční vadu je asi pochopitelné. Tedy tak to vnímám já. Myslím, že až podrobným ultrazvukem na specializovaném pracovišti ve 20.týdnu se tyto srdeční a také vady jiných orgánů odhalí nejpravděpodobněji a např. i rozštěpy neurologické trubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.5.09 13:31

ahoj…ja platim za UTZ 100 pokazde…zadny tri zdarna asi nemam. Jinac sem si nechala udelat taky novou hlavu…docela ulet..vzadu cerveny na kratko..vepredu dlouhy..ofinu cervenou…jinak tmavy..ale vypada to dost dobre :)))

Magdi…nechces nam sem dat recept na tu buchtu? me se o ni bude jinak zdat :) my jsme cela rodina buchtovy tak by byla konecne radost ze je zmena :))) Jeste dyz reknu ze je prava svycarska :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
14.5.09 13:56

Mikitaa věříš, že těch 100kč je fakt dobrá cena, protože jsem čekala, že to bude něco kolem 500kč. Ale já si myslím, že máš nárok na 3UTZ zadara během těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.5.09 15:09

uzavrena diskuze je pristup povolen jen tem ktere tu chceme i novym prichozim, je jeden (nebo vic) ktery tu diskuzi spravuje a ten povoli pristup komukoliv. O toto se musi pozadal Lesinu, stejne tak o zalozeni fotogalerie, ja se toho ale holky neujmu uz tak to nestiham.

recept dodam pozdeji, nebo vis co klikni si sem tady uz ho mame napsany pod nazvem propadena buchta

https://www.emimino.cz/modules.php?…

jinac nestiham napisu vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.5.09 16:43

tam me to nepusti.. nejsu clen skupiny nebo rodiny :)))) ale v klidu az budes mit cas tak budes mit cas…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí