Prostituce - dno společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10672
2.2.23 13:33
@Klopotkova píše:
Ti, kteří mi utkvěli v hlavě, o kterých výše píšu, tak to byli právě stálí klienti. A ještě zelinář, o tom jsem psala jinde, ale ten titul určitě neměl.
Dříve byly zase erotické inzeráty v erotických časopisech, např. Flirt, Leo, Sex kontakt. Muži měli možnost si tedy sex mimo své partnerky obstarat i jinde stejně tak, jako dnes.
Nemyslím si vůbec, že by dnes chlapi bordel navštěvovali méně než třeba na začátku nového milénia, koneckonců mám znamou bordelmamá a nevim o tom, ze by si stěžovala, že chlapi nechodí, pořád nabírá nové kočky.

Jak říkám, teď napíšeš 10- ti holkám a jedna z nich ti určitě dá, a zadarmo. Ale samozřejmě, můj kamarád byl teď nedávno pracovně v Praze a zašel si, byl pozvaný, chlast zadara… kdy jindy, když né teď. Jen zkušenost. Soukromě mu zatancovala a nic moc prý. Čekal od toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3299
2.2.23 13:46
@Klopotkova píše:
Ti, kteří mi utkvěli v hlavě, o kterých výše píšu, tak to byli právě stálí klienti. A ještě zelinář, o tom jsem psala jinde, ale ten titul určitě neměl.
Dříve byly zase erotické inzeráty v erotických časopisech, např. Flirt, Leo, Sex kontakt. Muži měli možnost si tedy sex mimo své partnerky obstarat i jinde stejně tak, jako dnes.
Nemyslím si vůbec, že by dnes chlapi bordel navštěvovali méně než třeba na začátku nového milénia, koneckonců mám znamou bordelmamá a nevim o tom, ze by si stěžovala, že chlapi nechodí, pořád nabírá nové kočky.

Tak tohle řemeslo je tu dlouho a dlouho ještě bude. Sex je důležitá část života většiny lidí. Když není doma, hledá se „většinou“ jinde. Když muže vzrušují uchylné věci, tak málokdy to chtějí po manželce nebo milence. Kdo má peníze, ten si za to zaplatí.

Já tyto služby nikdy nevyužil, protože žádnou speciálmí uchylku nemám a vůbec mě to neláká. Měl jsem kolegu, který chodil do bordelu jenom kvuli orálu, protože manželka ho nechtěla dělat. Příběhy a důvody budou u každého jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.2.23 13:54
@Bytsamsebou píše:
Jak říkám, teď napíšeš 10- ti holkám a jedna z nich ti určitě dá, a zadarmo. Ale samozřejmě, můj kamarád byl teď nedávno pracovně v Praze a zašel si, byl pozvaný, chlast zadara… kdy jindy, když né teď. Jen zkušenost. Soukromě mu zatancovala a nic moc prý. Čekal od toho víc.

Já se s bi/lesbičkami pravidelně scházím na sex, máme už to zážité, akorát, když chci něco fakt lepšího a exkluzivního, tak do žen sex se ženskou ráda zaplatím a známá bordelmamá mi dává vždy slevu.

• Citovat
  • Upravit
10672
2.2.23 13:57
@Klopotkova píše:
Já se s bi/lesbičkami pravidelně scházím na sex, máme už to zážité, akorát, když chci něco fakt lepšího a exkluzivního, tak do žen sex se ženskou ráda zaplatím a známá bordelmamá mi dává vždy slevu.

Tak většina lidí má od toho milence/milenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
2.2.23 14:10
@Klopotkova píše:
S tím souhlasím, ovšem zamilovanost dle sexuologů trvá rok, maximálně dva.

Nepsal, jsem o zamilovanosti, ale o lásce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.2.23 15:52
@Bytsamsebou píše:
Tak většina lidí má od toho milence/milenku.

I ta milenka se omrzí. Ať chceš nebo ne, bordel tady byl, je a bude. Kdyby nebyla poptávka, nebude ani nabídka a bordely by zanikly.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.2.23 18:17
@Honza 12 píše:
Nepsal, jsem o zamilovanosti, ale o lásce.

Láska je pro někoho sprostě slovo.

• Citovat
  • Upravit
9757
2.2.23 20:01
@LukeR1 píše:
Tak tohle řemeslo je tu dlouho a dlouho ještě bude. Sex je důležitá část života většiny lidí. Když není doma, hledá se „většinou“ jinde. Když muže vzrušují uchylné věci, tak málokdy to chtějí po manželce nebo milence. Kdo má peníze, ten si za to zaplatí.Já tyto služby nikdy nevyužil, protože žádnou speciálmí uchylku nemám a vůbec mě to neláká. Měl jsem kolegu, který chodil do bordelu jenom kvuli orálu, protože manželka ho nechtěla dělat. Příběhy a důvody budou u každého jiné.

Kamaráda zase ve 20 letech braly staré ženy, ale jen na sex. Tak taky hledal prostitutky. Přítelkyně měl mladé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.2.23 20:20
@Klopotkova píše:
Láska je pro někoho sprostě slovo.

Peo někoho je to třeba hovvvno.
A co jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.5.23 16:01

Vzdy jsem mel za to, ze prostituce je pro zeny posledni volba, kdyz z nejakeho duvodu nemuzou pracovat jinak. Nikdy jsem jako stastny otec nemel potrebu vyhledavat podobne zeny, ale v momente kdyz jsem se stal nestastnym rozvedenym, tak z duvodu „nejake utechy“ a taky potreby uvolnit pnuti jsem vyhledal tyto sluzby a musim uznat, ze jsem se seredne mylil. Ted samozrejme nemluvim za vsechny, ja mel cest jen s jednou, a clovek zasne co potka za lidi. Toho casu v zahranici, jsem tedy zkusil. Ruska, 38 let, vystudovana psychologie. Pani to delala dva roky a krome diskuzich o vsem moznem musim vyzdvihnout jednu vec - nejlepsi sex je ten placeny, kdyz to tu zenu bavi. Je asi rozdil zajit nekde na rychlovku a zapomenout, a zustat v kontaktu i po nekolika letech jako kamaradi :)). Takze zadne dno, tam jsou ty, ktere si za penize kupuji fet nebo alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
14.5.23 21:29
@Marthin píše:
Vzdy jsem mel za to, ze prostituce je pro zeny posledni volba, kdyz z nejakeho duvodu nemuzou pracovat jinak. Nikdy jsem jako stastny otec nemel potrebu vyhledavat podobne zeny, ale v momente kdyz jsem se stal nestastnym rozvedenym, tak z duvodu „nejake utechy“ a taky potreby uvolnit pnuti jsem vyhledal tyto sluzby a musim uznat, ze jsem se seredne mylil. Ted samozrejme nemluvim za vsechny, ja mel cest jen s jednou, a clovek zasne co potka za lidi. Toho casu v zahranici, jsem tedy zkusil. Ruska, 38 let, vystudovana psychologie. Pani to delala dva roky a krome diskuzich o vsem moznem musim vyzdvihnout jednu vec - nejlepsi sex je ten placeny, kdyz to tu zenu bavi. Je asi rozdil zajit nekde na rychlovku a zapomenout, a zustat v kontaktu i po nekolika letech jako kamaradi :)). Takze zadne dno, tam jsou ty, ktere si za penize kupuji fet nebo alkohol.

Ony ty prostitutky mají v popisu práce, aby je to „bavilo“, narazil si skvělou herečku, užil sis, ona za to dostala zaplaceno. Psycholožka, která musí dělat v 38 prostitutku je na dně. Jinak by si slušně vydělala tou psychologií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.5.23 06:52

Nemusim Vam odpovidat, ale jen pro doplneni dotycna s praci skoncila po dvou a pul letech a nyni podnika v kosmetice. Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 06:57
@Klopotkova píše:
Milí diskutující, všechny vás moc zdravím.
Je pro vás žena, která pracuje jako prostitutka dno společnosti?
Nemyslím rajdy, které stojí u silnice, točí kabelkou a čekají, kdy jim někdo dá dvě stovky za sex bez gumy.
Nemyslím tím ani takové ty luxusní společnice, které mají dokonalé postavy, dokonalý vzhled, VŠ vzdělání, mluví plynně dvěma světovými jazyky.
Myslím tím ženy, které pracují v night clubech a které ta práce prostě baví.
Jednou z nich jsem byla jako velmi mladá, plnoletá já. Sice jsem tuto profesi a tanečnici vykonávala pouze chvíli, ale moc mě to bavilo.
Ráda na tu dobu bezstarostného mladí, kdy jsem si potřebovala zablbnout, kdy se mnou šili všichni čerti, vzpomínám.
Proč to vše píši? Šéfová říkala, že takové ženy jsou dno společnosti. Neví, že jsem pracovala jako společnice. Přišla na to řeč odjinud. Tak nad tím přemýšlím, pro mě je dno společnosti zloděj, vrah, vyvrhel apod.Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:48

Ano. Jsou to dnem společnosti. Stejně jako ty, co jdou za prachy s manželem manželovy milenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 07:00
@Klopotkova píše:
Já se s bi/lesbičkami pravidelně scházím na sex, máme už to zážité, akorát, když chci něco fakt lepšího a exkluzivního, tak do žen sex se ženskou ráda zaplatím a známá bordelmamá mi dává vždy slevu.

Exluzivní kur.vu. v akci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.7.23 03:27

Pre mna je to dno vsetko co si opisla plus to co si robila ty.fuj. fakt si myslys ze niekto sniva a spolocnom dietati rodine s niecim sko ty? Mala v drzke viac curakov ako ja cigariet..fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí