Vzrušující zpravy / provokace

Anonymní
10.2.22 17:09

Vzrušující zpravy / provokace

Ahojky … chtela bych si s mužem spestrit vztah. Když nezačnu ja tak většinou nic není :D.. Sice mám radši když je dominantní chlap, ale nedá se,,svítit,, a chci to nějak víc rozproudit.

*Jak se radi mezi sebou provokujete?
*Jak třeba na vzrušující zprávy?

Dekuji za odpovědi M

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3697
11.2.22 08:03

Poslala bych mu momentku, jak si to v práci rozdáváš s kolegou. To by ho jistě rozpálilo a doma by se neudržel… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
11.2.22 08:16

Napiš mu „nabourala jsem auto“, to ho rozproudí jak nic jiného :lol: :dance:

• Citovat
  • Upravit
911
11.2.22 08:38

Možná bys mu mohla dominantne uvařit knedlíky, zelčo a masíčko..udela to víc služby než nějaká slatanina v podobě SMS. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.2.22 09:19

Normálně mu napiš, že až přijde domu, tak ho vysaješ jako nikdy. Až to polkneš, tak mu dej do ruky lahváče a dej mu na zbytek dne pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3697
11.2.22 09:55
@lapua píše:
Normálně mu napiš, že až přijde domu, tak ho vysaješ jako nikdy. Až to polkneš, tak mu dej do ruky lahváče a dej mu na zbytek dne pokoj.
:palec: Tím jsi velmi výstižně popsal ženu snů… :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
11.2.22 10:15

Napiš mu, že máš na něj chuť, že si nadržená, jak pes a před chvílí si se informovala na emiminu, jak ho rozproudit..

To ho nažhaví :palec:

• Citovat
  • Upravit
106762
11.2.22 11:02
@Cekk píše:
Možná bys mu mohla dominantne uvařit knedlíky, zelčo a masíčko..udela to víc služby než nějaká slatanina v podobě SMS. :mrgreen:

V jakém. smyslu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
11.2.22 13:38

Koukám, žes dostala samé rady k věci, nevím jako cestou chceš jít, jestli poslat jednu nabuzující zprávu popř. si dopisovat déle, něco jako předehra.

Pokud je to ta druhá varianta, pak bych začala asi tím, že se moc těším na večer (popř. přála bych si být teď s tebou), podle toho jestli se chytne, tak bych pokračovala dál, že se jsem měla v noci vášnivý sen např., pak dle vývoje, co bys se mnou dělal kdybych byla teď vedle tebe? (kdybych byla teď u tebe, chtěl by ses mě dotýkat?) Popř. dle vývoje komunikace můžeš do zpráv zakomponovat i nějakou fantazii, o které se třeba stydíš nahlas mluvit. Můžeš taky začít obligátním „co máš na sobě?“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí