Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maria37 píše:
Můj muž neví, že jsem chodila v 18 letech na brigádu do lesa![]()
to je taky nefér??
Pokus jsi jen sázela stromky, tak se bez té informace asi obejde.
Stejně tak o románku s fousatým hajným můžeš pomlčet ![]()
Ovšem nějaká veselá příhoda, jak vás u toho překvapilo stádo divočáků, by ho pobavit mohla ![]()
@Josef_t píše:
Pokus jsi jen sázela stromky, tak se bez té informace asi obejde.Stejně tak o románku s fousatým hajným můžeš pomlčet
Ovšem nějaká veselá příhoda, jak vás u toho překvapilo stádo divočáků, by ho pobavit mohla
@Klopotkova píše:
Jiste. Morálnější je jít šlapat než prodat kus sebe, buňku, že které může vzniknout moje biologické dítě, které bude žít u kohosi a ja o něm nebudu vědět vůbec nic
Upřímně tohle mi přijde taky nepředstavitelné.
@Klopotkova píše:
Nepohrdám, to ani náhodou, teď jsi mě rozesmála. Já se vnímám jako člověk, který má sebe hodně rád. Ty jsi mi tady již napsala na emiminu diagnózu autismus, Aspergeruv syndrom, teď píšeš tohle. Dnes jsi zcela na omylu, minule jsem ti napsala, že mozna nějakou lehkou formu autismu mám, prý ji má hodně lidí, každopádně já si ji nikde zjišťovat nepůjdu, nevidím důvod.
To je v pořádku, já vůbec neočekávám, že tady teď rozkryješ svoji roky rozehranou partii
(i když i peklo občas zamrzne, vzpomeňme pacientku Meh
) Ale zajímáš mě, zajímá mě, co je pod povrchem, který tady podbízíš, v podstatě přímo vystrkuješ jako ekvivalent té holé frndy
A nemám nějak zájem hrát tu hru, kdy si sem opakovaně chodíš pro nesouhlas, pohrdání, výsměch, to je takové příliš jednoduché a prvoplánové a taková ty nejsi.
Už byly ty kouzelné stydké pysky??? Já přijdu, až budou kouzelné stydké pysky.
@Michelle_M píše:
To je v pořádku, já vůbec neočekávám, že tady teď rozkryješ svoji roky rozehranou partii(i když i peklo občas zamrzne, vzpomeňme pacientku Meh
) Ale zajímáš mě, zajímá mě, co je pod povrchem, který tady podbízíš, v podstatě přímo vystrkuješ jako ekvivalent té holé frndy
A nemám nějak zájem hrát tu hru, kdy si sem opakovaně chodíš pro nesouhlas, pohrdání, výsměch, to je takové příliš jednoduché a prvoplánové a taková ty nejsi.
Tak pro to si tady opravdu nechodím, opět se strašně pleteš, chodím si tady pokecat s lidmi, kteří jsou na stejné vlně jako já, i když jich je tady zatraceně málo, abych si chodila pro pohrdání, děkuji, nechci, masochistka nejsem a sm je jediná věc, do které bych v sexu nešla jak v pasivní, tak aktivní roli.
Na Amatérech též občas diskutuji, ti lidé jsou tam ještě úchylnější než já a to už je i na mě někdy trochu moc.
@Maria37 píše:
Upřímně tohle mi přijde taky nepředstavitelné.
Když už to začala do tohoto tématu motat, tak ano, je to něco nepředstavitelného i pro mě a je mi líto, že se něco takového vůbec děje. Neudělala bych to zdarma, ani za těch b30 litrů, vždyť je to jeden mrzký měsíční průměrný příjem, ale ani za nechutně velkou sumu v řádech několika milionů. Sama před sebou bych se musela za sebe stydět a nikdy bych už nenašla kouska klidu v sobě.
@Klopotkova píše:
Asi nás tedy ti muži brali jako největší špíny, potom tedy nechápu, proč za námi chodili a sex s námi si platili.
Jeden můj klient, kterého jsem měla na pokoji a volala mu manželka/partnerka, tak o ní přede mnou mluvil jako o otravné svini, byl velmi rozčilený, že zase otravuje a do telefonu s ní byl jak cukrkandl.
Podotýkám, že v našem podniku jsme byly samé mladé, pěkné holky, majitel dbal na jistou štábní kulturu.
Akorát krásná ukázka toho, co za sortu lidí chodí za prostitutkami…
@kulíšek_s_bambulí píše:
Pro mě je dno společnosti vrah zloděj vyvrhel feťák násilník nebo kombinace těchto věcí…No a samozřejmě za zmínku stojí třeba matka která raději hodí dítě na krk babičce aby mohla být se svým nabíječem který její dítě nemá rád ale jí šíííleně miluje a je,,strašně hodný"
Jinak můj názor na prostitutky je takový že kde není poptávka tam není nabídkaPříspěvek upraven 10.02.22 v 18:40
Tak s tím feťákem zas tak moc nesouhlasím, on je to spíše nemocný člověk, jinak souhlas ![]()
@Betty MacDonald píše:
Už byly ty kouzelné stydké pysky??? Já přijdu, až budou kouzelné stydké pysky.
Hele, běž si lepit (ona se stejně nechtěla koukat)
![]()
@OpportunityNox píše:
Hele, běž si lepit (ona se stejně nechtěla koukat)![]()
@Klopotkova píše:
Můj muž neví, že jsem kdysi pracovala jako společnice.
Tak už je asi načase, aby si založil profil na emiminu a dozvěděl se, jaké diskuze tady zakládáš. ![]()
@Klopotkova píše:
To si nemyslím, ještě jsme se ani neznali, ví, že jsem se občas s někým za peníze vyspala kvůli určitým výhodám, ovšem neví, že přímo v klubu jako společnice.
A vždyť je to jedno. Co bylo to bylo. Hlavně, že nejsi nemocná.
Jako o dnu společnosti jsem o té profesi nikdy nepřemýšlela, spíš mi to připadne nechutné - pro ty holky.
@Cimada píše:
A vždyť je to jedno. Co bylo to bylo. Hlavně, že nejsi nemocná.
Jako o dnu společnosti jsem o té profesi nikdy nepřemýšlela, spíš mi to připadne nechutné - pro ty holky.
Ono to taky nechutné občas bylo, když přišel chlap kolem 50ti let, chtěl vylízat zadek, naštěstí před každým sexem se šlo s klientem do sprchového boxu.
Jiste. Morálnější je jít šlapat než prodat kus sebe, buňku, že které může vzniknout moje biologické dítě, které bude žít u kohosi a ja o něm nebudu vědět vůbec nic