Prostituce - dno společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
10.2.22 18:20

Prostituce - dno společnosti?

Milí diskutující, všechny vás moc zdravím.
Je pro vás žena, která pracuje jako prostitutka dno společnosti?
Nemyslím rajdy, které stojí u silnice, točí kabelkou a čekají, kdy jim někdo dá dvě stovky za sex bez gumy.
Nemyslím tím ani takové ty luxusní společnice, které mají dokonalé postavy, dokonalý vzhled, VŠ vzdělání, mluví plynně dvěma světovými jazyky.
Myslím tím ženy, které pracují v night clubech a které ta práce prostě baví.
Jednou z nich jsem byla jako velmi mladá, plnoletá já. Sice jsem tuto profesi a tanečnici vykonávala pouze chvíli, ale moc mě to bavilo.
Ráda na tu dobu bezstarostného mladí, kdy jsem si potřebovala zablbnout, kdy se mnou šili všichni čerti, vzpomínám.
Proč to vše píši? Šéfová říkala, že takové ženy jsou dno společnosti. Neví, že jsem pracovala jako společnice. Přišla na to řeč odjinud. Tak nad tím přemýšlím, pro mě je dno společnosti zloděj, vrah, vyvrhel apod.

Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:48

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2522
10.2.22 18:33

Klopi, pro me je dno společnosti treba matka, která odstěhuje raději své dítě, aby mohla byt se svym nabijecem. Pred par dny se to tady resilo.. Nebo člověk, ktery ubližuje, zabije, znásilní, podvede. Pokud dělá clovek praci, ktera ho bavi, a nedělá to s nožem pod krkem, tak je úplně jedno, co dělá. Snad je to srozumitelne. :D šéfová je blbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.2.22 18:38

Pro mě je dno společnosti vrah zloděj vyvrhel feťák násilník nebo kombinace těchto věcí… :think: No a samozřejmě za zmínku stojí třeba matka která raději hodí dítě na krk babičce aby mohla být se svým nabíječem který její dítě nemá rád ale jí šíííleně miluje a je,,strašně hodný"
Jinak můj názor na prostitutky je takový že kde není poptávka tam není nabídka :lol:

Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
10.2.22 18:39

Prostituce je sice ekl, ale co takový finanční poradce, realitní makléř či politik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918

Ne.

Dno spolecnosti je pro me neco uplne jineho. Treba zkorumpovane vlady atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522

@kulíšek_s_bambulí myslíme to stejné;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.2.22 18:41

Za mě je to “fair deal”, jedná-li se o dobrovolnou dohodu dvou dospělých, svéprávných osob.

Dnem společnosti jsou pro mě vrazi, zloději, prodavači prodávající důchodcům předražené hrnce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
10.2.22 18:45

Ani ťuk.
Dá se najít xxx zaměstnání kde působí doslova kurvyy a jsou posvěcené zákonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
10.2.22 18:53

Ne, nemyslím si to. Ale ruku na srdce, dcerám bych takovou profesi neposvětila. :lol:
Fetky, zloději, vrazi….to je dno společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.2.22 18:54

Ne, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
10.2.22 18:54
@kulíšek_s_bambulí píše:
Pro mě je dno společnosti vrah zloděj vyvrhel feťák násilník nebo kombinace těchto věcí… :think: No a samozřejmě za zmínku stojí třeba matka která raději hodí dítě na krk babičce aby mohla být se svým nabíječem který její dítě nemá rád ale jí šíííleně miluje a je,,strašně hodný"
Jinak můj názor na prostitutky je takový že kde není poptávka tam není nabídka :lol:Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:40

No vidíš, a pro mě je zase feťák nemocný člověk, na kterým se podepsali jeho rodiče. A násilník ve své podstatě taky. Prostitutka mi přijde, že si ničí vlastní duši. Kdysi o nich byla krásný dokument. Ale to si myslím i o matce, co za úplatu odnosí dítě pro jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
10.2.22 18:55

V našich podmínkách, kde je to v hranici legality, je mi to asi fuk. Nebudu si hrát na to, že mi to přijde na stejné úrovni jak normální práce, to bych lhala, ale zároveň k tomu nemám ani jiné silnější negativní emoce. Nejsem fanda, ale ani si nemyslím nic o odpadu.

Pokud bychom se bavili o zemích, kde je možná prostituce dětí, nedobrovolných dospělých atd., tak to už je ekl. Ale o tom tu v tvém případě řeč není. Pokud jde o styk dospělých souhlasících lidí, tak mi po tom může být šumák.

• Citovat
  • Upravit
14313
10.2.22 18:55

Tak já osobně bych stetku dělat nemohla neměla bych na to žaludek. A jak na ne koukám? no nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
10.2.22 19:03

Ne, ani jednu z kategorií prostitutek nepovažuji za dno společnosti. Mám známou, která se takto živila v zahraničí. Je to sympatická, inteligentní žena. Asi neví, že vím :) Mně je jedno, že si takto vydělávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.2.22 19:03

Ne, není. Ale prekvapujes mě, ze “rajdy” u cesty jsou teda něco méně, než prostitutky v klubech? Služba je to stejná a zvlášť, pokud jsi to dělala, tak nechápu, proč ti holky u cesty vadí? Jezdivam kolem nich a už mě parkrat napadlo zastavit a pokecat, samozřejmě dle ceníku :lol:
OT - už víckrát jsem se té chtěla zeptat, jestli to o tobě ví manžel? Vůbec to nehodnotim, ani nesoudím, tvá otevřenost ve většině témat je mi sympatická :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí