Prostituce - dno společnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2522
10.2.22 19:09

Je spis nebezpečí ze tato profese má k tem vyvrhelum společnosti blizko. Protože narovinu, kdo sluzeb takovych zen predevsim vyuziva…? Kolikrát se takova zena stane obětí takoveho cloveka na dne společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 19:09

Pokud je to slusna zenska ktera nefetuje a neholduje hodne alkoholu tak ji urcite nepohrdam ;) Myslim si ze je i dobre ze takove sluzby nektere zeny nabizeji protoze si myslim ze kdyby prostituce neexistovala tak verim ze by urcite bylo plno muzu zavreno za znasilneni.

• Citovat
  • Upravit
2785
10.2.22 19:12

Jen k tomuto možná bychom byly všichni překvapeni kdo se tím živil či pomáhal k zivobyti.
Jsem pro legalizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.2.22 19:12
@xavierka píše:
Je spis nebezpečí ze tato profese má k tem vyvrhelum společnosti blizko. Protože narovinu, kdo sluzeb takovych zen predevsim vyuziva…? Kolikrát se takova zena stane obětí takoveho cloveka na dne společnosti.

Já jsem tam zažila podnikatele staršího pana, ten byl mým klientem 6×, potom tam chodil pravnika se svým synem, lékař - údajně gynekolog a taky Arabové, zedníci, opilci.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.2.22 19:13
@Lucie142 píše:
Ne, není. Ale prekvapujes mě, ze “rajdy” u cesty jsou teda něco méně, než prostitutky v klubech? Služba je to stejná a zvlášť, pokud jsi to dělala, tak nechápu, proč ti holky u cesty vadí? Jezdivam kolem nich a už mě parkrat napadlo zastavit a pokecat, samozřejmě dle ceníku :lol:
OT - už víckrát jsem se té chtěla zeptat, jestli to o tobě ví manžel? Vůbec to nehodnotim, ani nesoudím, tvá otevřenost ve většině témat je mi sympatická :palec:

Muž o tom neví.

• Citovat
  • Upravit
2785
10.2.22 19:17
@xavierka píše:

Dle diskuze s jednou slečnou co působila sama na sebe tak především pánové od rodin. Byla jich většina pak mladíci, volali cizinci, ale ty odmítala jakmile to mělo přízvuk tak nic.
Měla pracovní dobu jen přes den, tím i vyfiltrovala nekalé živly. Zivila se tim 7 let.
Plus měla i civilní práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9334
10.2.22 19:17
@mokkk píše:
No vidíš, a pro mě je zase feťák nemocný člověk, na kterým se podepsali jeho rodiče. A násilník ve své podstatě taky. Prostitutka mi přijde, že si ničí vlastní duši. Kdysi o nich byla krásný dokument. Ale to si myslím i o matce, co za úplatu odnosí dítě pro jiné.

Myslím si to samé jako ty. Nemocní, nešťastní z různých důvodů, většinou, že se narodili do blbých podmínek a neznali nic jinýho… Ale to se z mého pohledu nevylučuje s tím dnem společnosti. Neberu to jako odsudek, beru to jako fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
10.2.22 19:20

Ona se klientala mění dle toho jakým způsobem je vykonavana. Holka co dělá sama na sebe a pracuje třeba jen do 18:00 bude mít jiné zákazníky než slečna z privatu nebo pak třeba night clubu. Nemluvě o ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
10.2.22 19:22

Jo je mi jasné, ze zákazníkem muze byt kdokoliv i slušný otec rodiny. I kdyz proc by pak vyhledával prostitutku…nicméně prostitutka ma vic blizko k tomu dnu společnosti jako k tem lidem, než jiné zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
10.2.22 19:22

Říká se, že prostituce je povolání a ku.rva charakter ;). Pokud se dva dospělí lidé bez účasti třetí osoby domluví, je to jejích věc, nakonec kolik lidí se prakticky prostituuje za jiné benefity, že. Co shledávám jako zásadní problém, jsou další věci s ní velmi často spjaté, které se na prostituci nabalují (drogy, pasáci atd.), následné zneužívání a využívání, to z ní dělá to „dno“. Ne samotný fakt, že někdo dobrovolně poskytne své tělo za úplatu.

Příspěvek upraven 10.02.22 v 19:30

• Citovat
  • Upravit
5185
10.2.22 19:23
@Takyjedna píše:
Myslím si to samé jako ty. Nemocní, nešťastní z různých důvodů, většinou, že se narodili do blbých podmínek a neznali nic jinýho… Ale to se z mého pohledu nevylučuje s tím dnem společnosti. Neberu to jako odsudek, beru to jako fakt.

Ty co jsem v životě potkala já, tak vždy to byly děti z normálních rodin. Konkrétně syn mojí kolegyně. Znám celou jejich rodinu a on se prostě úplně zvrhnul. Nemám s nimi ani za nehet slitování. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
10.2.22 19:25

Dno společnosti nemusí být ani ten feťák.
Stačí jen že to co dělá neubližuje lidem.
Dno jsou prodejci hrnců predrazenych energii, politici měšťáci ale i hodně vojaku.
Manažeři co si myslí že můžou vše, vedoucí prodejny na kraji města co vyhrožuje samoživitelce že jestli nepokouri tak půjde a doma má ženu.
Zlaty prostitutky tam to je jasnej deal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
10.2.22 19:28
@david85lbc píše:
Dno společnosti nemusí být ani ten feťák.
Stačí jen že to co dělá neubližuje lidem.
Dno jsou prodejci hrnců predrazenych energii, politici měšťáci ale i hodně vojaku.
Manažeři co si myslí že můžou vše, vedoucí prodejny na kraji města co vyhrožuje samoživitelce že jestli nepokouri tak půjde a doma má ženu.
Zlaty prostitutky tam to je jasnej deal

Zaujal mě ten názor na vojáky? :think: A né, nemám doma vojáka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.2.22 19:31

Dno společnosti jsou mých očích lidé, kteří ubližují druhým. A nejsou to jen vrazi a zloději. Jsou to i ti, co parazitují na lidském neštěstí, citoví vyděrači… všichni, kdo vědomě klamou pro svůj profit bez ohledu na druhého.

Neoznačila bych jako dno společnosti ani šlapku od silnice, co pravidelně užívá drogy. Do té situace se určitě nedostala proto, že ji to baví. A ubližuje tím nejvíc sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
10.2.22 19:37
@berusa.m píše:
Zaujal mě ten názor na vojáky? :think: A né, nemám doma vojáka. :)

Klidně odpovím. Byl jsem na vojně a v mém okolí jsou i vojáci.
PR mají skvele, pomáhaly teď při covidu v nemocnicích, když byl ten vichr na Moravě taky tam byly. ALE.. naše armáda má 30k lidí a tech co pomáhalo bylo pár desítek. Když jsem viděl jak aktivně pomáhali při povodních v roce 2002 a posílali nás zakladaky zatím co smelily kde co včetně krabice tatranek tak mě bylo vážně uzko. Ano jsou tam i ti dobří ale to je jako s naší menšinou.. celek nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí