Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Stydíš se za to? Proč, když to není žádné dno?
ale co když je to dno pro něj?
víš jak, za prostitutkou si klidně zajde, rád ji zaplatí, ale doma by ji třeba nechtěl, to málokterej chlap ![]()
@Al35 píše:
Píšu v čem je rozdíl..mít své tělo jako nástroj výdělku a nevázit si ho nechat se opichavat milionem chlapů jen z toho se mi děla zle.. mám 1 partnera a známe svá těla to je dost podstatný rozdíl.. chlap si zaplatí a nezajímá ho ze vás to někde bolí …
Nemyslím, že by zaměstnavatele tohodle týpka zajímalo, že ho někdo bolí ![]()
https://m.youtube.com/watch?…
Má své tělo jako nástroj a nějakou úctu a „vážení si“ tam teda taky nevidím ![]()
@unuděná píše:
Stydíš se za to? Proč, když to není žádné dno?
Můj muž mi věrný není stejně tak, jako já jemu, ovšem jednou mi řekl, že by za k.rvou do bordelu nikdy nešel, na začátku naší známosti jsem pochopitelně neměla zájem mu o tom říkat a rozhodla jsem se, ze mu o tom neřeknu tedy už nikdy i vzhledem k tomu, jak to s k. urvama má, třeba kecá a chodí za nimi, to už je ale věc jiná.
@Klopotkova píše:
Můj muž neví, že jsem kdysi pracovala jako společnice.
Pak to ovšem vůči němu není vůbec fér!!!
@Josef_t píše:
To si nemyslím, ještě jsme se ani neznali, ví, že jsem se občas s někým za peníze vyspala kvůli určitým výhodám, ovšem neví, že přímo v klubu jako společnice.
@Keyllah píše:
tak tam už jsou v pozadí většinou i vážnější problémy z minulostia pokračuje to dál, však vidíš, kámen cihlu, morální a etické hodnoty někde jinde…ale většinou je za tím schovaná velká bolest a trápení, anebo i nějaký psych. problém
Ale přitom je stále přesvědčená, že ji to nijak nepoznamenalo a když už, tak pozitivně
Prostě jak píšeš, všechno špatně, ale vlci vyjí a karavana kráčí dál…
@Sisika9 píše:
Nemyslím, že by zaměstnavatele tohodle týpka zajímalo, že ho někdo bolí
https://m.youtube.com/watch?…
Má své tělo jako nástroj a nějakou úctu a „vážení si“ tam teda taky nevidím
Ano proto se zakladatelka ptala jestli to považujeme za dno..já ano
@Michelle_M píše:
Ale přitom je stále přesvědčená, že ji to nijak nepoznamenalo a když už, tak pozitivněProstě jak píšeš, všechno špatně, ale vlci vyjí a karavana kráčí dál…
@Michelle_M píše:
Ale přitom je stále přesvědčená, že ji to nijak nepoznamenalo a když už, tak pozitivněProstě jak píšeš, všechno špatně, ale vlci vyjí a karavana kráčí dál…
Já na sobě nepozoruji, že by mě to mělo negativně ovlivnit nebo to si mám něco vymyslet, aby diskutující, které mě nemusí, byli spokojeni? Ne, za to, abych si vymýšlela diagnózy mně ty, ani ostatní vážně nestojí, nemám k vám žádný vztah. Moc ráda ukazuji holou frndu, ženské přirození je pro mě to nejhezčí na světě, miluji se ukazovat nahá a sex se ženami, tam jsem si exibicionismu a sexu se ženou užila dostatečně.
Tak uz jsem konecne pochopila, proc je pro tebe vetsi dno zenska, co jde darovat vajicka nez prostitutka, kdyz jsi ji byla…:roll:
@Klopotkova píše:
Já na sobě nepozoruji, že by mě to mělo negativně ovlivnit nebo to si mám něco vymyslet, aby diskutující, které mě nemusí, byli spokojeni? Ne, za to, abych si vymýšlela diagnózy mně ty, ani ostatní vážně nestojí, nemám k vám žádný vztah. Moc ráda ukazuji holou frndu, ženské přirození je pro mě to nejhezčí na světě, miluji se ukazovat nahá a sex se ženami, tam jsem si exibicionismu a sexu se ženou užila dostatečně.
Proč hned diagnóza? Spíš jde o tvé hodnoty, o to, jak nakládáš se svým tělem a především o tvou chybějící sebelásku. Možná jsi to vlastně nakonec ty sama, kdo těmito ženami pohrdá.
@Klopotkova píše:
To si nemyslím, ještě jsme se ani neznali, ví, že jsem se občas s někým za peníze vyspala kvůli určitým výhodám, ovšem neví, že přímo v klubu jako společnice.
A není to tak, že jsi o tom pomlčela právě proto, že by do vztahu s tebou nešel
Že jsi z tohoto důvodu zamlčela hodně podstatnou informaci a tím ho fakticky podvedla ![]()
@DandátkoP píše:
Tak uz jsem konecne pochopila, proc je pro tebe vetsi dno zenska, co jde darovat vajicka nez prostitutka, kdyz jsi ji byla…:roll:
@Josef_t píše:
Můj muž neví, že jsem chodila v 18 letech na brigádu do lesa
to je taky nefér?? ![]()
@Josef_t píše:
A není to tak, že jsi o tom pomlčela právě proto, že by do vztahu s tebou nešelŽe jsi z tohoto důvodu zamlčela hodně podstatnou informaci a tím ho fakticky podvedla
Hřebíček? hlavička?
![]()
@Michelle_M píše:
Proč hned diagnóza? Spíš jde o tvé hodnoty, o to, jak nakládáš se svým tělem a především o tvou chybějící sebelásku. Možná jsi to vlastně nakonec ty sama, kdo těmito ženami pohrdá.
Nepohrdám, to ani náhodou, teď jsi mě rozesmála. Já se vnímám jako člověk, který má sebe hodně rád. Ty jsi mi tady již napsala na emiminu diagnózu autismus, Aspergeruv syndrom, teď píšeš tohle. Dnes jsi zcela na omylu, minule jsem ti napsala, že mozna nějakou lehkou formu autismu mám, prý ji má hodně lidí, každopádně já si ji nikde zjišťovat nepůjdu, nevidím důvod.