Prostituce - dno společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41053
31.1.23 11:35
@unuděná píše:
Stydíš se za to? Proč, když to není žádné dno? :P

ale co když je to dno pro něj? :think: víš jak, za prostitutkou si klidně zajde, rád ji zaplatí, ale doma by ji třeba nechtěl, to málokterej chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
31.1.23 11:35
@Al35 píše:
Píšu v čem je rozdíl..mít své tělo jako nástroj výdělku a nevázit si ho nechat se opichavat milionem chlapů jen z toho se mi děla zle.. mám 1 partnera a známe svá těla to je dost podstatný rozdíl.. chlap si zaplatí a nezajímá ho ze vás to někde bolí …

Nemyslím, že by zaměstnavatele tohodle týpka zajímalo, že ho někdo bolí :nevim:
https://m.youtube.com/watch?…
Má své tělo jako nástroj a nějakou úctu a „vážení si“ tam teda taky nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 11:40
@unuděná píše:
Stydíš se za to? Proč, když to není žádné dno? :P

Můj muž mi věrný není stejně tak, jako já jemu, ovšem jednou mi řekl, že by za k.rvou do bordelu nikdy nešel, na začátku naší známosti jsem pochopitelně neměla zájem mu o tom říkat a rozhodla jsem se, ze mu o tom neřeknu tedy už nikdy i vzhledem k tomu, jak to s k. urvama má, třeba kecá a chodí za nimi, to už je ale věc jiná.

• Citovat
  • Upravit
13923
31.1.23 11:41
@Klopotkova píše:
Můj muž neví, že jsem kdysi pracovala jako společnice.

Pak to ovšem vůči němu není vůbec fér!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 11:45
@Josef_t píše:

To si nemyslím, ještě jsme se ani neznali, ví, že jsem se občas s někým za peníze vyspala kvůli určitým výhodám, ovšem neví, že přímo v klubu jako společnice.

• Citovat
  • Upravit
14593
31.1.23 11:46
@Keyllah píše:
tak tam už jsou v pozadí většinou i vážnější problémy z minulosti :think: a pokračuje to dál, však vidíš, kámen cihlu, morální a etické hodnoty někde jinde…ale většinou je za tím schovaná velká bolest a trápení, anebo i nějaký psych. problém :think:

Ale přitom je stále přesvědčená, že ji to nijak nepoznamenalo a když už, tak pozitivně :nevim: Prostě jak píšeš, všechno špatně, ale vlci vyjí a karavana kráčí dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
31.1.23 11:49
@Sisika9 píše:
Nemyslím, že by zaměstnavatele tohodle týpka zajímalo, že ho někdo bolí :nevim:
https://m.youtube.com/watch?…
Má své tělo jako nástroj a nějakou úctu a „vážení si“ tam teda taky nevidím :nevim:

Ano proto se zakladatelka ptala jestli to považujeme za dno..já ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 11:51
@Michelle_M píše:
Ale přitom je stále přesvědčená, že ji to nijak nepoznamenalo a když už, tak pozitivně :nevim: Prostě jak píšeš, všechno špatně, ale vlci vyjí a karavana kráčí dál…
@Michelle_M píše:
Ale přitom je stále přesvědčená, že ji to nijak nepoznamenalo a když už, tak pozitivně :nevim: Prostě jak píšeš, všechno špatně, ale vlci vyjí a karavana kráčí dál…

Já na sobě nepozoruji, že by mě to mělo negativně ovlivnit nebo to si mám něco vymyslet, aby diskutující, které mě nemusí, byli spokojeni? Ne, za to, abych si vymýšlela diagnózy mně ty, ani ostatní vážně nestojí, nemám k vám žádný vztah. Moc ráda ukazuji holou frndu, ženské přirození je pro mě to nejhezčí na světě, miluji se ukazovat nahá a sex se ženami, tam jsem si exibicionismu a sexu se ženou užila dostatečně.

• Citovat
  • Upravit
10921
31.1.23 11:52

Tak uz jsem konecne pochopila, proc je pro tebe vetsi dno zenska, co jde darovat vajicka nez prostitutka, kdyz jsi ji byla…:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
31.1.23 11:54
@Klopotkova píše:
Já na sobě nepozoruji, že by mě to mělo negativně ovlivnit nebo to si mám něco vymyslet, aby diskutující, které mě nemusí, byli spokojeni? Ne, za to, abych si vymýšlela diagnózy mně ty, ani ostatní vážně nestojí, nemám k vám žádný vztah. Moc ráda ukazuji holou frndu, ženské přirození je pro mě to nejhezčí na světě, miluji se ukazovat nahá a sex se ženami, tam jsem si exibicionismu a sexu se ženou užila dostatečně.

Proč hned diagnóza? Spíš jde o tvé hodnoty, o to, jak nakládáš se svým tělem a především o tvou chybějící sebelásku. Možná jsi to vlastně nakonec ty sama, kdo těmito ženami pohrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
31.1.23 11:57
@Klopotkova píše:
To si nemyslím, ještě jsme se ani neznali, ví, že jsem se občas s někým za peníze vyspala kvůli určitým výhodám, ovšem neví, že přímo v klubu jako společnice.

A není to tak, že jsi o tom pomlčela právě proto, že by do vztahu s tebou nešel :jazyk: Že jsi z tohoto důvodu zamlčela hodně podstatnou informaci a tím ho fakticky podvedla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
31.1.23 11:59
@DandátkoP píše:
Tak uz jsem konecne pochopila, proc je pro tebe vetsi dno zenska, co jde darovat vajicka nez prostitutka, kdyz jsi ji byla…:roll:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
@Josef_t píše:

Můj muž neví, že jsem chodila v 18 letech na brigádu do lesa :lol: :lol: to je taky nefér?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
@Josef_t píše:
A není to tak, že jsi o tom pomlčela právě proto, že by do vztahu s tebou nešel :jazyk: Že jsi z tohoto důvodu zamlčela hodně podstatnou informaci a tím ho fakticky podvedla :jazyk:

Hřebíček? hlavička? 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 12:00
@Michelle_M píše:
Proč hned diagnóza? Spíš jde o tvé hodnoty, o to, jak nakládáš se svým tělem a především o tvou chybějící sebelásku. Možná jsi to vlastně nakonec ty sama, kdo těmito ženami pohrdá.

Nepohrdám, to ani náhodou, teď jsi mě rozesmála. Já se vnímám jako člověk, který má sebe hodně rád. Ty jsi mi tady již napsala na emiminu diagnózu autismus, Aspergeruv syndrom, teď píšeš tohle. Dnes jsi zcela na omylu, minule jsem ti napsala, že mozna nějakou lehkou formu autismu mám, prý ji má hodně lidí, každopádně já si ji nikde zjišťovat nepůjdu, nevidím důvod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky