Prostituce - dno společnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
1.2.23 10:47
@Honza 12 píše:
Degradovat svoji intimitu natolik, že ji budu považovat za práci. To je teda síla.

To souhlasím. To je celkem neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
1.2.23 11:17
@Maria37 píše:
Je nemocný a nemocný - člověk se rozhodne sám a dobrovolně - nota bene většina - skoro všichni - feťaci jsou zloději a chovají se násilně a někteří vraždí. Krádeže, násilí, prostituce je velmi úzce spojena se závislostí. Prostituce bez závislosti asi takový průšvih není.

Ano souhlasím, ale pokud se takto „dobrovolně“ rozhodne 16letá dcera, budete to vidět jinak, ty hormony a rozum není ještě tak vyvinutý a ne každý to dokáže v tomto věku racionálně vyhodnotit. Je feťák a feťák.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 11:25
@boricmytu píše:
Určitě neříkám, že je to super, ale srovnávat „nemocného“ se zlodějem, vrahem, násilníkem, to mně nějak nesedí.Prostituce mně nevadí a nezatracuji to, spousta žen se k tomu dostane z finančních důvodů, ale je to asi jak s tím feťákem, doma to člověk nechce :)

Já jsem byla tenkrát mladá, šili se mnou všichni čerti a potřebovala jsem si zablbnout, prachy, jaké jsem si tam tenkrát vydělala, bych neměla prostě nikde jinde, navíc za nic, byly pro mě snadno vydělané, tenkrát jsem jen byla vyvalená z těch starých chlapů, kteří chtěli anál, piss, lízat pr.dele, strkat do nich nos, dnes je mi to strašně k smíchu.
Jedna moje známá, je ode mě o dost let starší, znaly jsme se z kalanetiky, ta tenkrát v době krize v roce 2009 přišla o práci, dělala celý život v kanclu tak ta šla dělat na privát. Jí bylo v té době 43let, z kanclu ji propustili a zavadit o práci nemohla, vždy šla na pohovor třeba i do druhého kola, ale nakonec si ji nevybrali a všude ji nabízeli jen brigády, nevím tedy, kdo jí za ty služby mohl zaplatit, moc pěkná nebyla, postavu měla docela obstojnou a o to v tom věku asi jde. Potom jsem s ní mluvila a říkala, že si tím vydělává dost, že za ní chodí i 20tí zajíci. Dnes dělá dlouhodobě zase kancelářskou práci.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
1.2.23 11:45
@unuděná píše:
Je to jenom o úhlu pohledu. Já bych zase doma nechtěla alkoholika, kuřáka nebo finančního negramotu. Každé zboží má svého kupce no.

A já bych nechtěl ani jedno, ale i tak je naštěstí furt víc než dost na výběr, z ženských, co nejsou ani kujvy, ani alkoholičky, ani kuřačky, ani finančně či jinak negramotné :srdce: :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 11:47
@Kutil Tom píše:
A já bych nechtěl ani jedno, ale i tak je naštěstí furt víc než dost na výběr, z ženských, co nejsou ani kujvy, ani alkoholičky, ani kuřačky, ani finančně či jinak negramotné :srdce: :D :andel:

V tomto sxtebou souhlasím do puntíku.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 13:34

Pro mnoho mužů je sex lepší se šlapkou než s manželkou/partnerkou, hlavně, když to není pořád s manželkou.
Zaplatit si šlapku je stejná služba, jako si zajít ke kadeřnici, na masáž apod. Služba jak služba.

• Citovat
  • Upravit
9757
1.2.23 14:08
@Klopotkova píše:
Pro mnoho mužů je sex lepší se šlapkou než s manželkou/partnerkou, hlavně, když to není pořád s manželkou.
Zaplatit si šlapku je stejná služba, jako si zajít ke kadeřnici, na masáž apod. Služba jak služba.

Kvůli ostříhání vlasů nebo masáži se nikdo nerozvede. Kvůli sexu s cizí osobou - ať už zadarmo nebo za peníze - se (kromě tebe) rozvede skoro každý. Navíc v případě manželství je prostituce placena že SJM a není to zrovna malá položka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.2.23 14:09
@palomita3961 píše:
problém s prostitucí je v tom, že existují muži, kteří nechají své ženy a děti bez peněz, aby je šli dát prostitutce

A naopak jsou ženy a děti, kterým se peněz nedostává a tudíž se musí živit prostitucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
1.2.23 14:18
@Maria37 píše:
Kvůli ostříhání vlasů nebo masáži se nikdo nerozvede. Kvůli sexu s cizí osobou - ať už zadarmo nebo za peníze - se (kromě tebe) rozvede skoro každý. Navíc v případě manželství je prostituce placena že SJM a není to zrovna malá položka.

S tímhle musím souhlasit … ačkoliv mi je jinak prostituce buřt …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3304
1.2.23 15:11
@Klopotkova píše:
Šlapka totiž za prachy udělá cokoliv, ale manželka bude i za ty prachy remcat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.2.23 15:15
@NiKina píše:
A naopak jsou ženy a děti, kterým se peněz nedostává a tudíž se musí živit prostitucí.

To je ale velmi smutné.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
1.2.23 15:26

Proč dno společnosti? Vy z toho alespoň něco máte. Jinou ojede půl vesnice a pak pokrytecky říká, že kurvou by nikdy nemohla být, že to je dno společnosti. A hádejte, co z toho asi tak má? Leda nějakou nemoc. A že se tak vyjadřují i muži? To jsou většinou ti, kteří tak mluví i o své partnerce. Zkrátka vyjadřování alá záchodová mísa.

@Klopotkova píše:
Milí diskutující, všechny vás moc zdravím.
Je pro vás žena, která pracuje jako prostitutka dno společnosti?
Nemyslím rajdy, které stojí u silnice, točí kabelkou a čekají, kdy jim někdo dá dvě stovky za sex bez gumy.
Nemyslím tím ani takové ty luxusní společnice, které mají dokonalé postavy, dokonalý vzhled, VŠ vzdělání, mluví plynně dvěma světovými jazyky.
Myslím tím ženy, které pracují v night clubech a které ta práce prostě baví.
Jednou z nich jsem byla jako velmi mladá, plnoletá já. Sice jsem tuto profesi a tanečnici vykonávala pouze chvíli, ale moc mě to bavilo.
Ráda na tu dobu bezstarostného mladí, kdy jsem si potřebovala zablbnout, kdy se mnou šili všichni čerti, vzpomínám.
Proč to vše píši? Šéfová říkala, že takové ženy jsou dno společnosti. Neví, že jsem pracovala jako společnice. Přišla na to řeč odjinud. Tak nad tím přemýšlím, pro mě je dno společnosti zloděj, vrah, vyvrhel apod.Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:48
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
1.2.23 15:27

Ano je, ale bohužel jich asi bude přibývat.

@Klopotkova píše:
To je ale velmi smutné.
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 15:28
@Maria37 píše:

Takže, když já si koupím drahé oblečení, tak tím taky okrádám muže, když si jako bisexuálka zaplatím mladou kočku v bordelu u známé bordelmamá, když koupím dárek milenci, tak tím muže též okrádám, když je to SJM, když můj muž si nedávno koupil oblek od Blažka, tak mě tím taky okrádá, když koupil milence zlatou soupravu, když svému kamarádovi zaplatil za mr. dník, kde se s milenkou scházel a v tomto měsíci se opět začne scházet, když milence zaplatí oběd v restauraci a tak bych mohla pokračovat, tak se vlastně navzájem okrádáme.
No, já na tohle nehraji, on je výdělečně činný stejně tak, jako já, za svoje vydělané by peníze si můžeme koupit co chceme a člověk musí prostě žít, život se má užít a ne sušit hubu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 15:31
@LukeR1 píše: Šlapka totiž za prachy udělá cokoliv, ale manželka bude i za ty prachy remcat :lol:

Všechno ne, každá šlapka má hranice, pokud je to klasická šlapka a ne nějaká specifická - do toho spadá třeba BDSM salon apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky