Prostituce - dno společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
1.2.23 06:40
@Klopotkova píše:
To jsi ty. A už mě fakt nebavíš. :mavam: :mavam: :mavam:

To chápu, tvůj okruh zájmu je tak zvrácený, že se nikdy nemůže protnout s mým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
1.2.23 06:55
@boricmytu píše:
Tak s tím feťákem zas tak moc nesouhlasím, on je to spíše nemocný člověk, jinak souhlas :)

To jo, ale měj ho rok doma :) to bys na to koukala jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
1.2.23 08:44
@unuděná píše:
Jinak teda můj názor je takový, že není velký rozdíl vydělávat si pomocí těla třeba tak, že kopu kanalizaci versus dělám matraci. Jen je společensky přijatelnější ničit se u pásu/u lopaty/v dole, než roztáhnout nohy. Ale společenské standardy jsme si určili my.

Degradovat svoji intimitu natolik, že ji budu považovat za práci. To je teda síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.2.23 08:48
@Honza 12 píše:
Degradovat svoji intimitu natolik, že ji budu považovat za práci. To je teda síla.

A co je to intimita? Něco, co si lidé uměle vytvořili. Jsou společnosti, kde do intimní zóny patří i jiné části těla než genitálie a naopak jsou národy, kde se sexualita bere úplně jinak a ne intimně :nevim: Je to jenom v hlavě. Nepodporuju tu prostituci, jen říkám, že je to práce jako každá jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
1.2.23 08:54
@Kutil Tom píše:
Akorát krásná ukázka toho, co za sortu lidí chodí za prostitutkami…

Gentleman si slečnu pořídí snadno, buran musí za prostitutkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
1.2.23 08:57
@Klopotkova píše:
Ono to taky nechutné občas bylo, když přišel chlap kolem 50ti let, chtěl vylízat zadek, naštěstí před každým sexem se šlo s klientem do sprchového boxu.

Jak to, že jsi byla schopná sama sobě udělat takovou nechuťárnu? To si sebe vůbec přece nemůžeš vážit. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
1.2.23 08:58

Ne, nic proti nim nemám, beru to jako každou jinou práci. Problém je v tom, že tyhle holky častou jedou v drogách a dalších věcech, což už není ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
1.2.23 09:00
@Klopotkova píše:
Ono se nějak vylučuje, že to není veselé? Tady píšu o lízání zadku, pro mě bylo vyloženě legrační strkat chlapům do řítí rypák.

Tak ono nemůže být veselé, to co je echt nechutné. :mrgreen: To se samozřejmě vylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.2.23 09:02
@asddsa píše:
Ne, nic proti nim nemám, beru to jako každou jinou práci. Problém je v tom, že tyhle holky častou jedou v drogách a dalších věcech, což už není ok.

My jsme byly slusnej bordel, drogy ne, vůbec nevím, že je tam někdo bral.

• Citovat
  • Upravit
30059
1.2.23 09:06
@unuděná píše:
A co je to intimita? Něco, co si lidé uměle vytvořili. Jsou společnosti, kde do intimní zóny patří i jiné části těla než genitálie a naopak jsou národy, kde se sexualita bere úplně jinak a ne intimně :nevim: Je to jenom v hlavě. Nepodporuju tu prostituci, jen říkám, že je to práce jako každá jiná.

Intimita není žádný umělý konstrukt. :nevim: Je to přirozená potřeba být milován, být milována a s někým být a sdílet své radosti a starosti. včetně sexuality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.2.23 09:10
@Honza 12 píše:
Intimita není žádný umělý konstrukt. :nevim: Je to přirozená potřeba být milován, být milována a s někým být a sdílet své radosti a starosti. včetně sexuality.

Ale houby. Navíc to, že pracuji tělem nijak nemusí ovlivňovat to, zda jsem milován, miluji a s někým sdílím své radosti a starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
1.2.23 09:13
@unuděná píše:
Ale houby. Navíc to, že pracuji tělem nijak nemusí ovlivňovat to, zda jsem milován, miluji a s někým sdílím své radosti a starosti.

No a to je na tom to blbě. Proto chlapi štětule domů obvykle nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.2.23 09:15
@Honza 12 píše:
No a to je na tom to blbě. Proto chlapi štětule domů obvykle nechtějí.

Je to jenom o úhlu pohledu. Já bych zase doma nechtěla alkoholika, kuřáka nebo finančního negramotu. Každé zboží má svého kupce no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
1.2.23 10:18
@Maria37 píše:
To jo, ale měj ho rok doma :) to bys na to koukala jinak :D

Určitě neříkám, že je to super, ale srovnávat „nemocného“ se zlodějem, vrahem, násilníkem, to mně nějak nesedí.

Prostituce mně nevadí a nezatracuji to, spousta žen se k tomu dostane z finančních důvodů, ale je to asi jak s tím feťákem, doma to člověk nechce :)

• Citovat
  • Upravit
9757
1.2.23 10:44
@boricmytu píše:
Určitě neříkám, že je to super, ale srovnávat „nemocného“ se zlodějem, vrahem, násilníkem, to mně nějak nesedí.Prostituce mně nevadí a nezatracuji to, spousta žen se k tomu dostane z finančních důvodů, ale je to asi jak s tím feťákem, doma to člověk nechce :)

Je nemocný a nemocný - člověk se rozhodne sám a dobrovolně - nota bene většina - skoro všichni - feťaci jsou zloději a chovají se násilně a někteří vraždí. Krádeže, násilí, prostituce je velmi úzce spojena se závislostí. Prostituce bez závislosti asi takový průšvih není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí