Prostituce - dno společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30059
1.2.23 16:40
@Klopotkova píše:
Pro mnoho mužů je sex lepší se šlapkou než s manželkou/partnerkou, hlavně, když to není pořád s manželkou.
Zaplatit si šlapku je stejná služba, jako si zajít ke kadeřnici, na masáž apod. Služba jak služba.

Tohle je blbost. Nejlepší je sex s láskou. Tomu šlapka konkurovat nemůže :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
1.2.23 16:45
@Klopotkova píše:
Pro mnoho mužů je sex lepší se šlapkou než s manželkou/partnerkou, hlavně, když to není pořád s manželkou.
Zaplatit si šlapku je stejná služba, jako si zajít ke kadeřnici, na masáž apod. Služba jak služba.

Tohle je blbost. Nejlepší je sex s láskou. Tomu šlapka konkurovat nemůže :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.2.23 17:33
@Honza 12 píše:
Tohle je blbost. Nejlepší je sex s láskou. Tomu šlapka konkurovat nemůže :*

S tím souhlasím, ovšem zamilovanost dle sexuologů trvá rok, maximálně dva.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
1.2.23 17:36
@Klopotkova píše:
S tím souhlasím, ovšem zamilovanost dle sexuologů trvá rok, maximálně dva.

Dobře. Doteď jsem si myslel, že ideální perioda obměny ženské je tak 7 let, ale co se dá dělat, dám na rady odbornice a holt to zkrátím na dva roky. Akorát teda to se mi budou pěkně blbě plánovat dovolené, takhle člověk už docela věděl…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 18:04
@Kutil Tom píše:
Dobře. Doteď jsem si myslel, že ideální perioda obměny ženské je tak 7 let, ale co se dá dělat, dám na rady odbornice a holt to zkrátím na dva roky. Akorát teda to se mi budou pěkně blbě plánovat dovolené, takhle člověk už docela věděl…

Nic beobměnuj, nech si tu, kterou máš, akorát na sex to chce zkoušet jiné, ať už to řešit dlouhodobou milenkou nebo rajdami v erotických klubech.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
1.2.23 18:06
@Klopotkova píše:
Nic beobměnuj, nech si tu, kterou máš, akorát na sex to chce zkoušet jiné, ať už to řešit dlouhodobou milenkou nebo rajdami v erotických klubech.

Hm :think: tak rajdu v erotickém klubu bych asi nedal, to je mi nějak proti srsti. Ani mě to neláká zkoušet…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.2.23 18:17
@Kutil Tom píše:
Hm :think: tak rajdu v erotickém klubu bych asi nedal, to je mi nějak proti srsti. Ani mě to neláká zkoušet…

Kazdy na to není, když tě baví být věrný, tak buď, vždyť nevěra není povinná. :lol: :P :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
8558
1.2.23 19:01
@Klopotkova píše:

Z pohledu zájemce o službu ano.
Z pohledu provozovatelky služby je v tom rozdíl diametrální.
Si myslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 07:33

...

Ja slapky taky odsuzoval. I kdyz byla x-krat moznost sexu za penize, tak ja do toho nesel, protoze to nehodlam podporovat.

Mel jsem milenku, celkem jsme si sedli, ja hledal sub, ona mi po par akcich zacala neskutecne verit a melo to neuveritelne grady. Po case se mi sverila, ze zamlada pracovala v klubu a ted zacala zase. Rozhodly financni duvody. Moje pocity byly takove rozpolcene - na jednu stranu poteseni, ze po tech sichtach si chtela uzit akci se mnou, na druhou stranu to mam nastaveno tak, ze zdravi mame jen jedno a tak je konec.

Ale ja nejsem majetnicky a nebyt toho zdravotniho hlediska, tak jsem s tim v pohode. Sex (nebo jinou zajimavou akci) s nekym dalsim (muz, zena, par) jsem navrhoval i zene, ale ta se v tomto drzi u zeme.

Vysledek? Ano, dokazi si nyni predstavit podporovat milenku i financne, ale to hledisko, ze chce primarne me jako chlapa, to je rozhodujici. Mit tedy jednu stalou, pro kterou jsem jeden staly klient, se kterym ji to bavi, to by slo. Jinak mi ten sex prijde neosobni a chladny.

• Citovat
  • Upravit
13923
2.2.23 10:52
@Anonymní píše: …
Vysledek? Ano, dokazi si nyni predstavit podporovat milenku i financne, ale to hledisko, ze chce primarne me jako chlapa, to je rozhodujici. Mit tedy jednu stalou, pro kterou jsem jeden staly klient, se kterym ji to bavi, to by slo. Jinak mi ten sex prijde neosobni a chladny.

V každé lidské interakci v tom hraje roli osobní sympatie nebo antipatie. Můžeš si s ní sednout a stát se pravidelným zákazníkem :cert:

A rozhodně nejsi první kdo chce lehkou holku zachránit a v podstatě si ji vydržovat jen pro sebe. Co vím tak se to nikomu nepovedlo :jazyk: Vzhledem k tomu jak to popisuješ jsi měl blíž k tomu být jejím „pasákem“ než mít u ní nějakou exkluzivitu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 11:04

no ...

@Josef_t píše:
V každé lidské interakci v tom hraje roli osobní sympatie nebo antipatie. Můžeš si s ní sednout a stát se pravidelným zákazníkem :cert:A rozhodně nejsi první kdo chce lehkou holku zachránit a v podstatě si ji vydržovat jen pro sebe. Co vím tak se to nikomu nepovedlo :jazyk: Vzhledem k tomu jak to popisuješ jsi měl blíž k tomu být jejím „pasákem“ než mít u ní nějakou exkluzivitu. :roll:

Nejsem naivni, abych si myslel, ze nekoho zachranuji :) Financne obcas pomaham i sousedum a v rodine, to je ve stejne rovine.

Myslim, ze z meho prispevku si vyvodit, ze chci nejakou „past“… to je potreba bujna fantazie :)

• Citovat
  • Upravit
13923
2.2.23 11:36
@Anonymní píše:
Nejsem naivni, abych si myslel, ze nekoho zachranuji :) Financne obcas pomaham i sousedum a v rodine, to je ve stejne rovine.Myslim, ze z meho prispevku si vyvodit, ze chci nejakou „past“… to je potreba bujna fantazie :)

Měl jsi té holce nabídnout finanční výpomoc dřív nemusela sestoupit na šikmou plochu :jazyk:
Na druhou stranu kdyby ona byla trpělivější, mohla třeba časem nahradit manželku :nevim:

Těžko říct jak moc to bylo upřímně a do jaké míry jsi byl jen potenciální kořen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.2.23 12:51

Mnoho tzv. úchylných mužů je z řady vzdělaných lidí, za námi chodil pravidelně právník se svým synem, též právníkem, oba byli ženatí a taky doktor, údajně byl gynekolog, to mě tenkrát dostalo, abych mu věřila, že je doktor, tak mi ukázal občánku a opravdu tam titul Mudr. zapsaný měl, jméno schoval prstem, což jsem chápala.
Přišlo mi zvrácené, že otec se synem chodí společně do bordelu.

• Citovat
  • Upravit
10677
2.2.23 13:08
@Klopotkova píše:
Mnoho tzv. úchylných mužů je z řady vzdělaných lidí, za námi chodil pravidelně právník se svým synem, též právníkem, oba byli ženatí a taky doktor, údajně byl gynekolog, to mě tenkrát dostalo, abych mu věřila, že je doktor, tak mi ukázal občánku a opravdu tam titul Mudr. zapsaný měl, jméno schoval prstem, což jsem chápala.
Přišlo mi zvrácené, že otec se synem chodí společně do bordelu.

Tak jasný, bo mají prachy. Bezďáci, soc. slabí, či cigáni, ti do bordelu jen tak nepůjdou. Spousta vzdělaných lidí ale také navštíví bordel jen jednou v životě, aby měli jen životní zkušenost.
V dnešní době Tinderu a soc. sítí, už si radši muži najdou nějakou buchtu na sex na internetu, která je stojí jen kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.2.23 13:25
@Bytsamsebou píše:
Tak jasný, bo mají prachy. Bezďáci, soc. slabí, či cigáni, ti do bordelu jen tak nepůjdou. Spousta vzdělaných lidí ale také navštíví bordel jen jednou v životě, aby měli jen životní zkušenost.
V dnešní době Tinderu a soc. sítí, už si radši muži najdou nějakou buchtu na sex na internetu, která je stojí jen kafe.

Ti, kteří mi utkvěli v hlavě, o kterých výše píšu, tak to byli právě stálí klienti. A ještě zelinář, o tom jsem psala jinde, ale ten titul určitě neměl.
Dříve byly zase erotické inzeráty v erotických časopisech, např. Flirt, Leo, Sex kontakt. Muži měli možnost si tedy sex mimo své partnerky obstarat i jinde stejně tak, jako dnes.
Nemyslím si vůbec, že by dnes chlapi bordel navštěvovali méně než třeba na začátku nového milénia, koneckonců mám znamou bordelmamá a nevim o tom, ze by si stěžovala, že chlapi nechodí, pořád nabírá nové kočky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky