Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
To bys asi koukal, kolik těch slušných otců od rodin za rajdama chodí. Opravdu by to mnozí do nich neřekli ani ve snu.
pak bYch je nepokládala za zase tak slušné, kdYz mají takove potreby.
Já toto nijak nesoudím, jak už tu bylo mnohokrát zmíněno tak za mě jsou dno vrazi, fetky typu Katka apod.
Ale vždy mě hodně zajímalo jak by žena, která v mládí provozovala toto povolání reagovala, kdyby se stejným nápadem přišla za pár let domů její dcera, protože co si budeme, tohle pro své dítě chce jen málokdo.
Společenské dno jsou vrazi, zloději, feťáci, ti co bijí své děti, zkrátka různá individua, lidé zneužívající sociální systém.
Dno společnosti je pro mě násilí na ženách, dětech, zvířatech, znásilnění, vražda,… šlapka koneckonců spíš ubližuje sama sobě…
Za dno to nepovažuji, tam patří různí podvodníci, násilníci na slabších obětech apod. Ale asi to není úplně okruh osob, ve kterých bych si vyhledávala přátele, protože je z té práce evidentní, že máme hodnoty a morální zásady někde úplně jinde. Za partnera bych člověka s takovou minulostí nechtěla. ![]()
EDIT: Jinak můj bisexuální spolužák ze základky jezdil do zahraniční dělat prostituta pro chlapy. A sám se chlubil tím, že to dělá kvůli tomu, že jsou to snadno získané peníze. Byl jinak vždycky trošku línější… ![]()
Rozhodně na prostituci pohlížím v negativním světle, ale nalijme si čistého vína - kde není poptávka, není nabídka
Daleko horší mi přijde muž od rodiny, s manželkou a dětmi, který takových služeb využije ![]()
A když jsi zmínila to dno společnosti - to jsou dle mého názoru lidi, kteří si vybíjí své frustrace na zvířatech a dětech
Když něco takového vidím třeba ve zprávách, chce se mi vážně brečet..
@Klopotkova píše:
Milí diskutující, všechny vás moc zdravím.
Je pro vás žena, která pracuje jako prostitutka dno společnosti?
Nemyslím rajdy, které stojí u silnice, točí kabelkou a čekají, kdy jim někdo dá dvě stovky za sex bez gumy.
Nemyslím tím ani takové ty luxusní společnice, které mají dokonalé postavy, dokonalý vzhled, VŠ vzdělání, mluví plynně dvěma světovými jazyky.
Myslím tím ženy, které pracují v night clubech a které ta práce prostě baví.
Jednou z nich jsem byla jako velmi mladá, plnoletá já. Sice jsem tuto profesi a tanečnici vykonávala pouze chvíli, ale moc mě to bavilo.
Ráda na tu dobu bezstarostného mladí, kdy jsem si potřebovala zablbnout, kdy se mnou šili všichni čerti, vzpomínám.
Proč to vše píši? Šéfová říkala, že takové ženy jsou dno společnosti. Neví, že jsem pracovala jako společnice. Přišla na to řeč odjinud. Tak nad tím přemýšlím, pro mě je dno společnosti zloděj, vrah, vyvrhel apod.Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:48
Za dno spolecnosti povazuji lidi, kteri tyraji zvirata a deti, nasilniky, diktatory a pod.
Prostitutek je mi lito, pokud to nedelaji dobrovolne a nebo dobrovolne, ale maji z toho pak psychicke nasledky.
Nejde preci o povolani, ale o charakter cloveka, takze sefova muze byt klidne vedouci cirkevni skupiny, ale vetsi charakter a lepsi clovek muze byt stokrat prostitutka.
Ja jsem jsem 7 let tancila, ale jedno vim jiste. Nikde se s tim nesveruju, jak tanecnice, tak prostitutky hazi do stejneho pytle. Pro lidi je to odpad, ale muzi za nimi beztak vzdycky radi pujdou kdyz jim doma zena neda ![]()
@Pan Dan Takive kluby tu ale mame
Darling, Hot Peppers, Zlaty Strom.. Kdo hleda, najde
Pre mna ano ale z inch dovodov…Mal som moznost sponat…objednal som si zaplatil som nedokazal som…som sracka..ale zaplatenu hodinu som SA rozpraval.,to xamestnanie urcite zanecha dosledky…ta Zena nikdy nedokaze uz brat milovanie ako vrchol intymity alebo lasky…
@Neodpustam píše:
Pre mna ano ale z inch dovodov…Mal som moznost sponat…objednal som si zaplatil som nedokazal som…som sracka..ale zaplatenu hodinu som SA rozpraval.,to xamestnanie urcite zanecha dosledky…ta Zena nikdy nedokaze uz brat milovanie ako vrchol intymity alebo lasky…
Tak to by ses divil, já jsem velmi zamilovaná.
@Klopotkova píše:
Tak to by ses divil, já jsem velmi zamilovaná.
Do všech.
@Klopotkova píše:
Milí diskutující, všechny vás moc zdravím.
Je pro vás žena, která pracuje jako prostitutka dno společnosti?
Nemyslím rajdy, které stojí u silnice, točí kabelkou a čekají, kdy jim někdo dá dvě stovky za sex bez gumy.
Nemyslím tím ani takové ty luxusní společnice, které mají dokonalé postavy, dokonalý vzhled, VŠ vzdělání, mluví plynně dvěma světovými jazyky.
Myslím tím ženy, které pracují v night clubech a které ta práce prostě baví.
Jednou z nich jsem byla jako velmi mladá, plnoletá já. Sice jsem tuto profesi a tanečnici vykonávala pouze chvíli, ale moc mě to bavilo.
Ráda na tu dobu bezstarostného mladí, kdy jsem si potřebovala zablbnout, kdy se mnou šili všichni čerti, vzpomínám.
Proč to vše píši? Šéfová říkala, že takové ženy jsou dno společnosti. Neví, že jsem pracovala jako společnice. Přišla na to řeč odjinud. Tak nad tím přemýšlím, pro mě je dno společnosti zloděj, vrah, vyvrhel apod.Příspěvek upraven 10.02.22 v 18:48
problém s prostitucí je v tom, že existují muži, kteří nechají své ženy a děti bez peněz, aby je šli dát prostitutce
Pro spoustu mužů jsme prostě odpad, ale tak rádi za námi chodili a ještě platili. Tohle jsem nikdy nepochopila, proč o nás mluví jako o odpadu.
@Klopotkova píše:
Pro spoustu mužů jsme prostě odpad, ale tak rádi za námi chodili a ještě platili. Tohle jsem nikdy nepochopila, proč o nás mluví jako o odpadu.
příběh o manželovi, jeho mileně a jejím manželovi, se kterým si pro změnu užíváš ty, už netáhne? ![]()
Proč oživuješ a píšeš toto? kvůli pozornosti? i negativní pozornost je pozornost, ale nebylo by lepší, se zaměřit na to, co ti chybí v reálném životě? ![]()