Prostorný sporťák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
27.1.14 14:56

Tak zatím to vypadá na to GT3, které jsem původně zavrhla :-) Problém je, že nám moc možností se jít někam na ty kočárky podívat a porovnat. Asi budu zastavovat maminky na ulici :-) Teď jsem si totiž uvědomila, že u toho Jané je krátká ta rukojeť, což mi vlastně ani tak moc nevadilo, ale byl problém, tam mít tašku, když dítě spí. Jenom nevím, jestli to tak je i u Slalomu (měla jsem POwertwin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.1.14 14:58

@alviola ja ti na to co chces doporucim Speediho. Polohovani nozicek ma a projede vsechno. Mela jsem na prvniho obrika a mista tam mel dost a dost. Skoda ze sel z domu uzila bych ho i na druheho, ale nebylo kde skladovat a ted mam vcelku slusny sportak od kombinace tak uz se mi menit nechce ;)
Mozna je to tim posltrovanim ale me se zda GT3 pomerne uzke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 15:24

@quinny Jak má to Quinny dělané to polohování. Je to tak, že je zádová deska bez těch bočnic a na bocích je látka? A polohování na pásek? Nevím, jak to popsat, má to tak třeba na Britaxu Agile, že když se spustí záda, tak na bocích se odroluje ten potah, takže když dítě roztáhne ručičky, je to měkké a ta látka do boku něco pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.1.14 15:27

@alviola jj presne tak jak pises. Je todne podobne britaxu. Ten mam ted taky. Koukam mame podobny vkus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.1.14 15:28

@alviola mistem pro dite si myslim je Quinny bezkonkurencni. Jedinou mouchu kterou jsem na nem shledala byla striska, ktera je kratka, ale to jde lehce doresit ksiltem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 15:32

@Marťuše To GT3, jak má to boční polstrování, jak moc se! postaví" :-) při sklopení do lehu. My co máme Patrona, tak tam se to sklopí úpně na kolmo a je sz toho taková úzká vanička, ale třeba U Inglesiny Magnum je to takové rozevřenější, takže aspoň jakýs takýs prostor na ty ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 15:35
@quinny píše:
@alviola jj presne tak jak pises. Je todne podobne britaxu. Ten mam ted taky. Koukam mame podobny vkus :lol:

Nebo velké děti :lol:

Já ho chci ale kupovat z druhé ruky a tak mám trochu strach, jestli zvládne to naše ježdění :-) Koukala jsem, že se pordávají ty kočárky většinou tak 3 - 4 roky staré a to už i přijde dost. A novější zase jenom s korbičkou. No, mám ještě čas, do jara dojezdím s Inglesinou a jak ji prodám, tak se po něčem mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 15:42

A co Bumberide nebo Easywalker. Nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
27.1.14 16:04

@alviola Za me Baby Jogger, at uz Elite, nebo Summita. Gt3 je o dost tezsi, s tezkym ditetem citis kazde deko navic.
Ja mam Elita, je opravdu prostorny a lehky. Uvazovala jsem i o t PP, ale kvuli vaze sla do Elita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
27.1.14 16:06
@alviola píše:
Nebo velké děti :lol:Já ho chci ale kupovat z druhé ruky a tak mám trochu strach, jestli zvládne to naše ježdění :-) Koukala jsem, že se pordávají ty kočárky většinou tak 3 - 4 roky staré a to už i přijde dost. A novější zase jenom s korbičkou. No, mám ještě čas, do jara dojezdím s Inglesinou a jak ji prodám, tak se po něčem mrknu.

Ted ctu jeste, ze mas Inglesinu. Na ni jsem „zacinala“, pak jak prisly na radu sportaky, mela jsem dalsich pet nebo sest kocaru a BJ je jedinej, kterej se Inglesine vyrovna celkove - jak jizdni vlastnosti, tak prakticnost, prostor, kvalita. Inglesina je moje slabost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 16:11

@petulatko Jo, jo, Inglesina byl můj vysněnej kočárek, takže na druhého jsem prodala hroznou poslkou trojkombinaci a přes manželovy protesty pořídila Magnum :-) Ale malej má rok a je tam teda s fusakem tak, tak. Vidím to ještě na dva měsíce a budu to muset řešit.
Ten BJ mě v diskuzích taky zaujal, a le chtěla bych ho vidět naživo. Viděla jsem City Mini a je skoro stejný, jako můj Britax Agile a jak jsem koukala na ten Summite (když už, tak tenhle, fakt chci pořádný teréňák), tak řešení sedačky je obdobné, takže tady aspoň vím, co čekat :-)
A jaký má košík a jak je to s těmi nožičkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
27.1.14 16:22

@alviola ja mam elita a kamoska na mou radu koupila summita. Ten elite je trochu „hezci“ nazivo, summit je fakt sportovni formule. Muj dojem je, ze elite je prostornejsi, ale asi je to spis jen dojem. Ja jsem do summita nesla z duvodu, ze nema polohovaci rukojet a ja mam jen 160cm. Mela jsem strach, aby mi nebyl vysoky, ale co jsem jela pak s tim summitem, tak v poho. Takze jsem se kopala do zadku, ze jsem nevzala summita. Ten je totiz opravdu odpruzenim jak z jineho vesmiru. Samostatne odpruzene kazde kolo a k tomu ten system BJ, jak je ta sedacka jakoby zavesena, takze i ta na nerovnostech houpe. Elite je zas takovy praktictejsi, skladnejsi takze pokud ho ma clovek i na nakupy a pobihani po meste, prijde mi lepsi.Ale nema odrpuzena zadni kola.
Nozky ma polohovaci pouze elite. Ale ta sedacka je tak prostorna, ze diteti nohy skoro netrci ani pri sklopenych nozkach. To uz fakt musi byt obrik. Moje dcera ma 1,5 roku, 83cm a 11,5 kg a nozky ji trci ani ne od kotnicku, pokud sklopim nozky.
Asi tak :D kdyztak se klidne ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
27.1.14 16:27

@alviola jo a kosik ma tak akorat. Neni to ten pletemy kos jak na Inglesine, na ktery nalozis druhe dite :D, ale vleze se tam dost. Normalne plna vybava a to nejezdim s prebalovaci taskou, mam vse v kosi. Jen do nej nedostanes velkou vec, treba prave prebalovaci tasku, je tam uzsi prostor mezi sedackou. Takze se musi postupne. Ale to je jen o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 21:37

Holky, kdo máte GT3, nemohly byste mi některá změřit šířku zad v „ramenou“ při sklopené opěrce? Tedy to mezi těmi bočnicemi? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.1.14 21:51

@petulatko No já mám na tom Agile ty nožičky vyřešené tak, že se ta látka jakoby protlačí nahoru a to trošku ty nožičky podepře a v podstatě to stačí. Možná by to šlo i na tom Baby Joggeru?
A ještě by mě zajímalo, jak se chová to přední kolečko, když narazí na překážku. Dívala jsem se na video a to odpružení je řešené tak, že to kolečko jakoby zajíždí pod kočárek. Měla jsem to takhle řešené na Bugaboo Bee i Agile to tak má a sebemenší překžka je díky tomu nepřekonatelná, protože se ty kolečka zaseknou. Je mi jasné, že tady je to kolečko větší, ale taky musí zvládnout větší překážky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí