Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
6.6.12 19:00

@bobin ty dvě mladý (nemyslím Renátku) jsou přece vcelku v pohodě, ta zrzka Kamila mi přijde zatím obzvlášť příjemná a milá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.12 19:00

A já to neviděla… Možná večer na netu, až děti usnou. Jsem docela zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
6.6.12 19:18

Gabina je na :pocitac: :pocitac: A slečna herečka…Zrzka mi přijde fajn.Dnes se mi to libilo,až na ten dezert,smažený banán nic moc.Jinak to měla i hezky nazdobené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.6.12 19:30
@danyk píše:
tak to by po třech dnech u mě už protestoval, že krupičnou nebo vločkovou kaši nechce.To mi dělal manžel, tak jsem opravdu začala vařit, na co mám chuť já. :mrgreen:

To mě nenapadlo! :potlesk: Já se taky vždycky na ten dotaz dozvím variaci na „mě je to jedno, co chceš ty“. :zed: Takže čočka, lusky na kyselo, játra, chlebíčky s vlašským salátem a do pondělka jsem rozvedená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.6.12 19:32

Teď jsem rychle zkoukla dnešní díl. 8o Já nevim, ale ty lidi do toho pořadu musí asi splňovat kritéria debility. Tam se objeví tak málo normálních lidí, to je k pláči. :roll: A ten bramborák bych si dala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.12 19:42

Tak já dneska uvařila, na co mám chuť já (kuskus se zeleninou) a manžel si myslel, že ho chci otrávit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.6.12 19:52

@MuffinkaM no tak se přece neměl ptát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512

@KPKristy :mrgreen: Ten jsem předložila miulý týden. Taky na to chvilku koukal, snědl to, ale pak mě dostal ten dotaz „co jsme to měli?“. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
@KPKristy píše:
Tak já dneska uvařila, na co mám chuť já (kuskus se zeleninou) a manžel si myslel, že ho chci otrávit :mrgreen:

a chtělas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
6.6.12 20:28
@Silwinka87 píše:
Přesně tak.. :pankac: Já ráda uvařím,nevadí mi to-jediné co mi vadí je,že na otázku,co mám zítra uvařit?Slyším Mě je to jedno… :cert:
Potřebovala bych,nějaký školní jídelníček nebo něco-pro inspiraci.. :lol:

to přesně bych potřebovala já…zjistila jsem že vařím dokola pořád to samý :) takže asi jídelníček někde ze školy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.12 20:48
@danyk píše:
a chtělas?

Nechtěla a nakonec řekl, že to „bylo celkem dobrý“. Ale on je naprostý konzervativec, takže když mu předložím něco neobvyklého (pro něj je kuskus neobvyklý), nedůvěřivě to zkoumá, pak ochutná a já jen čekám, jak to okomentuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.6.12 21:52

@bobin Ta pondělní je pěkně namyšlená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.6.12 21:54

U nás se jí kuskus už běžně, dokonce častěji než rýže. Poprvé jsme ho měli před 8 lety, když jsme byli na dovolené na Djerbě, tam dělali moc dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.6.12 21:55

Dnešní menu vypadalo dobře, myslím, že bylo nejlepší z tohoto týdne. Akorát mě mrzí, že jí ta pubertačka dala jenom 5 bodů :zed: A to jsem čekala, že taktizovat bude spíš Gábina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.6.12 22:01

no ta pondělní je neuvěřitelně namyšlená, to co předvedla v pondělí zase taková delikatesa nebyla, upéct krkovici umí i pako a brambory smažené ve friťáku jsou fakt kulinářský skvost, ovšem úterý bylo taky plné delikates, jako opečený toust se sypaným sýrem, to je fakt síla, zbytek se mi líbil a dala bych si ho. Pěkně mě, ale naštvalo to co dneska předvedla slečna z úterý, že dala jen 5 bodů je fakt ubohé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí