Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobin ty dvě mladý (nemyslím Renátku) jsou přece vcelku v pohodě, ta zrzka Kamila mi přijde zatím obzvlášť příjemná a milá ![]()
A já to neviděla… Možná večer na netu, až děti usnou. Jsem docela zvědavá…
Gabina je na
A slečna herečka…Zrzka mi přijde fajn.Dnes se mi to libilo,až na ten dezert,smažený banán nic moc.Jinak to měla i hezky nazdobené.
@danyk píše:
tak to by po třech dnech u mě už protestoval, že krupičnou nebo vločkovou kaši nechce.To mi dělal manžel, tak jsem opravdu začala vařit, na co mám chuť já.
To mě nenapadlo!
Já se taky vždycky na ten dotaz dozvím variaci na „mě je to jedno, co chceš ty“.
Takže čočka, lusky na kyselo, játra, chlebíčky s vlašským salátem a do pondělka jsem rozvedená. ![]()
Teď jsem rychle zkoukla dnešní díl.
Já nevim, ale ty lidi do toho pořadu musí asi splňovat kritéria debility. Tam se objeví tak málo normálních lidí, to je k pláči.
A ten bramborák bych si dala. ![]()
Tak já dneska uvařila, na co mám chuť já (kuskus se zeleninou) a manžel si myslel, že ho chci otrávit ![]()
@KPKristy
Ten jsem předložila miulý týden. Taky na to chvilku koukal, snědl to, ale pak mě dostal ten dotaz „co jsme to měli?“. ![]()
@KPKristy píše:
Tak já dneska uvařila, na co mám chuť já (kuskus se zeleninou) a manžel si myslel, že ho chci otrávit
a chtělas?
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Já ráda uvařím,nevadí mi to-jediné co mi vadí je,že na otázku,co mám zítra uvařit?Slyším Mě je to jedno…
Potřebovala bych,nějaký školní jídelníček nebo něco-pro inspiraci..
to přesně bych potřebovala já…zjistila jsem že vařím dokola pořád to samý
takže asi jídelníček někde ze školy ![]()
@danyk píše:
a chtělas?
Nechtěla a nakonec řekl, že to „bylo celkem dobrý“. Ale on je naprostý konzervativec, takže když mu předložím něco neobvyklého (pro něj je kuskus neobvyklý), nedůvěřivě to zkoumá, pak ochutná a já jen čekám, jak to okomentuje ![]()
U nás se jí kuskus už běžně, dokonce častěji než rýže. Poprvé jsme ho měli před 8 lety, když jsme byli na dovolené na Djerbě, tam dělali moc dobrý ![]()
Dnešní menu vypadalo dobře, myslím, že bylo nejlepší z tohoto týdne. Akorát mě mrzí, že jí ta pubertačka dala jenom 5 bodů
A to jsem čekala, že taktizovat bude spíš Gábina.
no ta pondělní je neuvěřitelně namyšlená, to co předvedla v pondělí zase taková delikatesa nebyla, upéct krkovici umí i pako a brambory smažené ve friťáku jsou fakt kulinářský skvost, ovšem úterý bylo taky plné delikates, jako opečený toust se sypaným sýrem, to je fakt síla, zbytek se mi líbil a dala bych si ho. Pěkně mě, ale naštvalo to co dneska předvedla slečna z úterý, že dala jen 5 bodů je fakt ubohé