Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
To už ve mně vzbuzuje dojem, že jí zapatili, aby ze sebe dělala blbku. Je tohle možný?
No spíše to vypadá, že je fakt tak hloupá a naivní ![]()
Jako já v sedmnáci taky netušila (teda, co je losos jsem věděla) a neuměla vařit, ale tak se snad nehlásím do takové soutěže, proboha! ![]()
Dělá ze sebe krávu před celým národem. Ale tak asi se ráda ukazuje, no ![]()
holky pamatujete si takovou tu hatla patla blondýnu, taky 17, co se dala na vaření. Dělaal tenkrát kačenu, do nesla si ji celou a nevěděla, kde jsou prsa a jak patlal ty knedlíky
Takhle mi přijde, že bud epodobný exemplář, včera jsme se fakt bavila a dneska asi smíchy puknu. Jinak ta pondělní hostitelka mi přijde taky extra sebevědomá, prý žádná konkurence
@wjerushka píše:
holky pamatujete si takovou tu hatla patla blondýnu, taky 17, co se dala na vaření. Dělaal tenkrát kačenu, do nesla si ji celou a nevěděla, kde jsou prsa a jak patlal ty knedlíkyTakhle mi přijde, že bud epodobný exemplář, včera jsme se fakt bavila a dneska asi smíchy puknu. Jinak ta pondělní hostitelka mi přijde taky extra sebevědomá, prý žádná konkurence
Tak na tu jsem přesně pomyslela, když koukám na tuhle expertku…
Holky,já se divim,že to dnešní dílo hostitelky ještě nikdo nekomentuje ![]()
Azu po tatarsku byla teda věda
To by opravdu zvládla jen pokročilá kuchařka
A ten předkrm,ach jo ![]()
No @kristy84 ty ale netušíš jak je těžké správně nakrájet maso a kolik máš přidat kečupu a rajského protlaku
![]()
Tak ta tomu dneska dala..
To by uvařil i můj 10-ti letý synovec..
A ještě se cítila ukřivděná..
Jako maso s kečupem a bebe řezy,studený toast a nastrouhaný sýr..Jak s tím může někdo vlézt do televize… ![]()
@wjerushka píše:
holky pamatujete si takovou tu hatla patla blondýnu, taky 17, co se dala na vaření. Dělaal tenkrát kačenu, do nesla si ji celou a nevěděla, kde jsou prsa a jak patlal ty knedlíkyTakhle mi přijde, že bud epodobný exemplář, včera jsme se fakt bavila a dneska asi smíchy puknu. Jinak ta pondělní hostitelka mi přijde taky extra sebevědomá, prý žádná konkurence
Myslíš tuhle, žeo
http://www.youtube.com/watch?…
![]()
Tak škaredé počasí mi dovolilo se po dlouhé době podívat na prostřeno a jaká to byla legrace
Včerejší návrat na co to je? Losos je ryba mě dostal
Dnes slečna perlila..Předkrm snad nemohla myslet vážně
![]()
Ten překrm byl strašnej, nechápu, proč jim to nezapekla
Řekly jí jenom, že jim to nechutná a ona se cítila hrozně ublížená a brečela
To bych jí chtěla vidět, kdyby byla s někým ve skupině, kdo tam fakt prudil
A to její bydlení bylo fakt děsný, hromada nábytku na mini prostoru a ještě mezi nima spalo mimino.
Ta včerejší hostitelka je pěkná megera, prý proč bych se s nima měla bavit
Je nasraná, pt tam není žádný chlap ![]()
@Cheyenne píše:
Myslíš tuhle, žeo![]()
http://www.youtube.com/watch?…
![]()
jo to je ona a zase jsem se bavila ![]()