Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
5.6.12 11:45
@KPKristy píše:
To už ve mně vzbuzuje dojem, že jí zapatili, aby ze sebe dělala blbku. Je tohle možný? :roll:

No spíše to vypadá, že je fakt tak hloupá a naivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.12 11:47

Jako já v sedmnáci taky netušila (teda, co je losos jsem věděla) a neuměla vařit, ale tak se snad nehlásím do takové soutěže, proboha! 8o
Dělá ze sebe krávu před celým národem. Ale tak asi se ráda ukazuje, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
5.6.12 12:13

holky pamatujete si takovou tu hatla patla blondýnu, taky 17, co se dala na vaření. Dělaal tenkrát kačenu, do nesla si ji celou a nevěděla, kde jsou prsa a jak patlal ty knedlíky :lol: Takhle mi přijde, že bud epodobný exemplář, včera jsme se fakt bavila a dneska asi smíchy puknu. Jinak ta pondělní hostitelka mi přijde taky extra sebevědomá, prý žádná konkurence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.6.12 12:19

@wjerushka Tak patlalka s kachnou byla hustá :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.12 12:20
@wjerushka píše:
holky pamatujete si takovou tu hatla patla blondýnu, taky 17, co se dala na vaření. Dělaal tenkrát kačenu, do nesla si ji celou a nevěděla, kde jsou prsa a jak patlal ty knedlíky :lol: Takhle mi přijde, že bud epodobný exemplář, včera jsme se fakt bavila a dneska asi smíchy puknu. Jinak ta pondělní hostitelka mi přijde taky extra sebevědomá, prý žádná konkurence

Tak na tu jsem přesně pomyslela, když koukám na tuhle expertku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.6.12 18:43

Tak předkrm byl ovšem luxusní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
5.6.12 18:46

Holky,já se divim,že to dnešní dílo hostitelky ještě nikdo nekomentuje :mrgreen:
Azu po tatarsku byla teda věda :mrgreen: To by opravdu zvládla jen pokročilá kuchařka :mrgreen: A ten předkrm,ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.6.12 18:49

No @kristy84 ty ale netušíš jak je těžké správně nakrájet maso a kolik máš přidat kečupu a rajského protlaku 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.6.12 18:52

Ahojte..

Tak ta tomu dneska dala.. :zed: To by uvařil i můj 10-ti letý synovec.. :roll: A ještě se cítila ukřivděná..
Jako maso s kečupem a bebe řezy,studený toast a nastrouhaný sýr..Jak s tím může někdo vlézt do televize… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
157
5.6.12 19:31
@wjerushka píše:

Myslíš tuhle, žeo :twisted: :lol: http://www.youtube.com/watch?… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
5.6.12 19:33

Dnešní díl mě také velmi pobavil.. ale to se dalo čekat.. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.6.12 19:41
@RyBANA píše:
Tak předkrm byl ovšem luxusní :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
5.6.12 20:45

Tak škaredé počasí mi dovolilo se po dlouhé době podívat na prostřeno a jaká to byla legrace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Včerejší návrat na co to je? Losos je ryba mě dostal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dnes slečna perlila..Předkrm snad nemohla myslet vážně :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.6.12 22:49

Ten překrm byl strašnej, nechápu, proč jim to nezapekla :nevim: Řekly jí jenom, že jim to nechutná a ona se cítila hrozně ublížená a brečela :roll: To bych jí chtěla vidět, kdyby byla s někým ve skupině, kdo tam fakt prudil :lol: A to její bydlení bylo fakt děsný, hromada nábytku na mini prostoru a ještě mezi nima spalo mimino.

Ta včerejší hostitelka je pěkná megera, prý proč bych se s nima měla bavit :zed: Je nasraná, pt tam není žádný chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
6.6.12 07:13
@Cheyenne píše:
Myslíš tuhle, žeo :twisted: :lol: http://www.youtube.com/watch?… :lol: :lol:

jo to je ona a zase jsem se bavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek