Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no já viděla oba díly přes net a projela jsem si menu všech a přijde mi, že teda asi nic moc žádná. Taky si myslím, že tento týden to nebude žádná sláva.
Ta pondělní mi přijd enějaká poseldá chlapama, na každý vyzvídala jak je na tom, chtěla chlapa, že by se zamilovali, tý asi fakt chlapi chybí
Mi je ta Katka strašně nepříjemná a falešná, když se začne smát, tak mám chuť přepnout, tenhle týden je divná parta, asi se ještě pořádně pohádají
. Ani ta Ivana mi moc nesedí, jak vše kritizuje, nic se jí nelíbí.
Ze včerejšího menu zkusím dezert, že takový jsem ještě nedělala.
No teda holky to musel být dneska gastro zážitek, a jak machrovala že nasadí laťku vysoko…, no kdyby mi někdo dal takový jídlo tak mu to asi taky omlátím o hlavu. Hlavně ten předkrm musel být děsnej.
tak já nevím, nepřijde mi, že byla zas o tolik horší než ta pondělní Katka (ta ji mimochodem pěkně potopila, přitom na ni tak spolíhala) ale to jej sebevědomí, to bych teda chtěla mít
Já jsem to dnes viděla z tohoto týdne poprvé a parta se mi moc nelíbí.Dnešní celerové menu se mi moc nelíbilo.Dezert mohl být moc dobrej.
Z dnešního celerového menu bych asi hodila. Vybrat takhle jednostranně zaměřené jídlo je docela sebevražedné, protože je jasné, že když udělám rybí menu (od předkrmu až po dezert), tak mi tam hodí lidi, kteří ryby nesnáší.
@JanaK88 mám naprosto stejný nazor.I když to dnes nebylo o moc lepší ![]()
taky by mi asi po dnešku lezlo kuře i ušima, i když mohlo být všechno dobrý, tak mít 3 chody kuře no nevím, jeslti bych byla úplně štastná
A mně se zase dnešní menu líbilo, měla to i pěkně načančaný ![]()
Včerejší vaření jsem prošvihla, tak se na to mrknu zítra na netu, jsem na to celerové menu zvědavá ![]()
Iva a Lucka - prisery.
A Iva jeste se prizna, ze potrebuje penize - a kdo ne???
Lucka je jedovata, az na bliti..
![]()