Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janca84 píše:
Teda ty dvě nány intrikářský![]()
Já bych to té dnešní hostitelce přála,aby vyhrála.
To já taky, byla mi nejsympatičtější z celého týdne ![]()
@JanaK88 píše:
@Korrrinka Myslíš domácí tatarku? Vezmeš kupovanou majonezu, dáš do toho kyselou okurku a trošku hořčice (nebo jak to dělal někdo tenhle týden) a říkala, jak je úžasně domácí![]()
![]()
Tu vyráběla ta pondělní holka ![]()
@MUFICE Asi myslím tuhle, ony my všechny ty slepice splývají ![]()
Holky, šetřete nadávkami. Příští týden bude Prostřeno „od nás“ z jihu, to bude určitě zase výkvět ![]()
@JanaK88 A nebo,že ho dělají prvně
To mě baví:-) Já to v pondělí viděla jen chvilku,tak nevím,že tam dělala domácí tatarku(hodně se dělá v hospodě). A tvoje alergie je docela mazec ![]()
tak jsem zkoukla tři díly dneska…stihla jsem to před hokejem
a nevím u čeho se víc budu rozčilovat…mě teda ta včerejší nepřišla sympatická já mám všeobecně averzi na ty trenérky pár jsme jich v práci zažila …ale uvařila dobře a bydlení měla taky pěkný…rozhodně nebyla na 5 nebo 6 bodů…podle mě měla na výhru největší právo…
a celerová královna…nepřišla vám, že fetuje? mě trochu jo…taková vyklepaná, náladová, velký panenky, ošklivá pleť…
a ta s tatarkou…jak volala o pomoc co tam má dát…no hrůza
no a Iva si byla příliš jistá…
holky, kdo to teda vyhrál, Ta Iva? Já si ppáteční díl zatím nestihla pustit a už to asi nestihnu, ač jsme na ni byla nejvíc zvědavá.
Já jsem neviděla ten díl s tou paní co vyhrála. Strašná byla ta celerová. Ta páteční kočka mi byla sympatická, přála jsem jí i výhru.
@wjerushka píše:
Co tam zase ta ponděln předvádí?
No, je to taková trubka ![]()
mně se líbí,že když to hostiteli nejde,patlá tak to skoro všem a vše chutná a když si říkám jak to dělá super a jde to někomu od ruky i to pěkně vypadá tak hodnocení nic moc ![]()
@dzarunka píše:
mně se líbí,že když to hostiteli nejde,patlá tak to skoro všem a vše chutná a když si říkám jak to dělá super a jde to někomu od ruky i to pěkně vypadá tak hodnocení nic moc
přesně
čím větší matlal/ka, tím víc to našinec ocení ![]()
ta klára mi leze na nervy, tu bych nejradši od stolu vyhodila, jak se ve všem hnípe. Jinak ten dnešní hostitel vypadal dost schopně, tipovala jsme ho na víc bodů