Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já ve 12 zkoušela teda píct, to jo,a le vařit? No mě to nebavilo ani v těch 17, ona mi do toho začala krafat máma, pak mě odstavila na takovýto akorát krájení míchání, což mě nebavilo, tak jsme nevařila. Začala jsem až na kolejích a pak už jsem bydlela sama, tak pak
Ale tak jasně, že člověk něco uvaří ve dvanácti, v sedmnácti. Ale je potřeba zhodnotit, jestli je to zrovna do soutěže o vaření… ![]()
@KPKristy píše:
Ale tak jasně, že člověk něco uvaří ve dvanácti, v sedmnácti. Ale je potřeba zhodnotit, jestli je to zrovna do soutěže o vaření…
To její teda zrovna ne
A když to tak sleduju, tak tam byla i hromada lidí v různém věku a vařili taky strašně.
To jo, vaření není o věku, ale o zkušenostech. Já začala vařit docela brzo, ségra k tomu nikdy moc nebyla. Já ve vaření stagnovala, protože jsem neměla pro koho, ségra si nabrnkla jedlíka (nakonec si ho i vzala) a během pár měsíců se naučila vařit všechno ![]()
@KPKristy píše:
To jo, vaření není o věku, ale o zkušenostech. Já začala vařit docela brzo, ségra k tomu nikdy moc nebyla. Já ve vaření stagnovala, protože jsem neměla pro koho, ségra si nabrnkla jedlíka (nakonec si ho i vzala) a během pár měsíců se naučila vařit všechno
To máš pravdu a taky záleží, jestli tě to baví nebo ne. Já třeba vařím ráda, je to jediná domácí práce, to mě baví ![]()
Jsem zvědavá na dnešní díl, ty 2 co už vařily budou určitě taktizovat a kritizovat ![]()
Já taky vařím ráda, jen kdyby mi to někdo vymýšlel. Každý den vymyslet jídlo, je pro mě peklo. A manžel mi na dotaz, co mám uvařit, ještě řekne - uvař co chceš, na co máš chuť ![]()
@KPKristy píše:
Já taky vařím ráda, jen kdyby mi to někdo vymýšlel. Každý den vymyslet jídlo, je pro mě peklo. A manžel mi na dotaz, co mám uvařit, ještě řekne - uvař co chceš, na co máš chuť
Přesně tak..
Já ráda uvařím,nevadí mi to-jediné co mi vadí je,že na otázku,co mám zítra uvařit?Slyším Mě je to jedno… ![]()
Potřebovala bych,nějaký školní jídelníček nebo něco-pro inspiraci.. ![]()
Tak ve 12 jsem se teprve učila vařit,muj tatik byl takovy pokusny kralik,ale chtěl to sam, mamka byla v praci a on si potrpěl na teple obědy.Začatky byly fakt neslavne ,třeba mi sekana shořela v troubě
nebo jsem nudle dala vařit do studene vody
jednou mi pšoukl tlakač s hrachovkou
a museli jsme malovat
@KPKristy píše:
Já taky vařím ráda, jen kdyby mi to někdo vymýšlel. Každý den vymyslet jídlo, je pro mě peklo. A manžel mi na dotaz, co mám uvařit, ještě řekne - uvař co chceš, na co máš chuť
tak to by po třech dnech u mě už protestoval, že krupičnou nebo vločkovou kaši nechce.To mi dělal manžel, tak jsem opravdu začala vařit, na co mám chuť já. ![]()
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Já ráda uvařím,nevadí mi to-jediné co mi vadí je,že na otázku,co mám zítra uvařit?Slyším Mě je to jedno…
Potřebovala bych,nějaký školní jídelníček nebo něco-pro inspiraci..
Holky, u nás je to to samé
Chodím se inspirovat do této diskuze:
https://www.emimino.cz/…nkovani/967/#…
Já jsem moc ráda, že po 11 letech mateřský konečně vařím jen o víkendu. Na to se skoro těším. Ale každý den, to nesnáším.
No teda tojsou scénáře .Jedné je na
druhý to nechutná a bude pořád tvrdit že to vyhraje kráva že na ní nikdo nemá takové lidi nesnáším a ty mladý holky teda takový fajnovky hrůza
inteligentky . Každá se ofrnuje přitom by snědly i nevim co Komentář na jídlo se vůbec netěším
Ta Renata je fakt trapná
Normálka by potřebovala profackovat, at se vzpamatuje holka. Gábina je snad bez komentáře a mám ten pocit, že Marika se jí začne podobat, jak uvařila