Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobin víš co, ale zase on byl první, takže to všichni po něm dobře věděli. A snažit se ho přesvědčit je prostě ztráta času a energie. A mě bylo sympatický, že i když nejí maso, tak ho do menu zařadil. A uvařil luxusně ![]()
Ahoj, tady je už 2 týdny mrtvo
Koukala jsem dnes na VIP Prostřeno, kde vařila Aichmajerka, ale to její patlání v kuchyni byla katastrofa
Nejvíc mě dostalo, jak zkoumala ten návod na muffiny z krabice a prý jak je velké vejce S a M
![]()
Včera to byla hrůza. By mě zajímalo k čemu má všechny ty přístroje, když vlastně nevaří. A doma to u nich taky nevypadalo nějak zázračně, jsem čekala něco lepšího
Ale jsem zvědavá, co předvedou ostatní. Jenom chlap z toho byl na prášky a pořád mi to chtěl přepínat.
Tůhle byla v Česko na talíři a tam povídala, že nevaří, že to neumí bez odbornýho dohledu.
Já viděla jenom kousek, ale to hlavní jídlo pro mě nevypadalo zrovna vábně. Brambory bych si dala, ale jinak mi to lákavý nepřišlo. Ale třeba to chutnalo dobře. ![]()
@lucenka píše:
Včera to byla hrůza. By mě zajímalo k čemu má všechny ty přístroje, když vlastně nevaří. A doma to u nich taky nevypadalo nějak zázračně, jsem čekala něco lepšíhoAle jsem zvědavá, co předvedou ostatní. Jenom chlap z toho byl na prášky a pořád mi to chtěl přepínat.
U nich totiž vaří manžel, ona cpe dětem skleničky ![]()
@MuffinkaM To máš pravdu, ten hlavní chod vypadal divně a ona jim to prskla na talíř, jak prasati
Zdeněk by z ní vyrazil dveře ![]()
@lucenka píše:
Včera to byla hrůza. By mě zajímalo k čemu má všechny ty přístroje, když vlastně nevaří. A doma to u nich taky nevypadalo nějak zázračně, jsem čekala něco lepšíhoAle jsem zvědavá, co předvedou ostatní. Jenom chlap z toho byl na prášky a pořád mi to chtěl přepínat.
@lucenka
Ten můj z ní byl hotovej včera, když vařil Pomík a ona se lekla, že chytne od flambovaný zmrzliny ![]()
@lucenka píše:
Evička je asi dost škudla na peníze, několikrát tam zmínila, víš co to stojí, tokil peněz jsem utratila a pod…
od takové dámy bych takové slova nečekala navíc před kamerou. Jinak z jejího jídla bych si nedala asi nic, ale Pomíkovo menu by mi asi chutnalo vše
![]()
Jo to menu od Pomejeho vypadalo dobře, jenom nevím jak bych se odvalila od stolu
Evička je asi trošku jednodušší. Ale už se těšim na dnešní díl.
@lucenka píše:
Jo to menu od Pomejeho vypadalo dobře, jenom nevím jak bych se odvalila od stoluEvička je asi trošku jednodušší. Ale už se těšim na dnešní díl.
Dneska už jsem říkala manželovi, že to koleno si taky uděláme o víkendu na grilu ![]()
Tak včera jsem bohužel neviděla - ale teď koukáme, a musím uznat, že má Agáta krásné bydlení ![]()
@IvkaH píše:
Evička je asi dost škudla na peníze, několikrát tam zmínila, víš co to stojí, tokil peněz jsem utratila a pod…od takové dámy bych takové slova nečekala navíc před kamerou. Jinak z jejího jídla bych si nedala asi nic, ale Pomíkovo menu by mi asi chutnalo vše
![]()
![]()
To teda je, když nemá ani na skleničky za pár Kč a dává jim pití do hrnků ![]()
@IvkaH píše:
Dneska už jsem říkala manželovi, že to koleno si taky uděláme o víkendu na grilu
Taky jsem přemyšlela o kolenu dala bych si, tak uvidíme jestli bude
![]()
@lucenka píše:
Jo to menu od Pomejeho vypadalo dobře, jenom nevím jak bych se odvalila od stoluEvička je asi trošku jednodušší. Ale už se těšim na dnešní díl.
To já bych se taky asi odvalila od stolu
To jo Evička je trochu jednodušší..