Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
12.6.12 11:24

@bobin víš co, ale zase on byl první, takže to všichni po něm dobře věděli. A snažit se ho přesvědčit je prostě ztráta času a energie. A mě bylo sympatický, že i když nejí maso, tak ho do menu zařadil. A uvařil luxusně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.6.12 00:00

Ahoj, tady je už 2 týdny mrtvo :mavam: :lol: Koukala jsem dnes na VIP Prostřeno, kde vařila Aichmajerka, ale to její patlání v kuchyni byla katastrofa :mrgreen: Nejvíc mě dostalo, jak zkoumala ten návod na muffiny z krabice a prý jak je velké vejce S a M :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.6.12 07:10

Včera to byla hrůza. By mě zajímalo k čemu má všechny ty přístroje, když vlastně nevaří. A doma to u nich taky nevypadalo nějak zázračně, jsem čekala něco lepšího :) Ale jsem zvědavá, co předvedou ostatní. Jenom chlap z toho byl na prášky a pořád mi to chtěl přepínat.

• Citovat
  • Upravit
7512
26.6.12 09:48

Tůhle byla v Česko na talíři a tam povídala, že nevaří, že to neumí bez odbornýho dohledu. 8o Já viděla jenom kousek, ale to hlavní jídlo pro mě nevypadalo zrovna vábně. Brambory bych si dala, ale jinak mi to lákavý nepřišlo. Ale třeba to chutnalo dobře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.6.12 18:19
@lucenka píše:
Včera to byla hrůza. By mě zajímalo k čemu má všechny ty přístroje, když vlastně nevaří. A doma to u nich taky nevypadalo nějak zázračně, jsem čekala něco lepšího :) Ale jsem zvědavá, co předvedou ostatní. Jenom chlap z toho byl na prášky a pořád mi to chtěl přepínat.

U nich totiž vaří manžel, ona cpe dětem skleničky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.6.12 18:21

@MuffinkaM To máš pravdu, ten hlavní chod vypadal divně a ona jim to prskla na talíř, jak prasati :zed: Zdeněk by z ní vyrazil dveře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.6.12 18:36
@lucenka píše:

@lucenka
Ten můj z ní byl hotovej včera, když vařil Pomík a ona se lekla, že chytne od flambovaný zmrzliny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.6.12 18:40
@lucenka píše:

Evička je asi dost škudla na peníze, několikrát tam zmínila, víš co to stojí, tokil peněz jsem utratila a pod… :zed: od takové dámy bych takové slova nečekala navíc před kamerou. Jinak z jejího jídla bych si nedala asi nic, ale Pomíkovo menu by mi asi chutnalo vše :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.12 19:27

Jo to menu od Pomejeho vypadalo dobře, jenom nevím jak bych se odvalila od stolu :) Evička je asi trošku jednodušší. Ale už se těšim na dnešní díl.

• Citovat
  • Upravit
74219
27.6.12 19:34
@lucenka píše:
Jo to menu od Pomejeho vypadalo dobře, jenom nevím jak bych se odvalila od stolu :) Evička je asi trošku jednodušší. Ale už se těšim na dnešní díl.

Dneska už jsem říkala manželovi, že to koleno si taky uděláme o víkendu na grilu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
27.6.12 20:27

Tak včera jsem bohužel neviděla - ale teď koukáme, a musím uznat, že má Agáta krásné bydlení :-)

• Citovat
  • Upravit
50124
28.6.12 09:27
@IvkaH píše:
Evička je asi dost škudla na peníze, několikrát tam zmínila, víš co to stojí, tokil peněz jsem utratila a pod… :zed: od takové dámy bych takové slova nečekala navíc před kamerou. Jinak z jejího jídla bych si nedala asi nic, ale Pomíkovo menu by mi asi chutnalo vše :oops: :oops: :oops:

To teda je, když nemá ani na skleničky za pár Kč a dává jim pití do hrnků :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
28.6.12 15:08

@IvkaH Dobrej nápad.. :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 20:49
@IvkaH píše:
Dneska už jsem říkala manželovi, že to koleno si taky uděláme o víkendu na grilu :mrgreen:

Taky jsem přemyšlela o kolenu dala bych si, tak uvidíme jestli bude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 20:51
@lucenka píše:
Jo to menu od Pomejeho vypadalo dobře, jenom nevím jak bych se odvalila od stolu :) Evička je asi trošku jednodušší. Ale už se těšim na dnešní díl.

To já bych se taky asi odvalila od stolu :lol: :lol: To jo Evička je trochu jednodušší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí