Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
26.7.12 12:28
@MUFICE píše:
Já teda Dolinovou nemusím už od doby, co byla ještě v počasí na Nově :lol:

taky ji nemám ráda. Asi si jdu pustit ještě její díl, at vidím ten zázrak teda. Ale o to víc mě bude vytáčetm pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.7.12 12:38
@wjerushka píše:
taky ji nemám ráda. Asi si jdu pustit ještě její díl, at vidím ten zázrak teda. Ale o to víc mě bude vytáčetm pak

Právě že nic moc. Bez receptu by nedala ani ránu, hlavně že všude nasypala konopný semínko… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.7.12 14:05
@wjerushka píše:
taky ji nemám ráda. Asi si jdu pustit ještě její díl, at vidím ten zázrak teda. Ale o to víc mě bude vytáčetm pak

Taky si to budu muset pustit, neviděla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.7.12 15:44
@CokeLady píše:
a vymyslela výraz „sněhánky“ (asi pro ní bylo moc dlouhé říkat „sněhové přeháňky“) :D

Jo, bylo to tak, říkala to tenkrát v jednom pořadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.7.12 21:39

Navratil prekvapil, s chuti bych si dala vsechno co pripravil a vyhru jsem mu prala, hlavne, ze nevyhrala Dolinova, ta nezklamala, 7 bodu za takovy hody, nechapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
26.7.12 22:11

Ten Oldrich si to zaslouzil :) skoda, ze jeho vareni nevidel muj chlap :? O vikendu razim na houby-udelal mi chute :oops: :) Dolinka at se jde vycpat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.12 22:43
@janine24 píše:
Andrlová byla úžasná, jen jsem vůbec nechápala přístup Dolinový. To vařila tak dobře, že měla takový hemzy? A srovnání, že jí chválily míň a neví proč :roll:

Podívej se na dnešní díl. Neviděla jsem celý, tak jsem to musela dokoukat na internetu. To bylo něco tak úžasného… jak on vařil vyrovnaně a s jakým nadšením. Mohla bych to vidět ještě 3×. Já se na to už vlastně nedívám, ale tento týden jsem viděla tři díly ze čtyř, kromě toho prvního. (Naštěstí, ta baba kazila celou sérii :zed:. Ke všemu pindy a přitom nepozná ani bazalku 8o.)
Fakt krásný díl to byl, s krásným člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.7.12 08:50

Fakt mě Dolinová zklamala, měla jsem o ní absolutně jiné mínění :( Ten závěr mě fakt pobavil „no tak za tu rýži a ty palačinky mohly být tenčí“ a dala 7 8o :roll: 8o No já padám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.7.12 12:12

Navrátilovi jsem výhru přála, vařil perfektně a asi ti bylo i dobrý. Omajdu na houbách miluju!
Dolinová nezklamala, ale tohle jsem nečekala. Zase hemzy, výhrady, přetvářka a nakonec sedmička. Falešná mrcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
27.7.12 14:42
@Len-til-kah píše:
Podívej se na dnešní díl. Neviděla jsem celý, tak jsem to musela dokoukat na internetu. To bylo něco tak úžasného… jak on vařil vyrovnaně a s jakým nadšením. Mohla bych to vidět ještě 3×. Já se na to už vlastně nedívám, ale tento týden jsem viděla tři díly ze čtyř, kromě toho prvního. (Naštěstí, ta baba kazila celou sérii :zed:. Ke všemu pindy a přitom nepozná ani bazalku 8o.)
Fakt krásný díl to byl, s krásným člověkem.

dneska jsem si to pustila, byla jsme na něj zvědavá a přesě jsi to popsala :potlesk: Dolinová mi přijde tupá jak sekyra, no reprezentuje sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
27.7.12 14:52

Taky jsem to panu Navrátilovi moc přála, měl vyhrát rovnou, kdyby ta Dolinová nebyla tak tupá. To jeho vaření a přístup k hostům, to bylo jak nějaká pohádka, moc krásné. Úplně jsem se u toho cítila skvěle a to jsem ani nebyla host. :lol: Moc jsem mu to přála. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.7.12 15:05

Já jsem to přála Andrlové nebo Navrátilovi, uvařili skvěle a byli vynikající hostitelé. Dolinová byla trapná husa, asi jí frajerce nedošlo, že to pak ti její spolustolovníci uvidí v televizi a udělají si na ni asi jiný obrázek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
30.7.12 21:59

Po dlouhé době jsem viděla večerní Prostřeno a radost se na to dívat! Hrubešová je teda machr, krásně všechno nachystané, nazdobené. Parta se mi zdá dobrá. Hemala je hrozně příjemnej, krásně mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.7.12 06:53

Jéé, tak já včera prošvihla Hrubešovou? To je škoda, u nás běžela olympoška. Hrubešovou ráda nemám, ale její vaření to, tak to mě mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 07:06

Tak včera mě to udivilo, nečekala jsem tak vysoce profesionální přístup a vysokou gastronomii, trochu mě to i naladilo na stejnou vlnu, malé porce a jen tak si to jídlo vychutnávat a ne zaplácnout žaludek… Jen mě trochu mrzí, že tam nebylo trošinku víc z jejího soukromí, ne že bych byla zvědavá, ale takový jemný náznak, jak kdo žije se mi líbí… Ale chápu to, že si chtějí chránit soukromí?! Každopádně klobouk dolů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí