Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
1.8.12 22:02

No mne vadi, ze ona na to proste kouka moc profi, kouka na to podle sveho stylu a podle toho co umi a nejak uz se nevciti do toho, ze ostatni jsou amateri :nevim:. Kdo mne mile prekvapil je Brozova, ta ma u mne plus. A Sasa mi prisel dneska navatej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
1.8.12 22:03
@1aktak1 píše:
Hrubeška se zase předvedla, holky, mě asi fakt leží v žaludku :mrgreen: :roll:

Mě taky začíná sr. t.Její znuděnej pohled na P. Kožíška byl fakt trapnej…A kafrá a kafrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.8.12 22:09

Mně se tu potvrzuje, že by člověk neměl dát na drby. Brožovou jsem vůbec nemusela, ale ve skutečnosti je milá. Stejně jako Trávňa na mě působil jako slizák, ale nakonec je celkem fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
1.8.12 22:13
@KPKristy píše:
Mně se tu potvrzuje, že by člověk neměl dát na drby. Brožovou jsem vůbec nemusela, ale ve skutečnosti je milá. Stejně jako Trávňa na mě působil jako slizák, ale nakonec je celkem fajn…

Jo, jo. Brožová je zatím hrozně fajn, lidská, milá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.8.12 22:18
@janca84 píše:
Jo, jo. Brožová je zatím hrozně fajn, lidská, milá :palec:

No, mě právě jednou popisovala kamarádka, že když ji líčila na nějakou přehlídku, tak prý katastrofa. Namyšlená, protivná, najednou nechtěla předvádět určené věci a podobně. Tak jsem si říkala, že je to pipina. Ale teď je fakt příjemná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.8.12 22:19
@janca84 píše:
Jo, jo. Brožová je zatím hrozně fajn, lidská, milá :palec:

naprostej souhlas, hlavne je mi sympatickej jeji pristup k jidlu, nad nicim neohrne nos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.8.12 22:19

Jako mě teda Brožová přijde, že je pořád v roli a pořád hraje, ale příjemná tam je, to se musí nechat ;)

• Citovat
  • Upravit
10017
1.8.12 22:21
@1aktak1 píše:
Jako mě teda Brožová přijde, že je pořád v roli a pořád hraje, ale příjemná tam je, to se musí nechat ;)

tak i to je mozny, ze to na nas dobre hraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.8.12 22:23
@papavlinka33 píše:
No nevim nevim, myslím že Hemala pěkně kecal že to dělal všechno sám, mám dojem že ti dva kuchaři co tam kmitali tak makali na jeho žrádle. Bylo vidět že když chystal to maso tak tam měl maso jen na jednu porci, zbytek zmákli hoši profíci. Další věc je že to tam měl všechno nachystaný, uvařenej bešamel, chřest taky hotovej, všechno nakrájený a odměřený v miskách. To bych taky zmákla uvařit, teda spíš zamíchat. Navíc chlap kterej tvrdí že vařit neumí by jistě takový jídlo a menu nevymyslel.

Presne. Fakt to ocural, jak mohl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.8.12 22:25
@clovek píše:
No mne vadi, ze ona na to proste kouka moc profi, kouka na to podle sveho stylu a podle toho co umi a nejak uz se nevciti do toho, ze ostatni jsou amateri :nevim:. Kdo mne mile prekvapil je Brozova, ta ma u mne plus. A Sasa mi prisel dneska navatej :lol:

Naopak, ona umm, zna, pozna, kdo vari a kdo keca. Kdyby chtela, tak je sejme poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
1.8.12 22:50

Víte těžkou soudit člověka podle toho jak se chová v tv, i v takovémto pořadu všichni jen hrají. Máme v rodině jednu takovou která pracuje s „celebritami“ a co mi kolikrát vykládala to by člověk nevěřil. V tv třeba sympaťáci, ale ve skutečnosti kreténi jak se patří a obráceně. Na druhou stranu ji beru tak trošku s rezervou protože taky moc normální není, ostatně to nemlže být nikdo kdo dělá v schowbiznisu, normální člověk by to dělat nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.8.12 07:23
@Almondea píše:
Jojo, tady jsou všechny díly. :mavam:

Děkuji za odkaz, ale ten mi bohužel taky nefunguje. Nemám nainstalovaný potřebný program a ani si ho do pc nainstalovat nemohu. Ráda bych si Prostřeno pustila v práci do sluchátek, proto nemohu do pracovního pc instalovat programy :(
Myslela jsem, jestli je někdo nedáváte třeba na youtube nebo na nějakou jinou stránku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.8.12 10:38

@papavlinka33 jj,mamka ma znamou, pracuje jeko letuska a rikala, kolikrat ty celebrity maj strasny chovani… :nevim: Jinak jsem zvedava na Brozovou, jak bude kuchtit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
2.8.12 16:39

Jsem dneska koukala na netu a tak jako jo, taky si pomohl, a lerozhodně ne víc jak Trávníček. hrubešová mi dneska přišla vyloženě rýpavá opravdu. Brožová mě opravdu mile překvapila, sní všechno, všechno pochválí, je fakt fajn, jsem na ni zvědavá, akorát to asi uvidím zase na netu ze zpožděním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
2.8.12 16:40

Jinak třeba ségra dělala recepční ve fitku, kam tyhle „VIP“ chodí posilovat aprej děs běs. přijedou v drahý audině a dělá jim tam problém cálnout kafe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí