Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja nevim, nejak si neumim predstavit, ze by mne utahnul starej dedek na jidlo
![]()
@clovek píše:
No ja nevim, nejak si neumim predstavit, ze by mne utahnul starej dedek na jidlo![]()
Pak tedy jedině na prachy, protože na co jinýho? Na scvrklýho *** asi těžko. Možná sexy mozek
… ![]()
@KPKristy no to je jasny, ze na prachy
. Ale myslim si, ze zrovna Vyskocil nebude nejak extremne za vodou ![]()
@KPKristy píše:
Pak tedy jedině na prachy, protože na co jinýho? Na scvrklýho *** asi těžko. Možná sexy mozek…
možná na to, že je to herec ![]()
@hofka píše:
Třeba je to pořádnej sexouš:-)
Jo, to von asi bude, když na něj letí mladá. Ale mě se zdá spíš slizouš ![]()
Sexouš, slizouš, asi obojí. Dyť on ty své rozvody snášel docela těžko, někde se nechal slyšet, že ho o všechno obraly (Anife a Andrlová). Podle mě to nemá dlouhýho trvání, mladá procitne a bude pryč… To je příšerný, dyť to je jako její děda?!
Nevíte, kdo bude tento týden? Jestli se jako mám těšit!!!
Tak co holky, kouka nektera z vas tento tyden? Co na to rikate? Me docela prekvapila Anife, sem ji moc nemusela ale zacinam ji docela prichazet na chut..Je hodne sva a hodne ukecana, alespon si na nic nehraje a rekne vse tak, jak si mysli..Dokonce mi dnes muz rika, ze si mysli, ze Anife je vic ukecana nez ja,,A to je pry co rict..
Jinak vsichni ostatni vypadaj taky v pohode, takze to bude prijemnej tyden, si myslim..Petra Cernocka vypada suprove na svuj vek.. ![]()
Dneska jsem koukala a s Anife byla sranda. Je šíleně ukecaná a taková střelená
![]()
Já jsem zase zapomněla
. Ale to složení mi přijde nic moc, tak možná i proto…
Takova mila particka, zatim proti nikomu nic nemuzu rict, u Anife se bavim tem jejim kecum a z toho jejiho jidla bych si dala vsechno, obzvlast ty predkrmy musely bejt zradylko. Cernocka vypada fakt skvele
@clovek píše:
Takova mila particka, zatim proti nikomu nic nemuzu rict, u Anife se bavim tem jejim kecum a z toho jejiho jidla bych si dala vsechno, obzvlast ty predkrmy musely bejt zradylko. Cernocka vypada fakt skvele
vypadá super, hodnš chválila, jen na to kolik chvály dala, bylo málo bodů ![]()
Me treba docela prekvapilo, ze si ty vyhry ty nase VIPky nechavaj..Kdyz jsem koukala na anglicky prostreno, tak tam znamy osobnosti davali vzdycky vyhru na nejakou charitu,,nebo jako pomoc pro deti..Preci jen, jsou to verejne zname osobnosti. Treba se mi libilo, jak to chtela udelat Bara Nesvadbova.. ![]()
@marketta1 Tady to taky dávali na charitu, když byly speciální díly. Třeba Boušková s Vydrou to dali na nějakou koňskou farmu.