Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A večer jsem koukala na VIP. Potvrdila jsem si, že ta Nesvadbová je taky pěkná pipina.-)
No mě nejvíc pobavila Nesvatbová s Bibi, když její malá řekla, že nejí maso, ale normálně jí rohlík s vysočinou ![]()
@hofka píše:
A večer jsem koukala na VIP. Potvrdila jsem si, že ta Nesvadbová je taky pěkná pipina.-)
I já jsem si to potvrdila, mě tedy neuchvátila. A to, že na desetiletou dceru (nebo kolik jí je) hraje divadýlko, že vysočina není maso, tak to je drsný
. Maso nejí, protože mají rády zvířata, ale Bibča se láduje vysočinou. Ať žijou prasátka (nebo z čeho to je)
![]()
@KPKristy píše:
I já jsem si to potvrdila, mě tedy neuchvátila. A to, že na desetiletou dceru (nebo kolik jí je) hraje divadýlko, že vysočina není maso, tak to je drsný. Maso nejí, protože mají rády zvířata, ale Bibča se láduje vysočinou. Ať žijou prasátka (nebo z čeho to je)
![]()
tak to není vina Bibiany, a Nesvadbovou odcela chápu, ta holka by asi nejdela skoro nic.
Nesvatbová mi ale sympatická fakt není, strašně afektovaná, nafoukaná, rozcapuje se. Ta Bibi je příjemná a chytrá
@byron, já vím, že to není její vina, jen mě zarazilo to pokrytectví. Jednou to Bibče někdo stejně prokecne a ona se půjde věšet, že papala zvířátka, i když nechtěla ![]()
@KPKristy nj, to je pravda. Podle mě ale to nemá tak moc ze svého přesvědčení, atkže to snad neponese těžce..
Bibiana je ve vyjadřování taková docela nedětská, myslím, že díky matce, která z ní chce mít extra vychovanou způsobnou holčičku.
@byron píše:
@KPKristy nj, to je pravda. Podle mě ale to nemá tak moc ze svého přesvědčení, atkže to snad neponese těžce..
No a právě to, že nejí maso z vlastního přesvědčení, je taky děsný. Máma má ráda zvířátka, takže dítě nikdy neochutná řízek
. Je to trapný…
@KPKristy píše:
No a právě to, že nejí maso z vlastního přesvědčení, je taky děsný. Máma má ráda zvířátka, takže dítě nikdy neochutná řízek![]()
. Je to trapný…
joi já vím ale tak děti koprujou rodiče, co se dá dělat.
Jinak mi ta Bibi nevadí, je chytrá, milá, šikovná, hezká. Rozhodně příjemnější než máma. Jako nechci ji tu pomlouvat tu Báru, moc mi ale nesedí
Tak nevím, jestli ta Bára je vůbec opravdový vegetarián, jedla snad krevety, lososa a candáta? Nevím, ale znám opravdové vegetariány a ty se netkli jakéhokoliv masa už několik let a mají hodně upravený jídelníček. Přijde mi to jako póza a malou Bibi spíš lituji, je milá, hodná a chytrá, ale na můj vkus příliš dospělá. Je mi takových dětí líto. Mají ukradené dětství. Mile překvapila Valerie Zawadská, fakt bych ráda z toho něco ochutnala. ![]()
Já to včera zase neviděla a neskouknu ani dneska na PC, nestíhám ![]()
Ono spousta vegetariánů jí ryby. Taky mám kámošku, co jsou vegetariáni, ale ryby jí.
Ano, někteří vegetariáni ryby jí, ale od té Báry mi to stejně přijde jako poza, nemůžu si pomoct.
Bibi bude v pohodě, nebojte
.
Paní Zawadská je taková na můj vkus moc upovídaná a ráda středem pozornosti, mě z ní brní hlava.
Paní Smutná je mi příjemná, taková normální a Vyskočil mě překvapil, je příjemnej.
Od Báry mi vegetariánství taky přijde nějaký divný. Tak ona nejí maso, protože má ráda zvířata, ale rybu si dá. Vždyť ryba je taky zvíře a dokonce má duši
. Bára je pokrytecká, docela to z ní čiší!
@CokeLady píše:
Ten první den se mi Bára líbila, pak už ne. Ani tu její Bibianu nemusím, chytá stejný pózy jako maminka, hraje si na dospělou.Nechápu proč jako vegetariánka jim servírovala sušenou šunku.To jí nebylo líto těch zvířátek ačkoliv to maso teda ona sama nejedla, ale zabila zvířátko tím, že to dala k jídlu jiným?
to je přesně to, co mi vadí. Nevadí mi vegetariáni, kteří nějedí maso, protože jim nechutná nebo si myslí, že není zdravé nebo co já vím. Ale pokud tak miluju zvířátka, že bych jim neublížila, tak nebudu kupovat, servírovat ani jíst cokoli masového. Nebo se pletu? Takhle si právě představuji pokrytectví. Nebo je to tupost? ![]()