Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE No vidis, to jsem zapomela..Co myslis temi specialnimi dily? Ja myslela ze VIP prostreno jsou specialni dily vsechny, prave temi Vipkami.. ![]()
@marketta1 píše:
@MUFICE No vidis, to jsem zapomela..Co myslis temi specialnimi dily? Ja myslela ze VIP prostreno jsou specialni dily vsechny, prave temi Vipkami..
Ty speciální díly vysílali během roku. Ted o prázdninách je to nějaký extra speciál.
Pamatuju si, že tam vařili Krampolovi, Boušková s Vydrou, T. Kostková s manželem a snad ještě někdo ![]()
@MUFICE píše:
@marketta1 Tady to taky dávali na charitu, když byly speciální díly. Třeba Boušková s Vydrou to dali na nějakou koňskou farmu.
Jj, to pamatuju, to bylo fajn ![]()
Z tyhle ctyrky mam takovej dobrej pocit, prijde mi, ze si to opravdu vsichni uzivaj a nesouperej a ze si asi opravdu sedli, dneska ta pohoda uplne salala pres obrazovku ![]()
Nevíte kdy bude VIP Prostřeno nebo kdy bylo, když včera místo toho byly Cesty domů
![]()
@rosolina píše:
Bude dneska
a když nebude ani ve středu tak to budou jen 2díly??
No VIP mají být v úterý a ve čtvrtek a budou vařit dva a dva. Teda sama nevím jak to budou dělat.
Včera jsem se taky večer hnala k telce a nic. ![]()
@Almondea píše:
No VIP mají být v úterý a ve čtvrtek a budou vařit dva a dva. Teda sama nevím jak to budou dělat.Včera jsem se taky večer hnala k telce a nic.
díky za vysvětlení ![]()
Tak tento týden byl zajímavý
Ten Zdeněk byl hustej
To jak u něj nechtěli jíst mi přišlo přehnaný ![]()
Jinak dnešní hostitelka mě taky zklamala, čekala jsem od ní víc ![]()
Koukala jsem tento týden taky na VIP Prostřeno a tam mě hrozně štvala ta HOmolová
![]()
@MUFICE ta Homolova mi taky byla nesympaticka. Bylo mi lito Hadasovy, ta mne mile prekvapila a oni ji porad tak zasklivali. Divna sestava to byla, snad nejvic nesouroda za celou dobu co to bezi.