Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://prozeny.blesk.cz/…-urazky.html
hm tak se asi hrubešová pěkně vybarví ![]()
@wjerushka píše:
http://prozeny.blesk.cz/…-urazky.htmlhm tak se asi hrubešová pěkně vybarví
No nevím, ale já bych to na jejím místě komentovala stejně. Za magi na stole bych dávala v lepším případě fyzický tresty ![]()
@janine24 tak maggi třeba neuznávám taky, ale ten zbytek? To už mi vážně přišlo přehnaný, právě že nejedí v luxusní restauraci a neprostíral profík - např. v holwoodu by bylo podání předkrmu trestné - je tam snad? Menu není sestavené s rozvahou podle koho, Čekání u ní se taky čekalo než vše připravila na lahůdky a čerstvě udělané jídlo se zkrátka čeká atd atd. Je otázka jak to napsali a jak to vyzní ve skutečnosti, ale jeslti byla takhle urýpaná, tak opravdu u mě získává status soutěživý mrchy ![]()
@wjerushka píše:
@janine24 tak maggi třeba neuznávám taky, ale ten zbytek? To už mi vážně přišlo přehnaný, právě že nejedí v luxusní restauraci a neprostíral profík - např. v holwoodu by bylo podání předkrmu trestné - je tam snad? Menu není sestavené s rozvahou podle koho, Čekání u ní se taky čekalo než vše připravila na lahůdky a čerstvě udělané jídlo se zkrátka čeká atd atd. Je otázka jak to napsali a jak to vyzní ve skutečnosti, ale jeslti byla takhle urýpaná, tak opravdu u mě získává status soutěživý mrchy
Ale foia gras je tam fakt zakázaný, jako u nás želví polívka. A to prostírání blbě rozmístila, na to bych si fakt dala pozor. Jestli servírovala šampáňo bez chlazení, leďáku na stole, tak to je taky brutus prohřešek. A menu pohledám.
Tak to menu chápu, buď je teplý předkrm před studeným nebo jsou oba studený, ani jedna varianta není v pořádku a celkově je to takový… ne úplny systematický nebo do jedný kuchyně nebo do sezonní nebo lokální kuchyně.
@janine24 a prostírala Brožová v Holywoodu? Tak jsem to myslela
No já si ymslím, že takových chyb, jako Brožová bych se dopustila úplně s přehledem taky, ještě horších. Pořád mám za to, že tohle je soutěž amatérů a jako taková by se měla hodnotit
@wjerushka píše:
@janine24 a prostírala Brožová v Holywoodu? Tak jsem to myslelaNo já si ymslím, že takových chyb, jako Brožová bych se dopustila úplně s přehledem taky, ještě horších. Pořád mám za to, že tohle je soutěž amatérů a jako taková by se měla hodnotit
No jasně, ale když někto podotkne něco, tak to je informace a ne rýpání. Hobík - výraz Pohlreicha vystihuje úplně přesně někoho od kuchaře používajícího polotovary až po vydavatele vlastních kuchyřek. Oba mají právo se prezentovat podle svýho, ale mě je fakt přijatelnější přístup Hrubešový. Taky na sobě dělám a snažím se zaujmout a ukázat, že vím, co dělám. Někdy dělám menu typu studená mísa, ale snažím se ukázat, že vím co a jak. A že si dám práci aspoň s domácím chlebem, zajímavými pomazánkami a kvalitou surovin.
@janine24 ale jo s tím souhlasím, on ten článek byl třeba napsanej zbytečně negativně, no uvidím, budu si to zas emuset pustit se zpožděním na netu. jako neupírám jí, že ví o čem mluví to rozodně at co se týká stolování nebo vaření
Prosim jak to dneska dopadlo? Ja to nevidela a nemam cas koukat zpetne na netu ![]()
Jo jo, vyhrála Hrubešová.
Měla sice nějaký připomínky, ale psané v tom odkazu, co jste tu daly, vypadaly mnohem kousavěji, než jak to ve skutečnosti podala. Prostě normálka, vesměs neremcala, ale měla poznámky k věci.
Ale co mě zarazilo, že z té výhry měla takovou radost, až škodolibou a vypadala, že na takovou dovolenou nemá, proto ji musí vyhrát ![]()
Jsem zvědavá na příští týden, nevíte, kdo bude kuchtit?
Souhlasím, ten odkaz byl napsaný mnohem hůř než to bylo ve skutečnosti, kousavá nebyla, měla připomínky jako v každým dílu. Tenkonec jsme neviděla, tak nevím ![]()
Protože to bylo vytrhané z kontextu a sesumírované tak, že to působilo děsně rejpavě.
Připomínka k nevychlazenému šampaňskému mi nepřijde nijak divná…
Tento tyden jsem nevidela, ale pristi tyden tam bude Valerie Zavadska, Ivan Vyskocil, Bara Nesvadbova a ctvrty nevim kdo..
@marketta1 píše:
Tento tyden jsem nevidela, ale pristi tyden tam bude Valerie Zavadska, Ivan Vyskocil, Bara Nesvadbova a ctvrty nevim kdo..
Tak jsem zvědavá, jak se zase mýlím v lidech. Zawadskou mám ráda a Vyskočil mi přijde jako úchylák ![]()