Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hrubesova je svym pristupem k jidlu pomerne znama, dlouho ji vychazely clanky i s recepty v Harper's Bazaru a ted uz ma tusim 2 kucharky, neco s jidlem uvadela i na Nove, takze je to takova poloprefesionalka. Vypadalo to vsechno fakt moc pekne, jsem spis zvedava na ten zbytek, vedle ni to budou mit docela tezke obstat.
Škoda jen, že ji celkem málo obodovali. Brožová mě mile překvapila svou lidskou tváří, že jí jako všechno chutnalo a taky tak bodovala. Chlapi si celkem hráli na kuchaře, tak jsem taky moc zvědavá, co předvedou…
Hrubešová vařila super, čtu její články o jídle už léta. Udělala to líp než kdejakej profesionální kuchař, měla to do detailu vymyšlený a bylo vidět že se vyzná. Nebyla nervózní a vařila s lehkostí a nadhledem. Líbilo se mi že myslela i na maličkosti jako byl grilovaný citron(limetka), taky mě potěšilo že to maso nenaklepávala a nemarinovala, konečně někdo kdo má představu jak zacházet s hovězí svíčkovou.
K minulému týdnu můžu říct jen že „Emil Nádeníček“ byl výbornej. Dolinová je trubka, připadala mi jak vidlák co se dostal do velkýho města a hraje si na jó celebritu.
Holky, prosím vás, co je tenhle týden za VIP skvadru? Má cenu se dívat, když jsem přišla o Hrubešku? ![]()
Jé tak hrubešovou si budu muset pustit. u nás bez šance jede olympiada celý den. na ni jsme byla zvědavá, je fakt, že se kolem jídla motá už dlouho, píše články a vyšla j kuchařka, takjsme byla zvědavá, jak uvaří. Kdo bude dneska?
@KPKristy píše:
Holky, prosím vás, co je tenhle týden za VIP skvadru? Má cenu se dívat, když jsem přišla o Hrubešku?
dneska Travnicek, zitra Hemala, ctvrtek Brozova
Holky, všechny díly na zkouknutí najdete tady: http://www.iprima.cz/…no/ucastnici
U nás jede teď olympiáda, tak na prostřeno koukám na netu. Tento týden asi vynechám úplně a podívám se na něj až skončí ta olympiáda. ![]()
Tak jsem Hrubešovou skoukla na netu a sežrala jsem u toho dvě tatranky, já prase ![]()
Bodování teda nic moc, Trávník dal sedm ![]()
No jsem zvedava jak budou bodovat dal, kdyz u ni dali tak malo, jakoze si to schovavaj co kdyby nahodou, nevim, to si fakt myslej, ze nekdo z nich bude varit jeste lip nez ona ![]()
@clovek píše:
No jsem zvedava jak budou bodovat dal, kdyz u ni dali tak malo, jakoze si to schovavaj co kdyby nahodou, nevim, to si fakt myslej, ze nekdo z nich bude varit jeste lip nez ona
Přesně tak, myslím, že líp už nikdo neuvaří…
@KPKristy píše:
Přesně tak, myslím, že líp už nikdo neuvaří…
Bylo to skvělý, fakt nejlepší, co jsem kdy viděla z Prostřeno ![]()
Co říkáte na dnešek? Mě se to líbilo. Hrubešová teda měla dost připomínek, chce si uhájit prvenství ![]()
Dneska se mi to taky líbilo. Hrubešová ale měla připomínky k věci, řekla bych. Asi ví co a jak, přijde mi, že se fakt vyzná.
Cibulačku bych si dala ze všeho nejvíc!
@janca84 píše:
Co říkáte na dnešek? Mě se to líbilo. Hrubešová teda měla dost připomínek, chce si uhájit prvenství
Přesně, vzhledem k tomu, jak dobře vařila Hrubešová, měla těch poznámek k Trávníčkovi fakt málo. Proti ní tam měl spoustu chyb. A ještě kecal s tou slečnou, co to v podstatě vařila místo něj ![]()
Ja bych brala Hrubesovou trochu s rezervou, ona je v podstate profesionalka a s tim stylem jak ona ji a jak vybrane ji tak bude mit poznamky proste ke vsemu, myslim, ze se jeste na kameru hodne drzela. Mne osobne Travnickovo menu moc neoslovilo.