Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
31.7.12 07:13

Hrubesova je svym pristupem k jidlu pomerne znama, dlouho ji vychazely clanky i s recepty v Harper's Bazaru a ted uz ma tusim 2 kucharky, neco s jidlem uvadela i na Nove, takze je to takova poloprefesionalka. Vypadalo to vsechno fakt moc pekne, jsem spis zvedava na ten zbytek, vedle ni to budou mit docela tezke obstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 07:26

Škoda jen, že ji celkem málo obodovali. Brožová mě mile překvapila svou lidskou tváří, že jí jako všechno chutnalo a taky tak bodovala. Chlapi si celkem hráli na kuchaře, tak jsem taky moc zvědavá, co předvedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.7.12 09:44

Hrubešová vařila super, čtu její články o jídle už léta. Udělala to líp než kdejakej profesionální kuchař, měla to do detailu vymyšlený a bylo vidět že se vyzná. Nebyla nervózní a vařila s lehkostí a nadhledem. Líbilo se mi že myslela i na maličkosti jako byl grilovaný citron(limetka), taky mě potěšilo že to maso nenaklepávala a nemarinovala, konečně někdo kdo má představu jak zacházet s hovězí svíčkovou.

K minulému týdnu můžu říct jen že „Emil Nádeníček“ byl výbornej. Dolinová je trubka, připadala mi jak vidlák co se dostal do velkýho města a hraje si na jó celebritu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.7.12 11:38

Holky, prosím vás, co je tenhle týden za VIP skvadru? Má cenu se dívat, když jsem přišla o Hrubešku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
31.7.12 11:45

Jé tak hrubešovou si budu muset pustit. u nás bez šance jede olympiada celý den. na ni jsme byla zvědavá, je fakt, že se kolem jídla motá už dlouho, píše články a vyšla j kuchařka, takjsme byla zvědavá, jak uvaří. Kdo bude dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.7.12 12:48
@KPKristy píše:
Holky, prosím vás, co je tenhle týden za VIP skvadru? Má cenu se dívat, když jsem přišla o Hrubešku? :D

dneska Travnicek, zitra Hemala, ctvrtek Brozova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
31.7.12 13:15

Holky, všechny díly na zkouknutí najdete tady: http://www.iprima.cz/…no/ucastnici
U nás jede teď olympiáda, tak na prostřeno koukám na netu. Tento týden asi vynechám úplně a podívám se na něj až skončí ta olympiáda. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.7.12 13:41

Tak jsem Hrubešovou skoukla na netu a sežrala jsem u toho dvě tatranky, já prase :oops:
Bodování teda nic moc, Trávník dal sedm 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.7.12 16:57

No jsem zvedava jak budou bodovat dal, kdyz u ni dali tak malo, jakoze si to schovavaj co kdyby nahodou, nevim, to si fakt myslej, ze nekdo z nich bude varit jeste lip nez ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.7.12 19:19
@clovek píše:
No jsem zvedava jak budou bodovat dal, kdyz u ni dali tak malo, jakoze si to schovavaj co kdyby nahodou, nevim, to si fakt myslej, ze nekdo z nich bude varit jeste lip nez ona :nevim:

Přesně tak, myslím, že líp už nikdo neuvaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
31.7.12 19:34
@KPKristy píše:
Přesně tak, myslím, že líp už nikdo neuvaří…

Bylo to skvělý, fakt nejlepší, co jsem kdy viděla z Prostřeno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
31.7.12 21:34

Co říkáte na dnešek? Mě se to líbilo. Hrubešová teda měla dost připomínek, chce si uhájit prvenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.7.12 21:39

Dneska se mi to taky líbilo. Hrubešová ale měla připomínky k věci, řekla bych. Asi ví co a jak, přijde mi, že se fakt vyzná.

Cibulačku bych si dala ze všeho nejvíc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
31.7.12 22:15
@janca84 píše:
Co říkáte na dnešek? Mě se to líbilo. Hrubešová teda měla dost připomínek, chce si uhájit prvenství :mrgreen:

Přesně, vzhledem k tomu, jak dobře vařila Hrubešová, měla těch poznámek k Trávníčkovi fakt málo. Proti ní tam měl spoustu chyb. A ještě kecal s tou slečnou, co to v podstatě vařila místo něj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.8.12 06:49

Ja bych brala Hrubesovou trochu s rezervou, ona je v podstate profesionalka a s tim stylem jak ona ji a jak vybrane ji tak bude mit poznamky proste ke vsemu, myslim, ze se jeste na kameru hodne drzela. Mne osobne Travnickovo menu moc neoslovilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí