Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.8.12 07:12

Trávníček se mi trochu znechutil svým přístupem a mlžením, měl to vybalit rovnou, že má pomocníka a né až na nátlak. Sám by to nezvládl takhle uvařit, to jsem si jistá. Hrubešová asi patří hold do jiný kategorie, ale nemluvila mimo mísu. Jsem zvědavá na Hemalu, v upoutávce to vypadalo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
1.8.12 11:33

Hulky nejste moc kritické? :roll: Když vařil Lukáš Hejlík, taky mu pomáhala přítelkyně…Nemůžete přeci srovnávat profíka Hrubešovou a „pouhým“ mužem, ne? :dance: Chlap tak prostě neuvaří i kdyby se rozkrájel :D Já na Trávníčkovi oceňuji, že nás vzal k sobě a nevařil v restauraci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
1.8.12 11:40

Je fakt, že na Hejlíka jsme si taky vzpomněla při tomhle dílus Trávníčkem. ALe zdá se mi, že Trávníček neuděla sám skoro nic, kromě toho, že osolil a opepřil. No jenže kdyby měli VIP vařit sami, jak by vzali takový množství, aby zvládli tolik dílů. A Trávníček holt má/měl jiný přednosti :lol: Mě zas Hrubešová až tak urýpaná nepřišla, na to jakej je poloprofík, chválila, Byla příjemná, ne nijak uhnípaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.8.12 11:52

Já nemám problém s tím, že neumí. Ale jak to na začátku popřel. A upřímně, moc toho tam nepředvedl. Zamíchal játra, ale ani nebyl schopen vyložit nádobu slaninou a to jak jí dal zhora, bylo jednak zbytečný a jednak blbě. Hrubešová umí vařit a umí vařit náročný věci a velmi zručně. To je jasný. Ale i kdyby dělal něco jednoduchýho a dělal to sám nebo na férovku řekl, že chtěl udělat časově náročný věci, tak si vzal pomoc, nikdo by myslím neceknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.8.12 11:52

Hejlík dělal maso a to dost složitý a zvládal ho sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.8.12 12:00

Asi budu udupaná, ale Hrubeška mi včera přišla jako namyšlená co všechno ví všechno zná :think:
je to stejné jako kdyby do superstar šla zpěvačka, která už má vydaný CDčka ;)

• Citovat
  • Upravit
46669
1.8.12 12:18
@1aktak1 píše:
Asi budu udupaná, ale Hrubeška mi včera přišla jako namyšlená co všechno ví všechno zná :think:
je to stejné jako kdyby do superstar šla zpěvačka, která už má vydaný CDčka ;)

No, ale pokud vím, tak tihle VIP se do Prostřeno nehlásí sami. Kdyby tam chtěli samá kopyta, tak je vyberou, Hrubešovou vybrali právě proto, že umí :nevim:

A Trávníček opravdu neudělal vůbec nic. Pořád jsem čekala, kdy teda jako začne a furt nic. Kdyby tam neměl tu svou Moniku, tak jim uvaří leda kafe. Nebo kecat umí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
1.8.12 12:23

Ahojky.

nepročetla jsem celou diskuzi, ale chtěla bych se zeptat - jsou někde díly z Prostřeno volně k vidění (něco jako dříve na stream. cz)? Našla jsem jen na Prima play (tuším, že se to tak jmenuje), ale to mi bohužel, vzhledem k programovému vybavení počítače, nejde spustit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
1.8.12 13:20
@Almondea píše:
Holky, všechny díly na zkouknutí najdete tady: http://www.iprima.cz/…no/ucastnici
U nás jede teď olympiáda, tak na prostřeno koukám na netu. Tento týden asi vynechám úplně a podívám se na něj až skončí ta olympiáda. :oops:

Jojo, tady jsou všechny díly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
1.8.12 14:20
@1aktak1 píše:
je to stejné jako kdyby do superstar šla zpěvačka, která už má vydaný CDčka ;)

Já měla podobný pocit, už jsem tu psala, že měla dost připomínek. Dá se opravdu považovat za profesionálku, ona to o sobě taky ví a jasně to dává najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.8.12 14:25

@janca84 já ji teda nemohla vystát v tescoma s chutí… vždycky tam stála jak trubka, opakovala všechno jak papoušek a nedělala nic :mrgreen: vždycky jsem přepínala… a nějak mě nepobavil její výstup jako recepční když vařila ;) přišlo mi to trapné… nevím.. včera jsem kousek viděla a fakt mi přišla jak chytrá horákyně…

• Citovat
  • Upravit
17058
1.8.12 14:40
@1aktak1 píše:
@janca84 já ji teda nemohla vystát v tescoma s chutí… vždycky tam stála jak trubka, opakovala všechno jak papoušek a nedělala nic :mrgreen: vždycky jsem přepínala… a nějak mě nepobavil její výstup jako recepční když vařila ;) přišlo mi to trapné… nevím.. včera jsem kousek viděla a fakt mi přišla jak chytrá horákyně…

Tak tak :palec: Ona ví, že uvařila výborně, pozvala ale hosty do restaurace nebo co to bylo…Trávníček mi přišel lidskej.Jen teda nemusel na začátku mlžit a říct to rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
1.8.12 21:22

No nevim nevim, myslím že Hemala pěkně kecal že to dělal všechno sám, mám dojem že ti dva kuchaři co tam kmitali tak makali na jeho žrádle. Bylo vidět že když chystal to maso tak tam měl maso jen na jednu porci, zbytek zmákli hoši profíci. Další věc je že to tam měl všechno nachystaný, uvařenej bešamel, chřest taky hotovej, všechno nakrájený a odměřený v miskách. To bych taky zmákla uvařit, teda spíš zamíchat. Navíc chlap kterej tvrdí že vařit neumí by jistě takový jídlo a menu nevymyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.8.12 21:44

@papavlinka33, mám stejný pocit…

A Hrubešová dneska remcala zase o něco víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.8.12 21:54

Hrubeška se zase předvedla, holky, mě asi fakt leží v žaludku :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat