Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron, změna jídelníčku v průběhu je snad dokonce proti pravidlům, ne? Ať si to maso vyberou, když ho nejí ![]()
@KPKristy píše:
@byron, změna jídelníčku v průběhu je snad dokonce proti pravidlům, ne? Ať si to maso vyberou, když ho nejí
já ani nevím, asi ano, Jen že Bára včera říkala, že když budou pořád vařit maso, tak že bude vypadat nevychovaně, když ho nebude jíst
.
Každopádně je praštěná, myslela jsme si, že se změnila, jako mladší a bezdětnou jsme ji fakt nemusela. No, je pořád stejně trapná
Paní Bára nejí asi jen zvířátka, který jsou roztomilý. To ryby a mořský potvory asi nejsou:-)))
@hofka píše:
Co ona vůbec píše za ty knížky? To musej bejt moudra:-)
Já od ní nic nečetla, protože kdysi jsem si kupovala Harpers Bazar a ty její úvodníky se mi vůbec nelíbily. Takže jsem se ani do knížek nepouštěla. Prostě mi ta ženská nesedí ![]()
Víte co se mi líbí jak jsem musela přehodnotit některý svoje hodnocení. Jak mi třeba byla nesymaptická Brožová a sympatická vždycky Hrubešová a po prostřeno se to úplně obrátilo. Brožová je pro mne naprosto sympatická ženská a Hrubešovou bych nechtěla ani vedle u stolu v restauraci. Dolinová to samo a Nesvadbová je taky taková jako by hrála divadlo. Mrzí mne, že ji dali tolik bodů a myslím, že to bylo více méně kvůli dceři a doufám, že ji dnes převaří.
Vyskocilovi jsem vyhru celkem prala, radoval se jak maly dite. Jen co mi vadilo tak byl vyraz mlada k jeho pritelkyni a jak rikal Andrlova, to si mohl podle mne na kameru odpustit. Pristi tyden je v sestave pro zmenu Anife ![]()
Celkove bych to shrnula tak, ze Smutna je sympaticka, Zawadska mi zase az tak nesedi, ikdyz je takova lidova a vubec nevim co si mam myslet o Nesvatbovy ![]()
@KPKristy píše:
http://www.super.cz/…ostreno.html
@KPKristy píše:
http://www.super.cz/…ostreno.html
Tak jsem to přečetla a musím říct, že mě překvapilo, že celebrity dostávají zájezdy, to je fakt. Také si myslím, ýe na to mají a od Báry je hezké, že teda myslela na někoho, kdo si to nemůže dovolit!
Jinak ji teda pořád nemusím, ale Bibi mi přišla v pohodě, to už jsem psala- chytrá, hezká, příjemná.
Vyskočil uvařil super, ale moc jsem to přála Báře, protože ten zájezd chtěla dát postíženýmu klukovi, který u moře nikdy nebyl.Tak nějak jsem doufala, že se mezi sebou domluví a nechají Báru právě kvůli tomu vyhrát.
Jinak Zavadská mi přijde super, taková lidová, upřímná, s ničím nedělá štráchy, řekne, co si myslí, takový lidi mám ráda. Jitka Smutná byla taky super a Vyskočil taky fajn.Jen nechápu tu jeho hezkou, mladou přítelkyni, co na něm vidí, takovej dědek ![]()
A Bára je svá, ale určitě je to hodná ženská a líbí se mi, jak moc si jsou s Bibi blízký, to bylo úplně vidět, tak by to mělo být všude…
Taky nechápu, co na něm vidí… Tý jeho přítelkyni je 23 let? Nechápu… Že by v tom bylo to jídlo?!
![]()
@jitulííína Určitě je to to jeho vaření
Každopádně nevypadá, že by ráda jedla ![]()
@CokeLady ano, taky to říkala Smutná, že je to zvláštní, že servírovala prosciutto a je teda vegetariánka
, jak to z toho teda mají ostatní poznat?
Hlavně teda chápu, že nikdo kvůli nim nechce měnit jídelníček. Mě osobně Bibi vůbec nevadí ani že jí tam Bára vzala, na druhou stranu por ostatní by to bylo docela obrtěžující připravovat dvě vegetariánské porce ne?