Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clovek Přesně tak! Homolová pořád něco komentovala a nad vším akorát prskala. Hadašová mě taky překvapila. Myslela jsem, že bude mít takový ty modelkovský manýry.. Sestava to byla prapodivná, večeřet s nima bych nechtěla.. ![]()
Já stíhala jak v 18.00, tak pře net i to VIP. Tam mě docela překvapil šmucler a i Hadašová, jen měla smůlu, že se dostala do takový sestavy o tolik starších lidí. I když ve čtvrtek mi přišlo, že už se slušně zapojovala d hovoru. Homolová mi byla taky hodně nesympatická, hlavně dokázala být hodně jedovatá
Jinak ke Zdenkovi jako my jsme žádný extra hospodářství neměli, a le ti králíci hladoví, to prase v zahnojeným prostředí no nevím, vidět to a vědět, ž ejsou to ty zvířata z toho smradlavýho výběhu, asi bych si taky nedala. I když tam mi přišlo, že ta pavla? prostě odmítla a zbytek se k ní přidal, prootže ji měl za to, že tomu rozumí. Od tý poslední jsme taky čekala, že předvede mnohem víc. Mě s enejvíc líbila, c o se týká jídla ta brigita
No, Hadašová mi tady taky přišla sympatická a překvapila mě, že umí takhle vařit a kolik toho sní ![]()
Hadašová zase rozčísla mou představu o ní. Mile mě překvapila! Homolová mi přišla úplně blbá a naopak nepříjemně překvapil Šmucler. Typický namyšlený floutek. Asi chytrej, to jo, ale machr těžkej…
@KPKristy Přesně,Homolová se Šmuclerem mi pěkně lezly na nervy
Šmucler mě ale nepřekvapil, vždycky jsem si o něm myslela, že je to namyšlenej blb, hodně chytrej, ale blb ![]()
Hodíte mi, prosím, někdo odkaz na dnešní ranní Prostřeno. Nějak ho nemůžu najít… ![]()
Holky, dneska bude v Prostřenu ta Ivana, co byla ve Farmářovi u Jirky tabletky
![]()
@KPKristy píše:
Hadašová zase rozčísla mou představu o ní. Mile mě překvapila! Homolová mi přišla úplně blbá a naopak nepříjemně překvapil Šmucler. Typický namyšlený floutek. Asi chytrej, to jo, ale machr těžkej…
@MUFICE píše:
Holky, dneska bude v Prostřenu ta Ivana, co byla ve Farmářovi u Jirky tabletky![]()
![]()
No ne ne…
![]()
Tak ten dnešní soutěžící uvařil samé dobroty, dala bych mu i 10 bodů
Ale naštvalo mě, že mu ty 2 daly jenom 6 a 7 bodů
Myslím, že v jiné skupině by to byl jasný favorit.
No ta ráčkující pipina byla fakt libová, jen 6 bodů, jsem opravdu zvědavá na ni. Opravdu mě točí, když někdo jako odůvodnění pro malé hodnocení řekne, že bylo jídlo málo slané, každý solí jinak a raději si přisolit než mít přesolené jídlo
Jé já hodnocení neviděla. Ale přijde mi to tam taková divná skvadra, příjemný byl ten dnešní hostitel i dobře uvařil, bylo vidět, že to nen žádnej začátečník. jinak mi tam ti lidi jaksi nesedli
Holky, nekoukáte některá na VIP Prostřeno? Ten Limr vaří samé dobroty, tam bych se nadlábla k prasknutí ![]()