Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
22.9.12 10:41

@clovek Přesně tak! Homolová pořád něco komentovala a nad vším akorát prskala. Hadašová mě taky překvapila. Myslela jsem, že bude mít takový ty modelkovský manýry.. Sestava to byla prapodivná, večeřet s nima bych nechtěla.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
22.9.12 10:48

Já stíhala jak v 18.00, tak pře net i to VIP. Tam mě docela překvapil šmucler a i Hadašová, jen měla smůlu, že se dostala do takový sestavy o tolik starších lidí. I když ve čtvrtek mi přišlo, že už se slušně zapojovala d hovoru. Homolová mi byla taky hodně nesympatická, hlavně dokázala být hodně jedovatá

Jinak ke Zdenkovi jako my jsme žádný extra hospodářství neměli, a le ti králíci hladoví, to prase v zahnojeným prostředí no nevím, vidět to a vědět, ž ejsou to ty zvířata z toho smradlavýho výběhu, asi bych si taky nedala. I když tam mi přišlo, že ta pavla? prostě odmítla a zbytek se k ní přidal, prootže ji měl za to, že tomu rozumí. Od tý poslední jsme taky čekala, že předvede mnohem víc. Mě s enejvíc líbila, c o se týká jídla ta brigita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
22.9.12 11:30

No, Hadašová mi tady taky přišla sympatická a překvapila mě, že umí takhle vařit a kolik toho sní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.9.12 20:22

Hadašová zase rozčísla mou představu o ní. Mile mě překvapila! Homolová mi přišla úplně blbá a naopak nepříjemně překvapil Šmucler. Typický namyšlený floutek. Asi chytrej, to jo, ale machr těžkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.9.12 20:33

@KPKristy Přesně,Homolová se Šmuclerem mi pěkně lezly na nervy :zed: Šmucler mě ale nepřekvapil, vždycky jsem si o něm myslela, že je to namyšlenej blb, hodně chytrej, ale blb 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.9.12 10:28

Hodíte mi, prosím, někdo odkaz na dnešní ranní Prostřeno. Nějak ho nemůžu najít… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
1.10.12 17:00

Holky, dneska bude v Prostřenu ta Ivana, co byla ve Farmářovi u Jirky tabletky :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.10.12 17:07

@MUFICE myslíš ten v 18.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
1.10.12 17:12
@KPKristy píše:
Hadašová zase rozčísla mou představu o ní. Mile mě překvapila! Homolová mi přišla úplně blbá a naopak nepříjemně překvapil Šmucler. Typický namyšlený floutek. Asi chytrej, to jo, ale machr těžkej…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: presne no coment
  • Citovat
  • Upravit
2282
1.10.12 18:59
@MUFICE píše:
Holky, dneska bude v Prostřenu ta Ivana, co byla ve Farmářovi u Jirky tabletky :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

No ne ne… :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
1.10.12 20:52

Tak ten dnešní soutěžící uvařil samé dobroty, dala bych mu i 10 bodů :pankac: Ale naštvalo mě, že mu ty 2 daly jenom 6 a 7 bodů :cert: Myslím, že v jiné skupině by to byl jasný favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
1.10.12 21:42

No ta ráčkující pipina byla fakt libová, jen 6 bodů, jsem opravdu zvědavá na ni. Opravdu mě točí, když někdo jako odůvodnění pro malé hodnocení řekne, že bylo jídlo málo slané, každý solí jinak a raději si přisolit než mít přesolené jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
2.10.12 07:23

Jé já hodnocení neviděla. Ale přijde mi to tam taková divná skvadra, příjemný byl ten dnešní hostitel i dobře uvařil, bylo vidět, že to nen žádnej začátečník. jinak mi tam ti lidi jaksi nesedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.10.12 21:37

Holky, nekoukáte některá na VIP Prostřeno? Ten Limr vaří samé dobroty, tam bych se nadlábla k prasknutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.10.12 21:57

Já koukala a stírala sliny z brady. Dala bych si všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí