Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy Taky Vyskocila moc nemusim, prijde mi takovej slizkej..Ale treba se pletu, uvidime.. ![]()
Jsem zvědavá na Nesvatbovou, prý je děsně namistrovaná a povýšená.
@KPKristy píše:
Tak jsem zvědavá, jak se zase mýlím v lidech. Zawadskou mám ráda a Vyskočil mi přijde jako úchylák
tak tak
Jinak teda tehle týden oproti tomu ubohýmu minulýmu víc než příjemný
Juuu tak na Vyskocila jsem dost zvedava, taky na mne pusobi dojmem uchyla a celou dobu, kdyz bylo Prostreno s Andrlovou mi neslo do hlavy, ze mohla byt jeho manzelka
. Tak uz se tesim, celkem zajimava sestava
Hm škoda že nevařil v jednom díle Andrlová s Vyskočilem, to mohlo být docela zajimavé ![]()
Já tui Hrubešku fakt nemůžu ani cítit
a její reakce na výhru byla děs, je docela namyšlená a bylo na ní vidět, že to čekala a je více než spokojená a opět jí vyrostl hřebínek
jinak moc příjemná sestava to byla ![]()
Tak jsem koukala dnes a docela me prekvapila Bara Nesvadbova..Nikdy jsem nebyla jeji fanynka, ale po dnesnim dnu asi zmenim nazor..Dnesni dil byl moc prijemny a Bara byla mila a prijemna hostitelka.. ![]()
@marketta1 Souhlas,bylo to moc fajn
A má úžasnou dcerku, hodnou, chytrou, bystrou ![]()
Já to včera propískla, koukala jsem na olympiádu a úplně zapomněla. Nesvadbovou nemám ráda a ani jsem si nemohla opravit mínění ![]()
Koukám po delší době, na podvečerní letní opakovačku. Z té holky rostu. Absolutně mimo!:-)
Tak opakování odpoledního prostřena stálo za to holka teda blbá jak necky
Akorát se strapnila. Prý chce všem ukázat jak umí vařit
Ještě čekali přes hodinu a měli to studený to vůbec nechápu
@bobin píše:
Tak opakování odpoledního prostřena stálo za to holka teda blbá jak neckyAkorát se strapnila. Prý chce všem ukázat jak umí vařit
Ještě čekali přes hodinu a měli to studený to vůbec nechápu
No právě, „umí vařit“… takový základní chyby, i člověk, co v životě nevařil by takový nepraktický tahy nedělal:-) Prostě blbá, no.