Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
3.8.12 12:55

@KPKristy Taky Vyskocila moc nemusim, prijde mi takovej slizkej..Ale treba se pletu, uvidime.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
3.8.12 12:59

Jsem zvědavá na Nesvatbovou, prý je děsně namistrovaná a povýšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
3.8.12 13:36
@KPKristy píše:
Tak jsem zvědavá, jak se zase mýlím v lidech. Zawadskou mám ráda a Vyskočil mi přijde jako úchylák :mrgreen:

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
3.8.12 13:37

Jinak teda tehle týden oproti tomu ubohýmu minulýmu víc než příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.8.12 14:10

Juuu tak na Vyskocila jsem dost zvedava, taky na mne pusobi dojmem uchyla a celou dobu, kdyz bylo Prostreno s Andrlovou mi neslo do hlavy, ze mohla byt jeho manzelka :). Tak uz se tesim, celkem zajimava sestava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
3.8.12 23:01

Hm škoda že nevařil v jednom díle Andrlová s Vyskočilem, to mohlo být docela zajimavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
4.8.12 10:43

Já tui Hrubešku fakt nemůžu ani cítit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a její reakce na výhru byla děs, je docela namyšlená a bylo na ní vidět, že to čekala a je více než spokojená a opět jí vyrostl hřebínek :poblion: jinak moc příjemná sestava to byla :palec:

• Citovat
  • Upravit
3003
6.8.12 22:54

Tak jsem koukala dnes a docela me prekvapila Bara Nesvadbova..Nikdy jsem nebyla jeji fanynka, ale po dnesnim dnu asi zmenim nazor..Dnesni dil byl moc prijemny a Bara byla mila a prijemna hostitelka.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
6.8.12 23:27

@marketta1 Souhlas,bylo to moc fajn :palec: A má úžasnou dcerku, hodnou, chytrou, bystrou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.8.12 09:49

Já to včera propískla, koukala jsem na olympiádu a úplně zapomněla. Nesvadbovou nemám ráda a ani jsem si nemohla opravit mínění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
7.8.12 09:54

Ale byla fakt miloučká a ta její Bibi taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.8.12 18:27

Koukám po delší době, na podvečerní letní opakovačku. Z té holky rostu. Absolutně mimo!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
7.8.12 18:36

Jéé oni opkauji tu blbku Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
8.8.12 09:51

Tak opakování odpoledního prostřena stálo za to holka teda blbá jak necky :mrgreen: Akorát se strapnila. Prý chce všem ukázat jak umí vařit :lol: Ještě čekali přes hodinu a měli to studený to vůbec nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.8.12 11:20
@bobin píše:
Tak opakování odpoledního prostřena stálo za to holka teda blbá jak necky :mrgreen: Akorát se strapnila. Prý chce všem ukázat jak umí vařit :lol: Ještě čekali přes hodinu a měli to studený to vůbec nechápu

No právě, „umí vařit“… takový základní chyby, i člověk, co v životě nevařil by takový nepraktický tahy nedělal:-) Prostě blbá, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí