Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
24.7.12 21:14

Minulý týden mě dostala Kořínková tim sójovým buřt gulášem :( bléé
ale tenhle díl je úžasný, miluji kozí sýry, kuřecí roláda super, vep. panenka boží a ten dezert naprosto luxusní, hlavně vše vypadalo na talíři velmi hezky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.12 21:17

Jo ten sojový guláš byl hodně chutný :)i na tom talíři vypadal, jako kdyby ho už někdo předtím jedl. ale dneska bych si dala všechno.

• Citovat
  • Upravit
3003
24.7.12 21:26

Taky koukam na VIP prostreno. Minuly tyden me stvala Korinkova, porad tam cpala tu svoji stravu a vysvetlovala, aniz by to nekoho zajimalo.Ja taky jim zdrave, ale necpu to kazdymu na potkani.. :zed: Tento tyden je prijemna particka. Nejvic se mi asi libi Yvetta Blanarovicova, clovek by neveril, ze ji bude letos 50.Vypada skvele..A Ivana Andrlova se dnes teda taky predvedla, vse to vypadalo moc dobre.Ten kozi syr a dezert urcite vyzkousim doma..
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.7.12 21:32

Nikdy by mne nenapadlo, ze je Andrlova takova kucharka, sbihaly se mi sliny, musela jsem si jit namazat aspon housku :oops:. Jen nechapu proc na tom Dolinova porad hledala mouchy a dala ji jen 8 bodu, vadilo mi, ze se Dolinova docela predvadela. Navratil ani nemukal a jen se olizoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
24.7.12 21:34
@clovek píše:
Nikdy by mne nenapadlo, ze je Andrlova takova kucharka, sbihaly se mi sliny, musela jsem si jit namazat aspon housku :oops:. Jen nechapu proc na tom Dolinova porad hledala mouchy a dala ji jen 8 bodu, vadilo mi, ze se Dolinova docela predvadela. Navratil ani nemukal a jen se olizoval :lol:

naprosto s Tebou souhlasím. Nevařila včera Dolinová?? Já to neviděla tak jestli jí to nevracela za včerejšek?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.7.12 21:47

@rosolina ja to vcera taky prave nevidela, ale je to mozny, ze vcera trochu rejpala Andrlova, ale podle toho jak dneska vystupovala se mi to moc nezda, opravdu mne moc mile prekvapila

Stejne tak jsem byla mile prekvapena, kdyz varila Patrasova a Nalepkova, to se mi moc libilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.12 22:14

Dolinová je trubka. Ví, že uvařila na prd, tak bude teď remcat :zed:

Dneska bych si dala všechno, jen jsem slinila a polykala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
24.7.12 22:33

Mě právě ten minulý týden tak znechutil, že se nedívám. Ale koukám, že dnešní díl byl povedený, z tra, pokud mě děti nechají zkouknu. Jinak na to nějak přestávám být zvědavá

Ale jak ted opakují ty díly a byly tam ty z austrálie tak jsme si řkala, že to byla škoda, že to zkusilijen jednou. třeba v Irsku, Americe, Kanadě je určit dost čechů, třeba by stálo za to něco podobnýho zopakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.7.12 18:01

Andrlová byla úžasná, jen jsem vůbec nechápala přístup Dolinový. To vařila tak dobře, že měla takový hemzy? A srovnání, že jí chválily míň a neví proč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.7.12 21:51

Co ta Dolinova zase dneska mektala, to je tak priserne afektovana zenska. Za bukem rika jak ji zklamal moucnik a pred Blanarovicovou jeci jak je skvelej a pridava si, nechapu :nevim:. Ta snad jediny jidlo zase nepochvalila a jen v tom hledala mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.7.12 22:09

Taky si rikam, ze ta Dolinova je docela trubka..Dat 6 bodu ve VIP prostrenu svemu kolegovi, to se jen tak nevidi. Pritom si vsechno chvali nahlas, no bych chtela vedet co si o ni reknou kolegove az se to odvysila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
25.7.12 23:00

Dolinova je strasna…si mysli o sobe..V pondeli jsem prostreno nevidela, ale pry celkem katastrofa. Ostatni jsou super, na vcerejsi veceri bych se nechala pozvat, i dnesek bych si dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.7.12 09:04

Ty bláho, Dolinka je fakt kačena pitomá! Asi si neuvědomuje, že ji kamarádi uvidí v televizi. Pulina jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
26.7.12 12:15

Tak jsme zkoukla tu andrlovou ajako na je Bůh teda. Samej nýmand přednáší o vařenía ona fakt něco umí a to dobře :P DOlinová je kačena, jak tam pořád hnípala a nejen do jídla, a le chtěla šmejdit po bytě a tak. No slepice drbavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
26.7.12 12:17

Já teda Dolinovou nemusím už od doby, co byla ještě v počasí na Nově :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie