Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
7.6.12 07:39

Bude to tam asi ještě pěkně horké .. Doufám že to nevyhrajou ty dvě ta z pondělka a ze včerejška obě měly 29 bodů to bych nepřálá tý z pondělka tý namyšlený krávě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
7.6.12 08:09
@KPKristy píše:
Nechtěla a nakonec řekl, že to „bylo celkem dobrý“. Ale on je naprostý konzervativec, takže když mu předložím něco neobvyklého (pro něj je kuskus neobvyklý), nedůvěřivě to zkoumá, pak ochutná a já jen čekám, jak to okomentuje :roll:

to je jak u nás, nemáš náhodou doma mýho muže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
7.6.12 08:13

mě se to včerejší menu moc nelíbilo-jako vařila dobře a sama bych si na jednotlivých chodech pochutnala, ale přišlo mi to nevhodně sestavený…2× brambor za sebou, 2× smažený za sebou…nicméně vařila s přehledem a je příjemná

ty dvě husy pondělní a úterní nemá cenu komentovat, obě jsou trapný

stejně je to zvláštní, že posledních pár týdnů kdykoli je tam nějaká mladičká holka, tak je to zapšklá, závistivá nána bez radosti ze života, ideálů :nevim: , fakt smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 18:39
@MUFICE píše:
@bobin Ta pondělní je pěkně namyšlená :cert:

to je pravda… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 18:41
@elanaa píše:
mě se to včerejší menu moc nelíbilo-jako vařila dobře a sama bych si na jednotlivých chodech pochutnala, ale přišlo mi to nevhodně sestavený…2× brambor za sebou, 2× smažený za sebou…nicméně vařila s přehledem a je příjemná

ty dvě husy pondělní a úterní nemá cenu komentovat, obě jsou trapný

stejně je to zvláštní, že posledních pár týdnů kdykoli je tam nějaká mladičká holka, tak je to zapšklá, závistivá nána bez radosti ze života, ideálů :nevim: , fakt smutný.

pravda,pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
7.6.12 18:49

klobouk dolů před dnešní hostitelkou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
7.6.12 19:16
@wjerushka píše:
klobouk dolů před dnešní hostitelkou :potlesk:

Taky se mi to líbilo. :) Ten meloun nemusím, ale zbytek bych si určitě dala. :) A celkově to měla pěkně zvládnutý a i když byla nervózní, pořád milá. Narozdíl od tý rašple, která jediná uvařila na výhru :pocitac: a slečny, která vypadá, že se každou chvilku zhroutí. Takhle ublíženej ksicht jsem u jídla snad ještě neviděla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
7.6.12 19:56

Dnešní menu výborné, dala bych si všechno, mňam. Renátu netřeba komentovat, je na průplesk, ale ta blondýna, bože, snad se uslyší a něco udělá s tou svou Ostravsko- Těšínskou intonací. Taky tady bydlím, ale jak tohle slyším, tak mi to rve uši. Bohužel lidi/ženské, co jsem tady potkala a takhle mluvili moc inteligence nepobrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.6.12 20:01

Mě teda trhá uši komplet ostravský přízvuk, někdy mi přijde, že Ostraváci snad neumí ani pořádně mluvit - ale já Brňák mám co říkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
7.6.12 20:01
@cheekymonkey píše:
Dnešní menu výborné, dala bych si všechno, mňam. Renátu netřeba komentovat, je na průplesk, ale ta blondýna, bože, snad se uslyší a něco udělá s tou svou Ostravsko- Těšínskou intonací. Taky tady bydlím, ale jak tohle slyším, tak mi to rve uši. Bohužel lidi/ženské, co jsem tady potkala a takhle mluvili moc inteligence nepobrali.

ta intonace to je síla… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
7.6.12 20:31
@RyBANA píše:
Mě teda trhá uši komplet ostravský přízvuk, někdy mi přijde, že Ostraváci snad neumí ani pořádně mluvit - ale já Brňák mám co říkat :mrgreen:

No my zkracujeme, to je pravda, „bo mame malo času, p*čo“ :D
Tak když tu žiješ a ať se snažíš jak se snažíš, tak tě okolí stejně ovlivní :) Ale doufám, že nezním nijak dramaticky děsivě :) Na druhou stranu lepší než, jsem z Prahýýýýý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
7.6.12 22:17

no mě to právě zaráží, myslela jsem, že Ostravaci maji kratke zobaky…a tahle mluvíííí jak Pražandááá :roll: , tohle jsem nikdy neslyšela.

jinak dnešní hostitelka byla opravdu prima. Pořád jsem vymýšlela, komu je podobná a přijde mi, že má některý rysy společný s Williamovou Kate, hlavně když se usměje. Není prvoplánově krásná, ale něco zajímavýho v ní je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
8.6.12 06:00

já měla na vysokých spolubydlící s frýdlantu a dost dlouho trvalo, než jsem j rozumněla :lol: A manželova teda z Karviné se snad ani nepotřebuje nadechovat, to je něco

Jsem ještě zvědavá na tu dnešní holčinu, působ na mě celkem sympaticky a kultivovaně, ta by mohla taky dobře uvařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.6.12 08:35

já jsem z Ostravy a přízvuk Mariky mi nepříjde divný. Dnešní menu se mi moc líbilo, ale zase mě dostala ta Gábina, která si stále myslí, že vyhraje ona, protože žádné jiné menu nebylo složité, tohle fakt trubka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.6.12 09:14

ta dnešní holčina se mi taky moc líbí, sice dobráci na webu Prostřeno tam už týden propírají, že fotila nějaký erotický fotky (některý prý hoodně moc erotický-nevím, nevyhledávala jsem si), ale projevuje se příjemně, kultivovaně a sympaticky, což se zas tak často nevidí, takže jí fandím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí